Autentiske Ecuador & Galápagos

Ecuador har fået sit navn efter sin beliggenhed på Ækvator, og det er her, du finder den største variation i naturen

Hovedstaden Quito er verdens næsthøjest beliggende hovedstad, og her i 2.850 meters højde, er det ikke kun den tynde luft, der tager pusten fra dig, men også de svimlende udsigter til sneklædte vulkaner i alle retninger.

På denne rejse bevæger vi os fra Andesbjergenes golde plateauer og himmelstræbende vulkaner til dampende jungler i Amazonas og fascinerende dyreliv på Galápagos-øerne. Undervejs tager vi på spændende markedsbesøg, besøger lokale bjergsamfund og fascineres af ældgamle inkaruiner.

Du kan også glæde dig til et ophold dybt inde i Amazonas, hvor vi tager på ekspeditioner efter alt fra lyserøde floddelfiner til aber og anakondaer. Her venter også et spændende møde med den traditionelle Siona-stamme, som gennem hundreder af år har boet og levet i pagt med naturen.

På Galápagos venter kæmpeskildpadder, havleguaner og legesyge søløver, som sætter et uforglemmeligt punktum for vores møde med det ægte Ecuador.

 

Fra kr. 48.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

19 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i dobbeltværelse på gode 3, 4 og 5-stjernede hoteller og lodges

 • Unik jungleoplevelse i Cuyabeno i Amazonas med besøg hos Siona-folket og mulighed for at se bl.a. sjældne lyserøde floddelfiner, tukaner og dovendyr
 • Du besøger Cotopaxi-nationalpark og ser den aktive vulkan
 • Fantastisk besøg på Galápagos øerne
 • Der er program for alle dage på Galápagos inkl. en hel dags snorkeltur ved smukke Santa Fe
 • Kom ind på livet af  lokale bjergsamfund
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Quito_iStock-1148909679_323-390
Skilpadde_333-270
Autentiske_Ecuador_Galapagos.Sk_rmbillede_2023-10-06_094545

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse og ankomst til Ecuador

Vi ankommer til Quito, hvor vi bliver hentet i lufthavnen og kørt gennem det smukke bjerglandskab ind til hotellet.

Quito ligger i 2.850 m højde og er verdens næsthøjest beliggende hovedstad. Her er det ikke kun den tynde luft, der tager pusten fra én, det er også selve byen og de betagende udsigter til sneklædte vulkaner i alle retninger. Det er en af Sydamerikas smukkeste byer. Byen blev grundlagt af spanierne i 1534 på resterne af en nedbrændt inka by, og selv om Quito i dag er en moderne storby, har den formået at bevare sine traditionelle kvarterer med Sydamerikas bedst bevarede arkitektoniske bygninger fra kolonitiden.

Aftenen er fri til at slappe af og udforske de nye omgivelser.

 

Her bor du

Hotel Finlandia, Quito

LÆS MERE OM HOTELLET →

Quito_iStock-1148909679_450-555
Dag 2Byrundtur i Quito med besøg på ækvatorlinjen

Dagen begynder med morgenmad på hotellet, hvorefter vi tager på byrundtur i Quitos gamle bydel, som er UNESCO World Heritage Site. Vi slentrer rundt i de hyggelige gader og oplever byens mange smukke bygninger og pladser. På den grønne uafhængighedsplads, Plaza de la Independencia, summer det af liv og travlhed. På pladsens ene side ligger præsidentpaladset, og på de andre sider ligger ærkebiskoppens palads, katedralen og rådhuset. Som en kontrast hviler der en højtidelig og melankolsk stemning over den nærliggende Plaza San Francisco, hvor Quitos ældste kirke og Sydamerikas største religiøse kompleks ligger. Vi ser barokkirken La Compañia de Jesus med den overdådige udsmykning med guld og klosteret.

Senere på dagen besøger vi verdens midte. Ecuador har fået sit navn efter at være beliggende præcis på den ækvatoriale linje, hvor den nordlige og sydlige halvkugle mødes. Vi besøger Intinan-museet, et videnskabeligt og kulturelt museum, beliggende i den nøjagtige krydsning af ækvatorlinjen. Her vil det på underholdende vis demonstreres, at vi befinder os præcis mellem den nordlige og sydlige halvkugle, og endda kan stå med et ben på hver side. 

Rejsens første dag afrundes med fælles aftensmad.

