Langtidsferie i Andalusien

4,5 UD AF 5

Skru op for sommerfornemmelserne med en langtidsferie i vidunderlige Andalusien

Andalusien smager af grønne bjerge, solkyssede kyster, himmelsk tapas og imponerende kulturarv, der på eventyrlig vis forener Spanien med det gamle Arabien. Under hele langtidsferien bor vi på det lækre 4-stjernede Melia Hotel Sol Principe i den hyggelige ferieby Torremolinos – få skridt fra strandpromenaden og den gyldne sandstrand på solkysten.

Rejsen er et skønt miks af afslapning, tid til egne andalusiske oplevelser og inkluderede udflugter med dansk rejseleder. Vi tager både på en oplevelsesrig byrundtur i Malaga, hvor vi ser alle de største højdepunkter. Vi besøger også Córdoba, hvis bykerne er at finde på UNESCOs fornemme verdensarvsliste. Og på en dagsudflugt oplever vi Andalusiens bjergrige natur udfolde sig omkring os, når vi besøger den hvide bjergby Mijas, der får vores sanser til at vandre på eventyr til både Grækenlands øhavsidyl, Arabiens 1001 nats stemning og Spaniens stolte historie og kultur. 

En langtidsferie til Andalusien er Sydspanien, når det er dejligst. Og dét kan du glæde dig til, når du rejser med dansk rejseleder til den spanske solkyst.

Fra kr. 13.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

22 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i delt dobbeltværelse på dejligt 4-stjernet hotel tæt på stranden

 • Du kan flyve fra både Billund og København
 • Der er dansk rejseleder på hele rejsen, og fire spændende udflugter er inkluderet
 • Der venter en byvandring i Malaga med alle de største højdepunkter
 • Vi oplever UNESCO-arven i Córdoba på en heldagsudflugt
 • Vi tager på udflugt til den hvide by Mijas i Andalusiens bjerge
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Spanien_kyst_iStock-501341901_323-390
Cordoba_Spanien_Stemning_iStock-482693476_333-270
Langtidsferie_i_Andalusien.Sk_rmbillede_2023-10-23_103504

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til Andalusien

Vi sætter kursen mod eventyrlige Andalusien, hvor der venter os tre fortryllende uger langs den spanske solkyst – fyldt med lune solstrejf, dejlig afslapning og oplevelsesrige udflugter. Vi lander i Malaga, hvorefter vi kører mod Torremolinos, der ligger med den skønneste beliggenhed lige ud til Middelhavet. Her tjekker vi ind på vores hotel, det 4-stjernede Melia Hotel Sol Principe, der er vores base under hele ferien.  Om aftenen mødes vi med rejselederen og spiser aftensmad på hotellet.

Gæsterne der flyver fra Billund lander om aftenen, hvor der serveres en kold anretning ved ankomst til hotellet.

På afgangen 5/10 2024 er der inkluderet et værelse med delvis/skrå havudsigt.

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Aftensmad

 

12.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_1.555x450
Dag 2Byvandring i Torremolinos og tid på egen hånd

I dag tager vi på en orienterende byvandring i Torremolinos, hvor vi lærer vores omgivelser for de kommende uger at kende. Torremolinos var tidligere en lille fiskerlandsby, men er i dag en populær badeferieby med alt, hvad man kan ønske sig af restauranter, caféer, strandliv og shoppingmuligheder. Den hyggelige strandpromenade snor sig langs den brede sandstrand med smuk udsigt til Middelhavets klukkende bølger.

Efter byvandringen er dagen fri til at udforske Torremolinos på egen hånd. Du kan også tage tilbage til hotellet og nyde dagen ved poolen med en god bog eller måske slentre en tur langs havet, mens du indtager solkystens smukke sceneri. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

17.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_2.555x450
27.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_2.270x333
Dag 3Byrundtur i Malaga med håndplukkede højdepunkter

I dag tager vi på opdagelse i en af Andalusiens skønneste og besøgsværdige byer. Og der er rigeligt at glæde sig til, når vi midt på dagen sætter kursen mod Malaga, hvor vi genoplever det Malaga, som  eventyrdigteren H.C. Andersen begejstret beskrev i sin dagbog:

”I ingen af Spaniens Byer har jeg følt mig saa glad, saa hyggeligt hjemme som i Malaga; Folkelivet, Naturen, det aabne Hav, hver især saa rig og uundværlig for mig, fandt jeg her, og dertil det mig endnu vigtigere, jeg fandt elskværdige Mennesker”.

