Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Los Angeles

Ohøj til nye eventyr i horisonten! Stik til søs på krydstogt gennem Panamakanalen 

Rejsen er spækket med store oplevelser i intet mindre end seks lande: USA, Mexico, Costa Rica, Panama, Colombia og det britiske territorium Caymanøerne.

Om bord på krydstogtet nyder vi det søde liv i prisbelønnede rammer, hvor der venter et hav af faciliteter, aktiviteter og restauranter at gå på opdagelse i.

Rejsen starter med de største seværdigheder i Los Angeles, hvorefter vi vinker farvel til englenes by og stævner ud med kursen sat mod Mexico. Her gør vi stop i både Puerto Vallarta og Huatulco, hvor vi bliver budt velkommen til et mexicansk miks af fiskerby og luksuriøs feriedestination, og hvor vi kommer helt tæt på de lokale mexicanske traditioner. I Costa Rica tager vi på flodsejlads på Tárcoles-floden, hvor vi spejder nysgerrigt efter fødekædens øverste rovdyr, spidskrokodillen.

Krydstogtets ultimative højdepunkt venter os, når vi tager turen gennem verdens vigtigste smutvej – Panamakanalen – der forener verdens to største have. Her oplever vi på nært hold den enorme ingeniørmæssige bedrift, der skar sig gennem et kontinent af vild regnskov, og som for altid ændrede verdens søfart. Vi betragter de mægtige sluser og fascineres af den århundredlange og dramatiske historie bag byggeriet. 

Dernæst lægger vi til kaj i Colombia, hvor vi tager på en tidsrejse i kølvandet på europæiske opdagelsesrejsende og søfarere. Vi besøger Cartagena, hvis gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste som en af verdens bedst bevarede kolonibyer. Krydstogtets sidste stop venter os i Det Caribiske Hav, hvor de eksotiske og postkortskønne Caymanøer møder os med hvide paradisstrande, krystalblåt hav og en helt særlig caribisk stemning. 

Rejsen er et perfekt miks af afslapning til søs, spændende udflugter i selskab med en dansk rejseleder og fjerne eventyr i seks forskelligartede lande. 

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

18 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er passionerede eksperter med et hjerte, der banker for de lande du besøger. De glæder sig til at dele deres store viden om landenes historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse i Los Angeles

Overnatning i indvendig dobbeltkahyt på luksus-krydstogtskib 

 • Du oplever 6 meget forskellige lande på én rejse
 • Du sejler fra verdenshav til verdenshav gennem den ikoniske Panamakanal
 • Du forkæles med luksusliv og all inclusive ombord på krydstogtskibet Celebrity Summit
 • Du lærer om de lokale traditioner og den spændende historie i de byer du besøger
 • Du ser de største highlights i Los Angeles på en byrundtur
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
iStock-505577212_323-390
iStock-1145264754_1__333-270
Luksuskrydstogt_gennem_Panamakanalen_fra_vest_til_st

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark og ankomst til Los Angeles

Et eventyrtogt gennem Panamakanalen er i kikkerten – fra verdenshav til verdenshav! Med frit skue til utrolige oplevelser i intet mindre end seks lande i Nord- og Mellemamerika. I dag flyver vi fra Danmark til Los Angeles, hvor rejsens første af mange store oplevelser venter. Vi lander i lufthavnen om eftermiddagen, og hvis tiden tillader, tyvstarter vi på lidt af morgendagens sightseeing, inden vi kører til vores hotel, hvor vi tjekker ind.

 

 

Her bor du

Hotel kommer snarest

 

Solnedgang_LA_iStock-668817736_1__450-555
Dag 2Sightseeing i Los Angeles og afgang med krydstogtskibet

I dag står vi op til filmglamour og palmealléer, inden vi letter anker. Vi tager nemlig på sightseeing til Los Angeles’ bedste seværdigheder og attraktioner. Vi begynder i Down Town L.A., hvor skyskraberne tårner sig op over den enorme millionby. Vi nyder stemningen og den formidable udsigt over Stillehavet fra den ikoniske forlystelsespark på Santa Monica Pier. Og ved Venice Beach hersker den ærkecaliforniske kyststemning langs strandpromenaden – med strandliv og strandløver. I Beverly Hills beundrer vi de riges enorme villaer og de eksklusive butikker på Rodeo Drive. På Hollywood Boulevard er fortovet dekoreret med de berømte ”Walk of Fame”-bronzestjerner. Måske kan du spotte din yndlingsskuespiller? Du kan også (bogstaveligt talt) gå i kendissernes fodspor på betonfriserne foran filmpaladset TCL Chinese Theater, hvor du kan se både signaturer, fodspor og håndaftryk fra verdensberømte skuespillere som Meryl Streep, musikere som Michael Jackson og instruktører som Quentin Tarantino.

