Henrik Bjørn

Rejseleder

Henrik har rejst, studeret og arbejdet mere end 22 år i Asien! Han er besat af asiatisk kultur, historie, samfund, sprog, mad, samt ikke mindst geografi og natur. Henrik startede sine rejseaktiviteter i Asien i 1982, hvor han påbegyndte en toårig rejse med rygsæk. Siden har han rejst rundt i næsten alle lande i Syd- Sydøst- og Østasien. Henrik har boet og arbejdet 14 år i Kina, seks år i Thailand (heraf fire år i en regnskov) og har rejst intensivt i Vietnam. Han har fulgt udviklingen tæt i bl.a. Kina, Thailand, Vietnam og Japan og holder meget af at dele sin viden og erfaring om både de nutidige forhold samt landenes tusindårige historie.

Henrik har et langt uddannelses-CV bag sig, som bl.a. tæller mag.art. i antropologi, Østasien Områdestudium og kinesisk. Han har i sin karriere arbejdet på forskellige projekter i Asien inden for områderne mindretal, naturbevarelse, uddannelse og sundhed. Han lever i dag af at være foredragsholder og rejseleder. Henrik taler flydende kinesisk, thai til husbehov samt er kinesisk gift. Medlem af Eventyrernes Klub.

 

Rejseleder i følgende lande: 

Kina, Japan, Vietnam, Cambodja, Laos, Italien

Henrik_bjorn

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!