Ordene blev nedfældet efter H.C. Andersens besøg tilbage i 1862, og på vores byvandring gennem Malagas stemningsfulde gader, skønne seværdigheder og bedårende udsigter vil vi opleve, at beskrivelsen indfanger essensen af Malaga lige så godt den dag i dag som for over 150 år siden. 

Vi starter vores byvandring i Malagas sydøstlige hjørne ved den gamle borg Gibralfaro, hvor vi får et postkortsmukt møde med en af solkystens skønneste byer. Her troner den gamle borg mægtigt på en bakketop med en fantastisk udsigt over Malagas hustage, snævre gader og det glitrende Middelhav. Ud over den mageløse udsigt bliver vi også grebet af historien – for borgruinerne fortæller spændende historier om fønikernes grundlæggelse af borgen og det antikke fyrtårn, der blev opført på denne bakketop tilbage i det 14. århundrede. Faktisk er borgens navn Gibralfaro afledt af det gamle føniske ord for lys “Jbel-Faro”, der betyder “klippe af lys”. 

Videre går dagens udflugt til Malagas smukke katedral, der er opført i perioden fra 1500- til 1700-tallet. Her oplever vi, hvorfor katedralen går under kælenavnet La Manquita, der betyder den enarmede dame. Navnet henviser nemlig til katedralens blot ene tårn, da katedralens øvrige tårn aldrig blev opført grundet pengemangel. 

Vi besøger også det imponerende fæstningsværk Alcazaba, der er et absolut must på rejsen til Andalusien. Og her mellem de mere end tusind år gamle mauriske mure folder en anden verden sig ud. Labyrintiske gader fra det gamle Arabien, 1001 nats stemning, og en følelse af, at Mellemøstens eventyr venter bag hvert et hjørne. Her bliver århundreders fængslende historier nærværende for os, mens vi beundrer arkitekturen og den betagende udsigt til Andalusiens bølgende, grønne landskaber.  

Vi fortsætter i historiens tegn ved resterne af det gamle romerske amfiteater, der ligger for foden af Gibralfaro. Og videre maler vi med kunstens farvestrålende pensel, når vi i den gamle bydel lægger vejen forbi fødestedet for en af verdenskunstens største kunstnere – Pablo Picasso, selvfølgelig. Picasso blev født i Malaga i 1881 og er en af byens mest prominente historiske skikkelser. Picassos barndomshjem blev bygget af hans far og ligger stemningsfuldt på et hjørne af den livlige plads Plaza de la Merced. I dag er huset et museum med en stor samling af Picassos betydningsfulde værker. Det siges, at Picasso længe før sin død i 1973 udtrykte et ønske om at få opført et museum i byen. 30 år efter hans død blev ønsket smukt opfyldt selvsamme sted, hvor det hele startede. 

Vi slutter byrundturen i Malagas centrale gader og snævre stræder, hvor duften af Spaniens himmelske tapas spreder sig fra stemningsfulde restauranter og fortovscaféer. Her har vi et par timer på egen hånd til at udforske endnu mere af dejlige Malaga, inden vi atter mødes og kører tilbage mod vores hotel i Torremolinos. 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

16.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_3.555x450
20.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_3.270x333
21.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_3.270x333
Dag 4Tid til andalusiske eventyr på egen hånd

Programmet på denne langtidsferie er sammensat, så der veksles mellem oplevelsesrige dage med udflugter og dage med tid på egen hånd, så du har mulighed for at forme din rejse, som du ønsker.

Måske drømmer du om dejlig afslapning mellem bjergrige landskaber og bløde strande – med en stak af dine yndlingsbøger. Måske vil du udforske det spanske køkken med hyggelige frokoster på lokale fortovsrestauranter eller ose i butikker efter rejseminder til kufferten. Det kan også være, du vil fylde ferien med spændende udflugter til nogle af Andalusiens mange skønne byer og seværdigheder såsom Ronda med den verdensberømte bro Puente Nuevo, flamencoens hovedstad Sevilla og Granada med det UNESCO-fredede mauriske palads Alhambra.