 

 

Her bor du

Hotel Finlandia, Quito

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Quito_464729059_450-555
Dag 3Fra Quito til Papallacta hot springs og videre mod Amazonas

I dag sætter vi kursen østpå mod Amazonas-regnskoven, der er hjemsted for et af verdens mest mangfoldige økosystemer med et rigt dyre- og planteliv. Undervejs gør vi stop ved Papallacta Hot Springs, hvor der vil være tid til at slappe af i de varme kilder, inden turen fortsætter mod øst. De naturlige varme kilder er kendt for deres terapeutiske egenskaber, og det høje indhold af mineraler menes at have en gavnlig effekt på lidelser som bl.a. muskelsmerter, gigt og stress. Kilderne er beliggende i en smuk bjergdal omgivet af bjerge, skove og floder, og foruden de varme kilder kan man her på en klar dag nyde en vidunderlig udsigt til den smukke, sneklædte Antisane-vulkan i horisonten.

Vi spiser frokost ved kilderne , inden turen fortsætter fra Andesbjergene i over 3.300 meters højde mod Amazonas-lavlandet, som ligger blot få hundrede meter over havets overflade. Undervejs vil vi opleve, at omgivelserne ændrer sig drastisk – fra dramatiske Andesbjerge og sneklædte bjergtoppe til dampende tågeskove, hvor man finder nogle af de højeste koncentrationer af biodiversitet i verden. 
Dagens endelige mål er den lille jungleby Lago Agrio, hvor vi overnatter, inden vi i morgen bevæger os dybt ind i det unikke junglereservat Cuyabeno.

 

Her bor du

Araza Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1393421970_450-555
Dag 4Cuyabeno nationalpark med solnedgangstur og natekspedition i junglen

Jungleteamet henter os efter morgenmaden, og vi bliver i bus transporteret de cirka 2 timer til indgangen af Cuyabeno. Herfra fortsætter rejsen gennem junglen i kano, og der venter en smuk sejltur med udsigt til den uberørte jungle undervejs. Nationalparken er beliggende i Amazonas’ regnskov og er kendt for sit unikke økosystem og høje biodiversitet med mange arter af både planter og dyr, så der er god mulighed for at spotte både brøleaber og papegøjer på sejlturen op ad floden.

Ved ankomst til vores lodge, bliver vi checket ind og får serveret frokost. Der bliver tid til at udforske området og finde os tilrette på lodgen, inden vi endnu engang begiver os ud på floden. På en solnedgangstur er der chance for at se lyserøde floddelfiner, og der bliver også mulighed for at tage en dukkert i Laguna Grande, mens solen langsomt synker i horisonten og maler omgivelserne i de smukkeste farver.

Tilbage på lodgen spiser vi aftensmad, og herefter er der arrangeret endnu en lille ekskursion i form af en natekspedition i kano, hvor vi vil kunne spotte kaimaner og andre af junglens natdyr.

 

 

Her bor du

Bamboo Eco Lodge

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1088271402_450-555
iStock-1319778748_333-270
Dag 5Udflugt til Cananbueno-lagunen med kanoer og pagajer

Vi spiser tidlig morgenmad, for forude venter endnu en dag i junglens tegn, når vi skal besøge Cananbueno. Cananbueno-lagunen er et særligt beskyttet område i Cuyabeno-reservatet, og her er det ikke tilladt at bruge motoriserede både. Det betyder, at vi så godt som lydløst flyder gennem regnskoven med kanoer og pagajer, hvilket giver ekstra gode chancer for at observere dyr undervejs. Lagunen er kendt for sit rige dyreliv og frodige vegetation, og du kan bl.a. være heldig at spotte både krokodiller, aber, tukaner og jaguarer langs flodbredden undervejs på sejladsen.

Med junglen og dens lyde som kulisse holder vi frokostpause med madpakker, inden vi atter padler tilbage til lodgen, hvor der bliver tid til at fordøje dagens indtryk fra en hængekøje. Afhængigt af vejret vil der også denne aften være mulighed for at tage ud på Laguna Grande for at svømme og nyde solnedgangen, inden aftensmaden serveres.

Har du mod på mere denne dag, kan du følge med på en spændende gåtur i mørket, når natten falder på.

