Pernille Poulsen

PRejseledere

Pernille er født ind i en rejsende familie og tilbragte sine første år i Nigeria. Hun er uddannet cand. scient. i antropologi, og da børnene blev store, så hun sit snit til også at føje uddannelser som yogalærer og rejseleder til sit CV. Pernille har rejst og boet i store dele af verden. Som 17 årig sejlede hun hjem fra Gambia på en skonnert og som 20 årig vandrede hun i Himalaya bjergene og tog arbejde som cowgirl i Australien og under hendes uddannelse lavede hun feltarbejde på Sri Lanka.

Hjemme i Danmark har hun ernæret sig som avisredaktør, kommunikationskonsulent og litteraturformidler.

De seneste mange år har hendes store interesse været at vandre. Faktisk synes hun, at man burde udskrive vandring på recept, for der er næsten ikke det, som en god lang vandring ikke kan kurere. At vandre giver fantastiske naturoplevelser og stilner sindet. Pernille har krydset mange vandreruter af de seneste mange år, bl.a. Caminoen og Camino Portugues.

Som rejseleder er hun dedikeret til at sørge for, at det praktiske fungerer, og samtidig er hun meget opmærksom på den sociale dynamik i gruppen – der skal være plads til alle og tid til de gode snakke undervejs.

 

Rejseleder i følgende lande:

Spanien og Portugal

pernille_poulsen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!