Om eftermiddagen er det tid til at lette anker til krydstogteventyret. Vi vinker farvel til det amerikanske fastland og tjekker ind i vores nye rammer om bord på krydstogtskibet Celebrity Summit, der skal være vores hjem for de næste mange dage. Vi stævner ud med kursen sat mod storartede oplevelser i både Mexico, Costa Rica, Panama, Colombia og Grand Cayman og til sidst atter USA.

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

17.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_17.555x450
11.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_17.270x333
Dag 3Infomøde med rejselederen og på opdagelse i vores nye rammer til søs

De næste to dage tilbringer vi til søs, så du har god tid til at lære skibet godt at kende. 

Rejselederen holder infomøde om krydstogtet, så du er klædt godt på til de kommende dage og ved, hvordan alt fungerer – fra livet om bord til udflugter og oplevelser.

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

 

 

Celebrity-Summit-deck-2-450x555
Dag 4Luksuriøst krydstogtliv til søs

I dag kan du udforske skibets faciliteter. Du kan nyde solen, når du daser på en solseng på soldækket. Du kan tage forfriskende svømmeture i poolen eller måske forkæle dig selv med en afslappende tur i spa – med panoramaudsigt til hav og himmel – dét må være opskriften ultimativ afstresning. Du kan også satse alt på rød i kasinoet, ose i butikkerne, lade dig underholde i teateret eller fordybe dig i biblioteket. Du kan altid holde dig opdateret i skibets eget aktivitetsprogram, der findes om bord på skibet.

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

 

 

Celebrity-Summit-p_-hav-450x555
Dag 5Ankomst til Mexico – med byrundtur og kongespir i Puerto Vallarta

I dag har vi igen landjord under fødderne, når vi om morgenen lægger til kaj i Puerto Vallarta i Mexico. Her kan du se frem til en byvandring i selskab med vores danske rejseleder, der viser dig byens største seværdigheder og gør dig klogere på livet og historien i Puerto Vallarta. Det første, der springer i øjnene, er byens billedskønne beliggenhed midt mellem Banderas-bugtens rolige, varme vande og Sierra Madre-bjergets frodige tinder. Junglen breder sig kort fra bygrænsen, og i bybilledet oplever du et charmerende miks af mexicansk fiskerby og luksuriøs feriedestination. Vi besøger den smukke havnepromenade, der snor sig ud i vandet. Her oplever du det afslappede og maritime liv og nyder udsigten til det turkisblå hav, vuggende sejlbåde og den eksotiske, hvide sandstrand. Vi begiver os også ind i byens behageligt skyggefulde gader, hvor særligt byens katedral løber med opmærksomheden i Puerto Vallartas skyline. Katedralen er nemlig prydet med en kæmpe krone som spir. I kvarteret ”Zona Romantica” bliver historien tydelig, når du ser de smukke koloniale bygningsværker side om side med restauranter, barer og forretninger. Og overalt charmeres du af den skønne atmosfære, som byen emmer af.

Først på eftermiddagen tager vi tilbage mod krydstogtskibet. 

Ankomst kl. 8.00
Afsejling kl. 16.00

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

32.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_14.555x450
13.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_14.270x333
Dag 6Vi nyder livet til søs om bord på krydstogtskibet

Vi nyder det søde krydstogtliv om bord på skibet – med frit lejde til at gå på opdagelse i de mange aktivitetstilbud og faciliteter, der udbydes. Smag dig igennem de mange forskellige barer og spisesteder. Der er også rig mulighed for at nyde en afslappende dag på langs i solsengen med din yndlingsroman, mens du lader op til flere skønne mexicanske oplevelser. 

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

9.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_9.555x450
Dag 7Ankomst til Huatulco og et møde med lokale mexicanske traditioner

Vi kaster anker i Huatulco, der er beliggende på en smuk mexicansk kyststrækning, der smyger sig langs ni eksotiske bugter. Her er landskabet formet af de sydlige Sierra Madre-bjerges møde med Stillehavet, hvilket har fremtryllet stille bugter, smukke strande og omkransende klipper med udsigt over det glitrende hav. 