 

 

Her bor du

Bamboo Eco Lodge

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1088271518_450-555
iStock-1298389269_333-270
Dag 6Besøg i Siona-landsby og skumrings-vandring i Amazonas

Siona-folket er en af de traditionelle stammer, der bor i Cuyabeno-området, og dagens udflugt byder på et besøg i den lokale stamme-landsby. Siona-stammen er en del af det større Siona-Secoya-folk, der også bor i Colombia og Peru, og folket har en rig kultur og historie, der rækker flere hundrede år tilbage i tiden. Efter en tidlig morgenmad begiver vi os ned langs floden for at finde landsbyen, hvor en Siona-kvinde byder os velkommen. Hun viser os bl.a., hvordan hun høster og anvender den traditionelle rodfrugt yuca (eller maniok), der ofte spises i Ecuador. Sionaerne har traditionelt en dyb forbindelse med naturen, og deres viden om skoven og dens økosystemer er imponerende. De er også kendt for deres traditionelle medicin, som de bruger til at helbrede sygdomme og skader med. Siona-folket har i årtier kæmpet for at beskytte deres territorier mod skovrydning, olieudvinding og andre trusler mod deres livsgrundlag og kultur. Sionaerne kæmper hårdt for at bevare deres traditionelle sprog og kulturelle praksis, og turisme er i dag en vigtig del af deres indtægtskilde og overlevelse.

Vi spiser frokost tilbage på lodgen, og der bliver tid til afslapning i hængekøjen, inden vi om eftermiddagen begiver os ud på en vandretur i junglen. Vi begynder at gå sidst på eftermiddagen, og undervejs vil vi opleve, hvordan det føles, når dag bliver til nat dybt inde i Amazonas. På turen vil vores guide fortælle om både økosystemer, dyreliv og medicinske planter – og der er også gode chancer for at spotte dyr.

Efter vandreturen vender vi tilbage til lodgen og spiser aftensmad.

 

Her bor du

Bamboo Eco Lodge

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1088271376_450-555
iStock-1368783250_333-270
Dag 7På udkig efter tukaner og araer og retur til Quito

Vi starter dagen tidligt for at tage ud at kigge på fugle. De fleste fugle er nemlig mest aktive tidligt om morgenen, så for at chancerne for gode oplevelser er størst, gælder det om at komme ud af fjerene, om man så må sige. På lodget er der et højt udkigstårn, hvorfra der er perfekt udsigt til trætoppene – og så får vi på vores sidste dag i Amazonas også mulighed for at opleve solen stå op over junglen. Chancerne for at spotte både tukaner og araer er gode, og hvis vejret tillader det, tager vi også på en sidste kanotur i Laguna Grande.

Vi spiser morgenmad på lodgen og begynder så småt at pakke vores ting og forberede os på at vende tilbage til civilisationen igen. Turen tilbage foregår via motordreven kano ad samme flodvej, som vi kom, og ved vejs ende venter en bus på os, som vil køre os tilbage til Quito. Vi ankommer til hovedstaden midt på aftenen og spiser aftensmad på hotellet.

 

 

Her bor du

Hotel Finlandia, Quito

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-475171072_450-555
iStock-1470671721_333-270
Dag 8Cotopaxi nationalpark

Ovenpå nogle eventyrlige dage i junglen får vi i dag mulighed for at sove længe og fordøje de mange indtryk over en afslappet morgenmad, inden vi tager hul på nye oplevelser. Dagen i dag byder nemlig på et møde med endnu et af Ecuadors højdepunkter, nemlig Cotopaxi nationalpark og den aktive vulkan Cotopaxi, der majestætisk troner i horisonten blot 50 km syd for Quito. Cotopaxi er en af de højeste aktive vulkaner i verden med en højde på 5.897 meter og mere end 50 dokumenterede udbrud.

Foran vulkanen ligger en smuk lagune. Vi går en tur omkring den for at observere det rige fugleliv i området og nyde den imponerende udsigt til vulkanen inde i nationalparken. Efter gåturen spiser vi frokost på en lodge inde i parken med udsigt til Cotopaxi, inden vi forlader vulkanen og kører hen til vores lodge, som ligger ved foden af de to Ilinizas bjerge. Aftenen er fri til at nyde lodgen og den skønne udsigt til områdets nærliggende vulkaner. 

 

 

Her bor du

Chuquiragua Lodge

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-469711908_450-555
Dag 9Markedsbesøg i Salasaca og videre til Riobamba

I dag kører vi mod det lokale landsbysamfund Salasaca nær bjergbyen Ambato. Her venter storslåede udsigter til Tungurahua-vulkanen, som af de lokale kaldes La Mama Tungurahua. 