Disse dage er på egen hånd, så du kan nyde Torremolinos og Andalusien, som du drømmer om. Rejselederen kommer gerne med gode forslag til oplevelser og hjælper gerne med at arrangere udflugter og ture.

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

8.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_4-8.555x450
10.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_4-8.390x323
Dag 5Tid til andalusiske eventyr på egen hånd

Efter et par dage med spændende kulturmøder og pulserende byliv, kan du bruge dagen i dag på at komme ned i gear og i den helt rigtige feriestemning. Tag f.eks. en tur til stranden og nyd havets bølgebrus, eller slap af ved hotellets pool. Mulighederne er mange, og rejselederen er behjælpelig med forslag til udflugter og ture. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Torremolinos_strand_iStock-1363764349_450x555
Paella_iStock-510244381_333-270
Dag 6Tid til andalusiske eventyr på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse, og du har god mulighed for at udforske området. Tag f.eks. en tur tilbage til Málaga, og oplev byen på egen hånd. I Málaga finder du bl.a. nogle af Spaniens smukkeste botaniske haver, hvor du kan nyde de mange blomster og tropiske planter. Herefter kan du tage til strandpromenaden, spadserere en tur langs den smukke kystlinje, og spise en lækker frokost på en af de mange fiskerestauranter, der ligger som perler på en snor. Efter frokost kan du tage tilbage til hotellet, eller du kan gå på opdagelse i Málagas mange spændende butikker. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

4.spanien.andalusien-et-spansk-eventyr.Dag_3.555x450
Malaga_iStock-1810506445_333x270
Dag 7Tid til andalusiske eventyr på egen hånd

Det andalusiske køkken venter på at blive udforsket! Brug f.eks. dagen på at udfolde din kulinariske horisont og forkæl dine smagsløg med velsmagende andalusiske fristelser. Prøv f.eks. gazpacho, en lækker grøntsagssuppe lavet på blandt andet tomater og agurk, som serveres kold. Andalusien er også kendt for sine mange forskellige fiskeretter, et stort udvalg af tapas og sødmefulde desserter. Mulighederne er mange, og det er bare med at gå på opdagelse! 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Paella_iStock-1269367119_450x555
Gazpacho_iStock-1317951960_333x270
Dag 8Tid til andalusiske eventyr på egen hånd

Brug f.eks. dagen i dag på at gå på opdagelse i Torremolinos. Byen er fuld af stemningsfulde og hyggelige gader, hvor du kan finde små caféer og restauranter, gå på opdagelse i de spændende butikker og slentre en tur i de smukke, frodige parker. Du kan også tage en tur til Krokodilleparken i Torremolinos, der huser mange forskellige krokodille- og skildpaddearter. I parken er der også mulighed for at se baby krokodiller, eksotiske fugle og at gå på opdagelse i det afrikanske museum. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Torremolinos_iStock-497221548_450x555
Krokodille_iStock-646717080_333x270
Dag 9Udflugt til UNESCO-fredede Córdoba, hvor Europa møder det gamle Arabien

I dag skal vi imponeres af betagende UNESCO-arv, når vi sætter kursen mod nord til Córdoba. Ganske få byer i verden kan bryste sig af at have været hovedstad i både en arabisk stat og en romersk provins – men det kan Córdoba. Byens historie strækker sig tilbage til år 800 f.Kr., hvor romerne grundlagde byen. Herfra blev vin, olivenolie og hvede fragtet til det antikke Rom. Córdoba blev siden erobret af maurerne, hvorefter byen blev hovedstad i ”Al Andalus”. Maurerne opførte biblioteker, universiteter, badeanstalter og moskéer. Kunst og kultur blomstrede i rigt mål, og byen opnåede her sin storhedstid. På vores udflugt oplever vi, hvordan byen er præget af historiens mange folkeslag, og hvordan den romerske og mauriske arkitektur stadig er markant i bybilledet. Córdobas fascinerende historie er årsag til, at hele byen i dag er selvskreven på UNESCOs fornemme verdensarvsliste. 

