Marketingpraktikant hos Risskov Rejser

Bliv en del af Danmarks bedste rejsebureau 

Er du det næste marketing-stjernefrø?
Så kom og spir hos os! 

Vi søger en dygtig praktikant til vores marketingafdeling fra august 2024 – og brænder du for at markedsføre rejser på den bedste, skarpeste, sjoveste og mest idérige måde, så er det dig, vi har brug for.

Lidt om os:

Risskov Rejser er en af Danmarks førende arrangører af pakkerejser på egen hånd til USA, Canada, Australien og New Zealand. Desuden er vi specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden.

Vi lægger vægt på, at både du og vi får det bedste ud af praktikforløbet. Derfor skræddersyer vi dit praktikforløb nøje efter, hvad du kan byde ind med, hvad du har af ambitioner, og hvad vi konkret har brug for. 

Vi søger dig, som:

 • er godt i gang med en marketing-/it-/medie-/kommunikationsuddannelse
 • brænder for marketing og kommunikation, og som tørster efter at komme ud og omsætte teori til praksis
 • er initiativrig, og som hele tiden ser nye muligheder i et medielandskab under konstant udvikling
 • elsker at rejse og kan fortælle levende om det – f.eks. i tekst, billeder eller video 
 • er positiv, fleksibel og har et godt humør

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikstilling, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor idéer hurtigt omsættes til handling. Du bliver del af en velsmurt marketingmaskine, der tæller en marketingchef, en grafiker/UX-ekspert, to tekstforfattere og en marketing automation specialist.

Du vil få en varieret hverdag, hvor du er garanteret en masse praktisk og relevant erhvervserfaring til CV’et. Du vil blive udfordret, og du vil helt sikkert få en masse redskaber, som du kan bruge fremadrettet. Hvad end dit faglige hjerter banker for tekster, grafik, video, website, SoMe, data eller gode brugeroplevelser – så tænker vi, at du er godt kørende i din faglighed. Med praktikforløbet får du finpudset dine færdigheder med kyndig vejledning og sparring fra dine erfarne kolleger i afdelingen.


Du kan bl.a. prøve kræfter med:

 • content marketing
 • SEO-optimering
 • optagelse og redigering af video
 • tekstforfatning af rejseprodukter og vedligehold af risskovrejser.dk
 • kommunikation på de sociale medier
 • marketing automation og tekstforfatning af nyhedsbreve
 • projektstyring
 • billedredigering 
 • grafisk opsætning 
 • data og analyse
 • UX-design
 • … og meget, meget mere

 

Praktikken er ulønnet, men vi betaler gerne dine transportudgifter.

 

Alt det praktiske:

Varighed: Minimum 3 måneder – gerne 6 måneder.

Hvornår: Vi ser helst, du kan starte i august 2024.

Arbejdsplads: Vi ligger centralt i Randers på Østergade 10, tæt på rutebilstation og togstation.

Vi betaler din transport: Vi vil gerne have den rette kandidat, derfor betaler vi selvfølgelig de transportomkostninger, du måtte have. Vi pendler bl.a. selv fra Aarhus, Horsens og Viborg.

Kontakt: Skriftlig ansøgning med CV sendes til marketing@risskovrejser.dk  

Ønsker du yderligere oplysninger om praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte digital marketingkoordinator Mette Hjorth Johansen på mail mhj@risskovrejser.dk eller tlf. 87 12 66 14.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som de kommer ind. Vi indkalder løbende til samtale. Så skynd dig at sende din ansøgning.

Haa_Long_Bay_iStock-1216347894_323-390
Det_vestlige_Australien_bil_og_solnedgang_333-270

Det siger Julie, som var i praktik i efteråret 2023

I min praktik hos Risskov Rejser har jeg haft mulighed for at opleve verden — direkte fra kontoret i Randers! 

Risskov Rejser gav mig mulighed for at forme min praktik efter mine interesser og ikke mindst, hvad jeg gerne ville lære! Derfor har jeg kastet mig ud i forskellige opgaver for at opnå så bredt et indblik som muligt. Jeg har blandt andet været ansvarlig for at skrive opslag til sociale medier og nyhedsbreve. Derudover har jeg redigeret billeder og videoer, forfattet tekster til nye rejser, oplevelser, hoteller og spændende udflugter samt deltaget i driften af hjemmesiden. Derudover var jeg så heldig, at min praktikperiode faldt sammen med, at Risskov Rejser var i gang med at udvikle en ny hjemmeside. Jeg har derfor været med til at opbygge hjemmesiden fra bunden, hvilket har givet mig et rigtig godt indblik i, hvordan dét foregår. 

Den samarbejdsvillige og inkluderende atmosfære hos Risskov Rejser har gjort min praktik endnu mere berigende. Jeg har arbejdet sammen med søde og dygtige kolleger, der har skabt et fantastisk miljø for udveksling af viden, hvor kreativiteten blomstrer i allerhøjeste grad. Vi har haft nogle spændende projekter sammen, og jeg føler virkelig, at jeg har lært en masse, samtidig med at jeg har haft det sjovt!

Min tid som praktikant har været fyldt med sjove udfordringer og lærerige øjeblikke, og jeg har fået stor frihed til at udfolde mig fagligt, kreativt og ikke mindst personligt. Min praktikperiode har været en rejse fyldt med spændende projekter, der har givet mig mulighed for at bruge mine faglige kompetencer samtidig med, at jeg har udforsket den dynamiske rejsebranche. Jeg har fået øjnene op for en ny karrierevej, som jeg ikke vidste, min uddannelse kunne bruges til — og det er både betryggende og spændende, da det åbner op for helt nye muligheder og drømme!"

Julie, Cand.mag. i engelsk og fransk, Aarhus Universitet 
– og nu knalddygtig studiemedhjælper hos Risskov Rejser

Praktikant og studiemedhjælper Julie ved sit skrivebord i Risskov Rejser
Risskov Rejser foran moské i Istanbul – personaletur

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!