En flot køretur venter os, når vi sætter kursen mod Salasaca, og vi passerer bl.a. små, traditionelle, bjergbyer, dramatiske bjerglandskaber og gør stop i byen Latacunga, som er bygget ovenpå rester af lava fra Cotopaxi-vulkanens udbrud. I Ambato besøger vi det traditionelle og farverige Salasacas marked, hvor der er rig mulighed for at købe flotte, håndlavede souvenirs såsom Salasacas kendte uldponchos eller håndvævede tæpper i kulørte farver. 

Efter markedsbesøget kører vi videre sydpå langs Andesbjergene til vores hotel i Riobamba, hvor vi overnatter. Undervejs vil vi gøre stop ved den mægtige Chimborazo-vulkan, hvor vi kan tage billeder og måske være heldige at se vicunaer, som er den mindste lama-type. Ved ankomst til Riobamba vil der være tid til at nyde aftenen og stemningen i den skønne, historiske hacienda.

 

Her bor du

Hostería La Andaluza

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1294067386_450-555
iStock-1447467370_333-270
Dag 10Inkaruiner i Ingapirca og videre til Cuenca

Fra Riobamba kører vi i dag længere sydpå langs Andesbjergkæden til den smukke universitetsby Cuenca. Undervejs besøger vi de to små, farverige bjerglandsbyer Guamote og Alausi.  Her bor to forskellige grupperinger af Andes–folk, og vi vil have mulighed for at besøge deres traditionelle markeder og på autentisk vis opleve hverdagens gang i disse små bjergsamfund.

Vi fortsætter herefter længere sydpå til Inkaruinerne Ingapirca i ca. 3.200 meters højde. Ingapirca er Ecuadors største samling af ruiner fra Inkariget,  og demonstrerer på smukkeste vis inkaernes arkitektoniske snilde og de perfekt udskårne sten, som er sammensat med en naturlig form for cement er intet mindre end en imponerende bedrift. Den mest imponerende bygning i komplekset er soltemplet, som med sin elliptiske form og placering ovenpå en lille bakke, er utrolig velbevaret og smuk. I landskabet græsser lamaer, og man sig hensat til 1500-tallet, hvor Inkariget havde sin storhedstid. Vi udforsker ruinerne med vores guide, som vil forklare alt om dette mytiske sted og gøre os klogere på, hvordan inkaerne levede dengang.
Efter besøget kører vi videre sydpå og ankommer til Ecuadors 3. største by Cuenca, hvor vi overnatter.

 

Her bor du

Hotel Presidente, Cuenca

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-154933888_450-555
iStock-1153830632_333-270
Dag 11Byrundtur i Cuenca

I dag tager vi på byrundtur i skønne Cuenca. Cuenca er bl.a. kendt for sin maleriske placering i Andesbjergene og ikke mindst for sin smukke koloniale arkitektur, som har sikret byen en plads på UNESCO-verdensarvslisten. Vi slentrer rundt i de smalle gader og langs den brusende flod, der løber gennem byen. Vi besøger blandt andet farverige Plaza De Los Flores og den ikoniske Catedral Nueva med de smukke blå kupler og hvide marmorinteriør, som er en af de mest imponerende bygninger i byen. Cuenca er
desuden kendt for at være Panama-hattens oprindelses–by, så vi besøger også Homero Ortega Panama Hat-museet, og som den sidste del af byrundturen kører vi til et smukt udkigspunkt, hvor vi kan nyde udsigten ud over hele byen.
Resten af dagen er fri til at nyde byen, som man har lyst. Rejselederen kommer naturligvis gerne med gode idéer, hvis du har brug for inspiration til oplevelser. 

 

Her bor du

Hotel Presidente, Cuenca

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-519995991_450-555
iStock-1363189146_333-270
Dag 12Videre til Guyaquil med stop i Cajas nationalpark

Efter morgenmaden bevæger vi os mod kysten til Guayaquil. Dette bliver endnu en spektakulær køretur, hvor naturen undervejs forandrer sig dramatisk fra golde bjerglandskaber til kystlandets tropiske og fugtige områder, som blandt andet præges af bananpalmer og kakaoplantager. Vi gør et stop ved den utrolige Cajas nationalpark, som befinder sig i en højde af 3-4.000 m, og hvor klipper, bjergtoppe, blå laguner og græssende lamaer præger omgivelserne. Parken er opkaldt efter en række små søer og vandløb, der kaldes “cajas” på spansk, og parken er da også en vigtig kilde til vandforsyning for både Cuenca og de omkringliggende områder. Cajas beskytter samtidigt et af de vigtigste økosystemer i Andesbjergene og er hjemsted for et stort antal fugle, herunder mange endemiske arter, som kun findes her.