Vi besøger den smukke Mezquita-katedral, der er et særegent arkitektonisk mesterværk. Opført som en af de prægtigste moskéer uden for den arabiske verden tronede Mezquita med en skønhed af buer og søjler. Og da de kristne i 1236 generobrede Córdoba, var den mauriske moskés skønhed så betagende, at de nye magthavere lod den stå. I stedet byggede de deres katedral midt imellem moskéens talrige søjlerækker i et forunderligt møde mellem to arkitektoniske stilarter, to religioner og to herredømmer. Udenfor pryder den smukke plads Patio de los Naranjos med sine hvælvinge og sirlige beplanting. Rundturen i den spektakulære moské og katedral indvier os i den utrolige arkitektur og de spændende fortællinger, der gør os klogere Córdobas fremtrædende rolle i den islamiske verden gennem middelalderen. 

Efter besøget begiver vi os ud i Córdobas gamle bydel, La Juderia, der omkranser katedralen. Bydelen var tidligere hjemsted for det jødiske samfund, og her lægger vi vejen forbi en af Spaniens få tilbageværende synagoger. Kvarteret er en myriade af små labyrintiske gader, der snor sig indimellem hinanden og forbi kirker og patioer dekoreret med farvestrålende blomster. Gaderne fører os mod den tidligere romerske bro, der krydser Guadalquivir-floden, der skærer sig gennem det andalusiske landskab som Andalusiens længste og Spaniens næstlængste flod.

Efter byrundturen er der tid til at tage på opdagelse i Córdobas charmerende gader på egen hånd. Sidst på dagen kører vi sammen tilbage til Torremolinos og nyder aftenen på vores hotel. 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

15.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_9.555x450
2.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_9.270x333
Dag 10Tid til egne oplevelser langs den spanske solkyst

Dagene er fri til egne oplevelser langs Spaniens skønne solkyst. Måske er du nysgerrig efter at opleve mere af området omkring Torremolinos med inspiration og turforslag fra rejselederen. Måske er vandrestøvlerne pakket med i kufferten til naturskønne vandreruter mellem Andalusiens bjergtoppe – med udsigten til grønne dale, knejsende bjergskråninger og charmerende bjerglandsbyer. Og måske frister en dag i hyggelige Torremolinos eller skøn afslapning i 4-stjernede rammer på vores hotel.

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

9.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_10-14.555x450
25.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_10-14.270x333
Dag 11Tid til egne oplevelser langs den spanske solkyst

Dagen i dag kan du f.eks. bruge på at tage en tur til drypstenshulerne i Nerja. De ældgamle huler strækker sig mere end 5 kilometer ind i det klippede landskab, og her kan du beundre de imponerende klippeformationer og forhistoriske malerier, der går tusinder af år tilbage i tiden. Når du har udforsket grotterne, kan du slappe af på en af de nærliggende strande eller nyde en frokost på en af de mange hyggelige restauranter i Nerja by. Det er en perfekt dagstur fra Torremolinos, som giver et fascinerende indblik i Spaniens geologiske og kulturelle historie.

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Nerja_huler_iStock-628003624_450x555
Nerja_iStock-157529320_333x270
Dag 12Tid til egne oplevelser langs den spanske solkyst

Kun en kort køretur fra Torremolinos ligger den pittoreske landsby Benalmádena Pueblo i bakkerne med udsigt over Middelhavet. Brug f.eks. dagen på at gå gennem de smalle gader med hvidkalkede huse prydet med farverige blomsterkrukker, og nyd den fredfyldte stemning i denne traditionelle andalusiske landsby. Besøg den smukke Plaza de España, hvor du kan slappe af i skyggen af appelsintræerne og beundre den fantastiske udsigt over kysten nedenfor. Du kan også gå på opdagelse i de hyggelige butikker, der sælger lokalt kunsthåndværk og souvenirs, og gå ikke glip af muligheden for at smage tapas på en af de charmerende caféer eller restauranter i byen. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Benalmadena_iStock-1363766208_450x555
Strand_Benalmadena_iStock-471059008_333x270
Dag 13Tid til egne oplevelser langs den spanske solkyst

Brug f.eks. dagen i dag til at fordybe dig i flamencoens lidenskabelige verden ved at overvære en liveoptræden i Torremolinos! Flamenco er dybt forankret i den andalusiske kultur, og det er et must at opleve det live. Mange spillesteder i Torremolinos afholder jævnligt flamenco-shows, hvor du får mulighed for at opleve de kraftfulde rytmer, det indviklede fodarbejde og den sjælfulde sang i denne traditionelle kunstform. Læn dig tilbage, slap af, og lad dig rive med af de rå følelser og energien i forestillingen! 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Danser_iStock-94976279_450x555
Flamenco_iStock-1361414016_333x270
Dag 14Tid til egne oplevelser langs den spanske solkyst