Fra disse billedskønne omgivelser skal vi på sporet af de lokale mexicanske traditioner og levevis, som vi ser, smager og dufter os tættere på. Vi begiver os mod den lille by Piedra de Moros, hvor vi får en spændende introduktion til den lokale brug af naturens egne planter og urter i medicin. Herefter nyder vi en forfriskende drink med citrongræs, inden vi bliver klogere på den traditionelle produktion og tilberedning af tortillas og brød. En anden ting, der er særligt udbredt i Mexico er Nopal-kaktussen, der gror lystigt i det mexicanske klima. Nopal-kaktussen anvendes i rigt mål i lokale mexicanske retter. Vi nyder smagsprøver på forskellige retter, der indeholder kaktussen, og vi får forklaret brugen af den eksotiske ingrediens. 

Videre går dagens oplevelser til et tekstilcenter, hvor vi møder femte generation af efterkommere fra Teotitlán del Valle. De viser os, hvordan de bruger særlige kaktusinsekter kaldet ”grana cochinilla” til at fremstille smukke farver. Farverne anvendes efterfølgende til at farve trådene, der væves til traditionelle tæpper, gulvtæpper, klædedragter og meget mere. 

Dagens oplevelser slutter tilbage i La Crucecita ved udsigtspunktet Tangolunda, hvorfra vi nyder udsigten over Stillehavet, inden vi atter stikker til søs med krydstogtskibet. 

Ankomst kl. 10.00
Afsejling kl. 16.00

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

Traditionel_m_de_at_lave_tortilla_iStock-1445658385_450-555
TraditioneL_grana_cochinilla_iStock-900703758_333-270
Dag 8En dag til søs med afslapning på skibet

Mætte på skønne mexicanske oplevelser nyder vi livet til søs om bord på krydstogtskibet, mens skibets kaptajn sætter kursen mod Costa Ricas fjerne kyster. Vi tilbringer dagen med dejlig afslapning og kan gå på opdagelse i skibets væld af faciliteter og muligheder. 

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

6.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_11-13.555x450
Dag 9Ankomst til Costa Rica – med flodsejlads og vildt dyreliv langs Tárcoles-floden

Vi ankommer til Costa Rica, hvor tågeskove, vulkaner, jungle og eksotiske dyr sætter dagsordenen. En fjerdedel af landet udgøres af nationalpark, og her er naturen rig og farvestrålende som få andre steder i verden. Den frodige natur er et eldorado for landets enestående dyreliv med alt fra rødøjede løvfrøer til brøleaber og havskildpadder.

Vi lægger til kaj ved Puntarenas om eftermiddagen, hvor vi skal på udflugt i den nærliggende natur. Vi kører fra Puntarenas mod Tárcoles-floden, hvor vi skifter krydstogtskibets store rammer ud med en lille, agil båd. Vi skal nemlig på sejltur langs Tárcoles-floden! Og her kan vi glæde os til at spejde efter alt fra spidskrokodiller til fugle – og alt indimellem. Spidskrokodillen er det øverste rovdyr i Costa Ricas fødekæde, og vi holder øjnene på stilke for at se den frygtindgydende jæger, selvfølgelig fra sikker afstand om bord på båden. Men også på de frodige breder langs floden er der rig chance for at spotte Costa Ricas utrolige dyreliv. 

Vi kører tilbage mod Puntarenas, hvor vi hen ad aftenen letter anker. Resten af aftenen nydes om bord på skibet.

Ankomst kl. 14.00
Afsejling kl. 21.00

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

29.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_10.555x450
35.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_10.270x333
Dag 10På havet og foredrag fra rejselederen om Panamakanalen

Vi nyder en dag til søs – med altovervældende udsigter til himmel og hav. Lad dig forkæle på skibet og gå på opdagelse i skibets program over aktiviteter og fornøjelser. Slæng dig på din yndlingsplads ved poolen, eller fornøj smagsløgene på de forskellige restauranter ombord på skibet. 

Rejselederen vil også holde et interessant rejseforedrag om rejsens ubetingede højdepunkt – nemlig Panamakanalen! Her bliver du klogere på det enorme byggeri af kanalen og på Panamakanalens betydning før og nu.  