Vi fortsætter mod Guyaquil, hvorfra vi flyver til Galápagos næste dag.

 

 

Her bor du

Oro Verde Unipark

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1207705874_450-555
Lama_Cajas_NP_iStock-1207706890_333-270
Dag 13Velkommen til Galápagos: Santa Cruz og kæmpeskildpadder

Galápagosøerne findes ingen andre steder i verden! Den isolerede øgruppe i Stillehavet ca. 1.000 km vest for Ecuador består af 19 øer, hvoraf kun de fem er beboede. Så her er der virkelig tale om at træde ind i dyrenes verden! 97 % af øgruppen er udlagt som nationalpark og har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1978.

Vi flyver til øen Baltra og sejler herfra til vores hotel på øen Santa Cruz. Vi spiser frokost ved ankomst til hotellet, og om eftermiddagen tager vi på en lille ekskursion for at observere nogle af øens kæmpeskildpadder, som kan veje helt op til 400 kg og blive langt over 100 år.  Skildpaddeskjoldets størrelse og form er forskelligt på de forskellige øer, da klimaet og nærmiljøet har været medbestemmende for skildpaddernes udvikling. På Santa Cruz, hvor klimaet er fugtigt, er skildpadderne store, deres skjold er rundt og halsen kort, og selv om man skal holde sig på afstand, er det dybt fascinerende at iagttage skildpadderne, når de græsser eller tager en dukkert – og når man så tænker på, hvor gamle de sandsynligvis er, får oplevelsen pludselig en ekstra dimension. En af de ældste kendte kæmpeskildpadder var en han ved navn Harriet, som blev født i 1830’erne på Galápagosøerne. Han døde i 2006 i en alder af omkring 175 år.

Efter at have besøgt kæmpeskildpadderne vender vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser aftensmad og har aftenen fri.

 

Her bor du

Hotel Deja Vú Galapagos

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1451553366_450-555
iStock-1466762587_333-270
Dag 14Sol, strand, vand og havleguaner ved Tortuga Bay

Efter morgenmaden besøger vi Galápagos’ måske smukkeste strand Tortuga Bay, som lokker med azurblåt vand og dasende havleguaner i det kridhvide sand. Her kan du tage et dyp i det skønne hav, slentre en tur langs stranden eller bare nyde livet under den varme sol. Vi
vender tilbage til hotellet for at spise frokost, hvorefter eftermiddagen er på egen hånd.

 

 

Her bor du

Hotel Deja Vú Galapagos

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Tortuga_Bay_iStock-1323758850_450-555
iStock-1172449977_333-270
Dag 15Isabela med besøg på rehabiliteringscenter, flamingolagunen og mulighed for snorkling

Vi tager afsked med Santa Cruz for en stund og bevæger os i dag videre til den største og vildeste af Galápagos’ tre hovedøer, nemlig øen Isabela. Galápagosøernes dramatiske vulkanske fortid ses tydeligst her på øen, hvor der er ikke mindre end fem aktive vulkaner, og på sejlturen mellem øernes små havne kan vi være heldige at spotte springende delfiner og rokker i det klare vand.

På Isabela besøger vi Arnoldo Tupiza-rehabiliteringscenteret for kæmpeskildpadder, og vi ser, hvordan man forsøger at hjælpe skildpadderne og genetablere bestandene, som er truet pga. ændringer i deres habitater. Vi besøger også
flamingolagunen, hvor vi kan være heldige at observere de smukke lyserøde fugle, inden eftermiddagen byder på mulighed for snorkling  – hvis du er heldig, kan du møde både rokker, havleguaner og legesyge søløver.

Efter en oplevelsesrig dag tager vi speedbåden tilbage til Santa Cruz, hvor vi spiser aftensmad og nyder aftenen på hotellet.