Glem endelig ikke den afslappede feriestemning! Inden eventyret fortsætter med endnu flere spændende oplevelser i morgen, kan du bruge dagen på at slappe af på hotellet, dase ved poolen med en god bog, eller gå en tur til stranden, og nyde varmen fra den spanske sol. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

11.spanien.andalusien-et-spansk-eventyr.Dag_7.555x450
15.spanien.andalusien-et-spansk-eventyr.Dag_8.270x333
Dag 15Andalusiens hvide bjergbyer med byrundtur og smukke udsigter i Mijas

Andalusien er kendt for sine smukke, hvide bjergbyer, der lyser op som små sneklatter i de grønne bjerge. Og i dag tager vi på en naturskøn heldagsudflugt op i de andalusiske tinder, hvor vi besøger en af disse berømte bjergbyer ved navn Mijas. Mijas er med sine hvide gader, smalle stræder, små torve og farvestrålende patioer et smukt syn. 

Vi tager på en byvandring gennem byen, hvor vi mærker byens behagelige ro sænke sig over os, mens vores tanker tager på eventyr til flere himmelstrøg. De kridhvide gader hensætter os til Zantorinis græske øhavsidyl, de arabiske gårdhaver sender vores tanker sted på mellemøstlige eventyr, og den friske andalusiske bjergluft bringer os tæt på den spanske natur. Her omgivet af bjergene samler verden sig om om os, for byen fremviser både den traditionelle andalusiske og arabiske byggestil på bedste manér. De tydelige eksempler på den arabiske arkitektur, der præger flere af Andalusiens byer, er årsag til, at byen i 1969 blev udnævnt til Conjunto Histórico-Artístico, altså værende af særlig historisk og kunstnerisk betydning. 

Vi nyder en hyggelig tur gennem byen, hvor byens hvidkalkede stenmure kaster kølige skygger. Fra udendørsrestauranterne når duften af tapas og lyden af klirrende bestik os, og i de lokale kunsthåndværksbutikker fremvises lædervarer, håndlavet keramik og broderede duge. På vores byrundtur oplever vi også en af rejsens smukkeste udsigter. Mijas ligger nemlig 430 meter over havets overflade og imponerer med en fortryllende udsigt ud over det bjergrige andalusiske landskab, den spanske solkyst og Middelhavet. Vi tager landskabet, bjergidyllen og roen ind, og efter en dejlig dag i Mijas kører vi tilbage mod vores hotel i Torremolinos.

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

5.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_15.555x450
13.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_15.270x333
Dag 16Tid på egen hånd til at nyde det sidste af solkysten

Rejsens sidste dage er fri til egne oplevelser. Sug det sidste af Sydspaniens lune solstråler til dig, nyd den afslappede stemning langs strandpromenaden, eller gå ombord i Torremolinos’ oplevelsesudbud. Rejselederen kommer gerne med gode tips til oplevelser og seværdigheder og bidrager gerne med at arrangere ture – både for dig selv og i selskab med andre af dine medrejsende i gruppen.

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Tilkøb flere oplevelser

Oplev Alhambra og Granada

900 kr. pr. person

Alhambra er et af de smukkeste arabisk-inspirerede paladser i den vestlige verden, og særligt gårdhaverne er betagende at opleve. Paladset blev bygget i 1200-tallet, og ligger i Granada for foden af de sneklædte Sierra Nevada-bjerge. Borgen er et imponerende syn udefra, men det er indenfor, at skønheden for alvor folder sig ud. Arabiske arkitekter, kunstnere og dygtige håndværkere har skabt underskønne omgivelser til de mauriske herskere – som vi kan glæde os over den dag i dag. På denne udflugt besøger vi Alhambra og ser bl.a. sultanens sommerpalads, Generalife og det tilhørende parkanlæg. Vi ser Ambassadørernes Sal, Myrtegården og den berømte Løvegård med de 124 søjler, som omkranser løvefontænen, og netop brugen af vand i de mange haver, gårdhaver og tronsale er med til, at man føler sig som del af 1001 nats eventyr.