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

15.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_15-16.555x450
Dag 11Gennem et af menneskehedens vidundere – Panamakanalen

Tidligt om morgenen kan du slå øjnene op til det, vi alle har glædet os rigtig meget til! Vi begynder nemlig sejladsen igennem Panamakanalen. Et af verdenshistoriens største menneskeskabte vidundere – og bag det enorme projekt gemmer der sig en næsten endnu mere fascinerende historie! En historie om europæiske opdagelsesrejsende med visionære ambitioner, kuldsejlede drømme, mægtige bedrifter, internationale disputter, ukendte tropesygdomme, tusindvis af døde og milliarder af dollars. En flere hundreder år lang og dramatisk historie, der ændrede verden og søfarten for altid. De to største verdenshave blev forbundet tværs igennem et kontinent og sparede dermed sejlende den mange tusind kilometer lange vej rundt om Sydamerika. Når du først står og spejder ud over rælingen og overværer de komplekse slusesystemer, der fører dig gennem den verdensberømte kanal, er dét ord, der bedst beskriver oplevelsen, ganske enkelt ”Wauw”!

I 1914 stod byggeriet af Panamakanalen færdigt, og USS Ancon sejlede som det første skib igennem kanalen d. 15. august. Siden har resten af søfarten fulgt i kølvandet, og den dag i dag passerer op imod 15.000 skibe årligt gennem verdens vigtigste smutvej, Panamakanalen. Alt fra enorme container- og krydstogtskibe til sejlbåde på jordomsejling tager turen.

Sejladsen gennem kanalen tager ca. 8-12 timer, så det sikrer os masser af tid til at beundre kanalens frodige junglebreder, betragte de enorme slusemekanismer og ikke mindst blive meget klogere på den fascinerende historie bag det skelsættende byggeri.

Ankomst ca. kl. 7.00 og gennemsejling det meste af dagen

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

4.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_8.555x450
2.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_8.270x333
Dag 12Ankomst til Colombia – med byrundtur i kolonitidens fodspor i Cartagena

I takt med at solen rejser sig over horisonten, nærmer vi os Colombias kyst. Vi kaster anker ved Cartagena, der blev grundlagt som en vigtig havneby af den spanske kommandør Pedro de Heredias tilbage i 1533. Kommandøren gav byen dens navn, Cartagena de Indias, som en reference til den spanske havneby Cartagena, hvorfra de første spanske tilflyttere stammede.

Vi følger i sporet på datidens europæiske opdagelsesrejsende og søfarere, når vi i godt selskab med vores danske rejseleder begiver os mod fæstningen Castillo de San Felipe de Barajas, der troner som en af Spaniens mægtigste fæstninger i de tidligere spanske kolonier. Ud over fæstningens massive størrelse, betages vi også af den strategiske udformning med et netværk af tunneller, der sindrigt røbede selv den mindste lyd fra en fjendes indtrængen og muliggjorde, at spanierne nemt kunne kommunikere med hinanden under angreb. Vi nyder selvfølgelig også den flotte udsigt over Cartagena by og havet, der for flere hundrede år siden sikrede spanierne godt udsyn til pirater og andre ubudne gæster på jagt efter spaniernes erobrede skatte.

Vi fortsætter dagens historiefortællinger, når vi besøger den gamle bydel i Cartagena, der er på UNESCOs verdensarvsliste som en af verdens bedst bevarede kolonibyer. Her skal vi se Las Bovedas, der med sin solskinsgule farve lyser smukt op i bybilledet. Bygningen er flankeret med 47 hvælvinger og 23 små kupler, og stemningen fra besøgende og boder med lokalt håndværk breder sig lystigt. Vi ser bygningen udefra – og lad ikke det venlige ydre snyde dig – for Las Bovedas blev i sin tid bygget som ammunitionslager til fortet og den spanske hær, og ifølge lokale legender blev bygningen under borgerkrigen brugt som fangehul, hvor fangerne på grund af bygningens maritime placering til tider sad i vand til knæene, når tidevandet skyllede ind.