 

 

Her bor du

Hotel Deja Vú Galapagos

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-481387986_450-555
iStock-1130126594_333-270
Dag 16San Cristobal

San Cristobal er den tredje af Galápagos’ hovedøer og langt mere autentisk og lokal end både Santa Cruz og Isabela. Vi tilbringer hele dagen på San Cristobal, hvor vi alt efter vejret på dagen vil deltage i en af følgende udflugtsmuligheder:
A: Besøg på interpretationscenteret på øen, som fortæller historien om bådet menneskets og naturens historie på øerne. Herefter snorkler og svømmer vi i Tijeretas, hvor vi ser farverige fisk i massevis og kan være heldige at svømme med søløver, rokker, pingviner, havleguaner og meget mere! Efter snorkelturen besøger vi den lille smukke strand Playa Man, hvor vi kan slappe af med de lokale, dovne søløver, som holder til her. 
B: Et besøg i højlandet på øen, hvor vi blandt andet ser den smukke friskvandslagune Junco, som er dannet af et naturligt vulkansk krater. Herefter kører vi videre til Galapaguera, hvor øens endemiske kæmpeskildpadder lever frit i deres naturlige habitat. Vi slutter af på den smukke
sandstrand Puerto Chino med afslapning og snorkling. 
Uanset hvilken løsning vi vælger, sejler vi efter frokost retur til Santa Cruz, hvor resten af dagen er fri til at nyde Galápagos.

 

Her bor du

Hotel Deja Vú Galapagos

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-175792404_450-555
iStock-1270540824_333-270
Dag 17Udflugt til Santa Fe - blåfodede suler, snorkling og besøg på hemmelig strand

I dag tager vi på dagstur til smukke Santa Fe – en sejltur fra Santa Cruz på ca. 45 minutter. Santa Fe er en af de ældste øer i Galapagos-øgruppen, og dens geologiske træk er imponerende med store klipper, der skaber en storslået udsigt over landskabet. Der er også flere smukke strande på øen, som gemmer på slumrende havleguaner, legende søløver og nogle gange skildpadder. Det er også muligt at observere havfugle såsom den sælsomme blåfodede sule og forskellige slags terner, der holder til på klipperne i området.

Dagens oplevelser tæller bl.a. to forskellige snorkel–spots på 3–4 meters dybt vand og med en helt utrolig sigtbarhed. Det vrimler med liv under havets overflade, og vi kan være heldige at snorkle med både søløver, rokker og hundredevis af farverige fisk.

Dagen byder også på den smukkeste lille perle af en strand med azurblåt vand og kridhvidt sand. Playa Escondida ligger blot 25 minutters sejlads fra Santa Fe, og her kan du uforstyrret gå rundt og observere kolonier af havleguaner, slappe af på stranden, svømme eller snorkle. Vi spiser frokost ombord på båden og vender tilbage til Santa Cruz sent på eftermiddagen.

 

 

Her bor du

Hotel Deja Vú Galapagos

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-506149218_450-555
iStock-878346684_333-270
Dag 18Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver tilbage til Guayaquil, hvorfra vi skal med flyet videre til Danmark.

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Galapagos_iStock-470028282_450-555
Dag 19Ankomst til Danmark

Fulde af oplevelser ankommer vi igen til Danmark

 

 

 

 

 

Galapagos_Iguana_gul_333-270

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
15. oktober 2024
Varighed19 dage
48.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund Få pladser
Afrejse fra København
05. november 2024
Varighed19 dage
48.995 kr. pr. person
RejselederSimon Brammer Hansen
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg Få pladser
14. januar 2025
Varighed19 dage
48.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
iStock-657432936_450-555
iStock-923981348_333-270
iStock-154933888_323-390

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3-, 4- og 5-stjernede hoteller og lodges
 • 17 x morgenmad, 16 x frokost og 16 x aftensmad
 • Transport og udflugter inkl. entreer jf. program
 • 4 dages ægte jungleoplevelse dybt inde i Amazonas i Cuyabeno reservatet
 • Lån af snorkeludstyr til de dage hvor der udbydes snorkling
 • Engelsktalende lokalguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 4.490 - Obs! Enkeltværelse er ikke muligt på overnatningerne i Amazonas
 • Ingala transitkort til Galápagos 20 USD (betales i lufthavnen på vej til Galápagos)
 • Entré til Galápagos Nationalpark (betales lokalt) 200 USD
 • På øen Isabela betales et mole-gebyr på 10 USD
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL ECUADOR

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Ecuador med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Ecuador.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!