I Granada går vi gennem det imponerende Albaicin-område og beundrer udsigten til Alhambra-paladset. Vi kommer også til at udforske den gamle bydel, herunder byens renæssance-katedral og den livlige Plaza Bib i det gamle markedskvarter.

Bemærk, at frokost ikke er inkluderet i denne udflugt. Turen gennemføres ved min. 8 deltagere.

1.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_16-20.555x450
6.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_16-20.270x333
Dag 17Tid på egen hånd til at nyde det sidste af solkysten

Torremolinos er omgivet af flere golfbaner i verdensklasse, og du har mulighed for at tilbringe en afslappet dag på greenen. Øv dit sving og nyd udsigten af det fantastiske middelhavslandskab. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller nybegynder, er der baner, der passer til alle niveauer. Efter runden kan du slappe af i klubhuset med en forfriskende drink og se ud over de frodige golfbaner og bjergene i det fjerne - dét er afslapning!

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Golf_iStock-482530905_450x555
3.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_21.270x333
Dag 18Tid på egen hånd til at nyde det sidste af solkysten

Oplev den livlige atmosfære i Fuengirola, kun en kort tur fra Torremolinos! Brug f.eks. dagen på at spadsere langs den naturskønne strandpromenade, smag frisk fisk og skaldyr på det lokale marked, eller besøg historiske seværdigheder som Sohail Castle. Du kan også slappe af på stranden, og derefter spise en lækker frokost ved vandet, mens du indsnuser byens betagende atmosfære. Mulighederne er mange, og rejselederen hjælper gerne med anbefalinger til området! 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

19.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_4-8.555x450
Fuengirola_iStock-1686289460_333x270
Dag 19Tid på egen hånd til at nyde det sidste af solkysten

Nyd de sidste oplevelser i Andalusien, besøg dine yndlingssteder for at indsnuse stemningen endnu en gang, eller tag ud på flere eventyr for at opdage endnu flere skjulte perler. Rejselederen er behjælpelig med forslag til udflugter, gåture og gode spisesteder. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

2.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_9.555x450
24.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_9.270x333
Dag 20Tid på egen hånd til at nyde det sidste af solkysten

Rejsen nærmer sig sin afslutning, de vigtigste serværdigheder er udforsket og rejseminderne er pakket godt ned i bagagen. De sidste par dage kan du derfor forme, lige som du ønsker! Uanset om det er at slentre i en malerisk landsby, vandre gennem travle markeder eller bare slappe af på solkyssede strande, er valget dit. 

 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Andalusien_1
Andalusien2
Dag 21Tid på egen hånd til at nyde det sidste af solkysten

Inden turen går hjemad, kan du bruge denne sidste dag på at få købt de sidste souvenirs i Torremolinos' små hyggelige butikker, gå en tur langs stranden og nyd den spanske sol, eller måske skal du lige nå at smage de sidste andalusiske specialiteter. 

 

Her bor du

Melia Hotel Sol Principe

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Andalusien_4__1
Andalusien3
Dag 22Hjemrejse til Danmark

Tre skønne uger i fortryllende Andalusien er ved vejs ende, og det er tid til at tage afsked med solkystens dejlige strande, grønne bjerge og store oplevelser. Vi kører mod lufthavnen i Malaga, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Spansk_mad_iStock-1350197620_333-270

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
03. oktober 2024
Varighed22 dage
13.995 kr. pr. person
RejselederPernille Poulsen
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
26.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_2.390x323
20.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_3.270x333
19.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_4-8.390x323

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på det 4-stjernede Melia Hotel Sol Principe
 • På afgangen 5/10 2024 er der inkluderet et værelse med delvis/skrå havudsigt.
 • 21 x morgenmad og 21 x aftensmad med 1/4 flaske vin & vand
 • Al transport jf. program
 • Byvandring i den hyggelige kystby Torremolinos
 • Heldagsudflugt med spektakulær UNESCO-arv i Córdoba
 • Sightseeing med de største højdepunkter i Malaga
 • Halvdagsudflugt til den hvide by Mijas
 • Obligatorisk byskat på hotellerne
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.495
 • Delvis/skrå havudsigt kr. 1.200 (gælder på afgangene 1/3 og 3/10)
 • Udflugt til Alhambra og Granada kr. 900
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL SPANIEN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Spanien med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Spanien.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!