Videre går dagens udflugt til den lille grønne oase Parque Marina med sin flotte placering ud til Det Caribiske Hav og den smukke katedral, hvis fint dekorerede tårn skuer ud over byens tage. Vores byrundtur fortsætter til Plaza de la Aduana, der er den gamle bydels ældste og største plads. Pladsen blev under kolonitiden brugt til parader og var ramme om flere vigtige regerings- og administrationsbygninger. Her ser vi Columbus-statuen i midten og byens rådhus’ smukke ydre, inden vi tager videre til San Pedro Calver-kirken, som er endnu et prægtigt eksempel på kolonitidens arkitektur. Hvis kirken har åbent, kigger vi indenfor. Udflugtens sidste to stop er ved pladserne Plaza Bolivar og Plaza Santo Domingo. På Plaza Bolivar betragter vi kolonitidens fine, balkonklædte bygninger, der kaster kølende skygger i den caribiske varme, og på Plaza Santo Domingo ser vi en af byens mest berømte pladser. Pladsen er beliggende i hjertet af den gamle bydel og var under den spanske inkvisition en dyster kulisse for henrettelser af folk, der ikke delte den katolske tro. Fortiden gyser i os og står i skærende kontrast til det muntre folkeliv, der møder os på pladsen i dag.

Efter en oplevelsesrig byrundtur i den gamle spanske koloniby, begiver vi os om eftermiddagen tilbage mod krydstogtskibet og nyder aftenen om bord, mens kaptajnen sætter kurs mod Grand Cayman.

Ankomst kl. 11.30
Afsejling kl. 22.00

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

33.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_6.555x450
19.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_6.270x333
31.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_6.390x323
Dag 13Vi nyder det søde krydstogtliv med to dejlige dage til søs

To dejlige dage til søs venter. Det giver dig god tid til at nyde dit hjem på åbent hav med både afslapning, socialt samvær og fornøjelser. For med krydstogtskibets store udbud af faciliteter og aktiviteter keder du dig aldrig. 

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

3.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_4-5.555x450
Dag 14Vi nyder det søde krydstogtliv med to dejlige dage til søs

Endnu en dag til søs venter. Det giver dig god tid til at nyde dit hjem på åbent hav med både afslapning, socialt samvær og fornøjelser. For med krydstogtskibets store udbud af faciliteter og aktiviteter keder du dig aldrig. 

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

Celebrity-Summit-deck-450x555
Dag 15Ankomst til Grand Cayman – med byvandring i hovedstaden George Town

Omgivelserne bliver næppe mere eksotiske og postkortskønne end på Caymanøerne i Det Caribiske Hav. Du kan derfor glæde dig til at gå i land på den største af øerne, Grand Cayman. Her hilser hvide paradisstrande, krystalblåt hav og en afslappet caribiske atmosfære dig velkommen. Caymanøerne er oversøisk territorium, der hører under Storbritannien og er bl.a. velbesøgt for sine fænomenale betingelser for dykning og snorkling. Ønsker du at give dig i kast med det fantastiske undervandsliv, anbefales det at tilkøbe en af skibets udflugter. 

For dig, der vil opleve Grand Cayman til lands, tager vi i godt selskab med rejselederen på byvandring i Caymanøernes hovedstad, George Town. Byen er hjem for omtrent 27.000 indbyggere og har flere skønne seværdigheder, der fortjener dit besøg. På vores byvandring oplever vi nationalmuseet, hvor vi bliver klogere på Caymanøernes historie og kultur. Videre i historiens spor træder vi, når følger promenaden til det maritime springvand udformet som en pigrokke. Her fortsætter vi gennem shoppingcentret Bayshore Mall, hvor vi midt mellem det moderne shoppingliv oplever Caymanøernes ældste historiske levn. Nemlig en trinbrønd tilbage fra det tidlige 1700-tal. Brønden blev opdaget i 2023 og er siden blevet fremvist gennem et glaspanel for sin historiske betydning. 

Vi fortsætter vores færd gennem Caymanøernes fascinerende historie, når vi begiver os mod Heroes Square. På vores vej møder vi møder et farvestrålende vægmaleri, der afbilder øernes historie. Derefter venter Wall of Honour, der er en mindevæg med navnene på 500 borgere, der har bidraget til positivt til udviklingen af Caymanøerne. Vi ser også klokketårnet fra 1937, der blev bygget til minde om King George 5. 

Ved Fort George oplever vi Grand Caymans gamle fort, der blev brugt til at beskytte øen mod spanske plyndringer og pirater. Fortet stammer fra 1700-tallet og har siden gennemgået en renovering, hvor der er blevet replikaer af bl.a. en kanon og en udsigtspost, brugt af den lokale forsvarsstyrke under 2. verdenskrig. Vi ses desuden et 3-fags vægmaleri, der viser forskellige scener fra fortets århundredelange historie. 

