Rejseforedrag om rejser på egen hånd til Australien i Randers

Gratis entré og snacks

Tyvstart eventyret i et af verdens bedste og smukkeste rejselande

Drømmer du om at opleve Australien i dit eget tempo og på egen hånd?
Vil du gerne have tips og inspiration til rejseovervejelserne?

I Australien venter et helt kontinent af oplevelser i det kontrastfyldte land, hvor du den ene dag kan være omgivet af tropisk regnskov og den næste dag kan se rødt, så langt øjet rækker i outback’en.

Kom til et spændende rejseforedrag om Australien med vores Australien-ekspert Benedicte, som deler gavmildt ud af de bedste tips, tricks, gode råd og egne rejseerfaringer.

 

Dato
Tirsdag den 20. august 2024

Tidspunkt
Kl. 16.30

Adresse
Risskov Rejser, Østergade 10A, 8900 Randers C.


Glæd dig til 

  • Foredrag om Australien som rejseland
  • Benedictes bedste tips og råd til din Australien-rundrejse
  • Australiens bedste oplevelser og seværdigheder  
  • Få mulighed for at stille spørgsmål om at rejse på egen hånd til Australien
  • Snacks og drikkevarer

Gratis tilmelding

Tilmeld jer på denne grønne knap herunder. Vi glæder os til at se jer.

Udsigt mellem kløfterne i Uluru-Kata Tjuta i Australien
Udsigt over Uluru-Kata Tjuta i Australien
Benedicte_de_la_Cour

Kort om Benedicte

Den er sikker hver gang. Min begejstring og næsten barnlige træng til at klappe i hænderne, når jeg ankommer til lufthavnen og bevæger mig mod check-in. Intet kan, som et boardingpas i hænderne, en kop varm lufthavnskaffe, en nyindkøbt bog til turen og udsigten til nye eventyr, fylde mig med mere og bedre energi.

Australien og New Zealand har en særlig plads i mit rejsehjerte. For udover de mange vidunderlige mennesker jeg mødte på min vej her, så er jeg bare en pige, der elsker ferier, hvor jeg kan pakke både vandrestøvler og klipklappere. Og hvis der er noget både Australien og New Zealand kan levere, så er det utallige og ikke mindst uforglemmelige vandreture og strande, man bare ikke vil hjem fra. Jeg har tilbragt lidt over et år tilsammen i de to lande, har set og oplevet en del.

Jeg har rejst i både bil og autocamper. Med veninderne, kæresten, familien og min søn og hver tur har sit tempo, sine kompromiser og Top 10 lister over, hvad man vil opleve. Sådan er det – og heldigvis for det. For det er netop det, der også gør mit arbejde så sjovt, at ingen skræddersyede rejser er ens.  Det er altid en fornøjelse og jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig, der læser med, til også at få lige præcist den rejse du drømmer om.

 

Få en snak om din Australien-rejse 

Hvis du slet ikke kan få nok af Australien, har du også mulighed for at kontakte os på tlf. 70 22 66 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Australien-rejse.

Udsigt mellem kløfterne i Uluru-Kata Tjuta i Australien
Udsigt over Uluru-Kata Tjuta i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!