Vi bevæger os tilbage til nutidens Grand Cayman, hvor vi besøger et lokalt marked, hvor der handles kunsthåndværk, og fiskemarkedet, hvor dagens friske fangst langes over disken, inden der er afsejling med krydstogtskibet. 

Ankomst kl. 07.00
Afsejling kl. 16.00

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

Skilt_George_Town_iStock-1773500891_450-555
Havnefront_George_Town_iStock-1492703180_333-270
Dag 16Vi nyder det sidste af krydstogtlivet med en skøn dag til søs

Fra vores oplevelser i Grand Cayman går krydstogtet nu tilbage mod det amerikanske fastland – kursen er nemlig sat mod Fort Lauderdale. Vi tilbringer dagen til søs og nyder det sidste af krydstogtskibets mange muligheder. Måske er der en bar, du endnu ikke har besøgt til cocktails i solnedgangen? Måske er det blevet tid til at shoppe souvenirs med hjem fra dit eventyr til søs? Eller måske skal du nå at klemme den sidste ro og afslapning ud af krydstogtet.

Rejselederen giver praktisk information omkring afskibningen i Fort Lauderdale.

 

Her bor du

Celebrity Summit

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet ombord på krydstoget

All Inclusive   Drikkepakke

15.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_15-16.555x450
Dag 17Hjemrejse fra Fort Lauderdale

Skibet lægger til ved havnen i Fort Lauderdale, hvorfra vi kører vi mod lufthavnen i Miami. Hvis tiden tillader, det kører vi en kort sightseeing i Miami South Beach, hvor art déco-bygningerne breder sig dekorativt i gadebilledet.

Ankomst kl. 06.00 – vi går fra borde først på formiddagen

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

10.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_1.555x450
Dag 18Ankomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark efter en fantastisk krydstogtrejse gennem Panamakanalen. Et eventyr er slut, men kufferten er heldigvis sprængfyldt med utrolige og eksotiske rejseminder fra både USA, Mexico, Costa Rica, Panama, Colombia og Grand Cayman.

Abe_158446118_333-270

Afrejsedatoer

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på [email protected] eller 70 22 66 00 .

De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god ide at melde dig til her .

22.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_8.555x450
27.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_8.270x333
4.panama..390x323

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under afgangen
 • Overnatning i dobbeltværelse på hotel i Los Angeles
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • 1 x morgenmad i Los Angeles
 • Sightseeing til de største seværdigheder i Los Angeles
 • 15 nætters krydstogt fra Los Angeles gennem Panamakanalen til Fort Lauderdale
 • Overnatning indvendig dobbeltkahyt på luksus-krydstogtskib
 • Rejseoplevelser i seks lande: USA, Mexico, Costa Rica, Panama, Colombia og Grand Cayman
 • Byvandring i Puerto Vallarta
 • Byvandring i Cartagenas gamle bydel
 • Byvandring i George Town på Grand Cayman
 • Udflugt til omegnen af Huatulco, hvor vi oplever de lokale mexicanske traditioner
 • Sejltur langs Tárcoles-floden i Costa Rica, hvor vi ser krokodiller
 • All inclusive på krydstogtskibet
 • Underholdning på krydstogtskibet
 • Classic drikkevarepakke om bord på krydstogtskibet (gælder et stort udvalg af sodavand, læskedrikke, juice, øl, vin, cocktails, drinks og spiritus til en værdi a maks. 9 USD pr. drikkevare)
 • Xcelerate Surf Wi-Fi pakke om bord på krydstogtskibet (basispakke, der giver mulighed for at browse på nettet, sende e-mails, skrive sms’er m.m.)
 • Drikkepenge om bord på skibet samt havneskatter
 • Drikkepenge til chauffør
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg for hoteller og indvendig kahyt kr. 19.995
 • ESTA: USD 21 (ESTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Opgradering til delt udvendig kahyt pr. person kr. 4.450
 • Opgradering til delt balkonkahyt pr. person kr. 11.995
 • Opgradering til udvendig singlekahyt kr. 8.900
 • Opgradering til balkon singlekahyt kr. 23.995
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR GENNEM PANAMAKANALEN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse gennem Panamakanalen med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse.

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!