Buenos Aires, Iguazú & Rio

4,5 UD AF 5

Fra tangoens hjemby Buenos Aires til svedige sambarytmer på Copacabana

Denne rundrejse i Argentina og Brasilien kombinerer de to landes farverige storbyer og de verdensberømte Iguazú-vandfald, som bugter sig i grænselandet.

Rejsen starter i Argentinas hovedstad, Buenos Aires, som med sine vidunderlige caféer, stemning og bymiljøer er en sand tidsmaskine tilbage til millionbølgerne af europæiske immigranter. Herfra går turen videre til subtroperne og de imponerende Iguazú-vandfald, hvor du bl.a. skal se ”Djævlens Gab”, hvor vandet fosser ned i dybet – og visse steder kan man faktisk blive våd af at stå så tæt på verdens største vandfald, hvis navn betyder “stort vand” på guaraní-indiansk. Sidste stop på turen er Rio de Janeiro, som efter manges opfattelse er verdens smukkest beliggende storby, og du vil forstå hvorfor, når du bliver betaget af udsigterne både fra Sukkertoppen og fra den enorme Kristusfigur. Derudover bliver der også tid til at nyde Rio de Janeiros mange flotte naturstrande, bl.a. Copacabana.

Kan du slet ikke få nok af fantastiske Brasilien, har du mulighed for at forlænge din rejse med tre dages afslappende badeferie i Buzios.

Fra kr. 27.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

11 eller 14 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 3- og 4-stjernede hoteller

 • Du oplever Sydamerikas natur og kultur i to vidt forskellige lande
 • Der venter både sightseeing og tango-show i Buenos Aires
 • Du kommer helt tæt på et af verdens største vandfald, Iguazú, som du ser både fra den argentinske og den brasilianske side
 • Du kører med tandhjulsbane op på Corcovado-bjerget, hvor den ikoniske Kristusstatue står klar med åbne arme
 • Du oplever en storslået udsigt fra Sukkertoppen i Rio de Janeiro
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Tango_Argentina_iStock-1205244538_323-390
Rio_de_Janeiro_89912789_333-270
Buenos_Aires_Iguazu_og_Rio.Sk_rmbillede_2023-10-05_114833

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

På rejsens første dag bliver kursen sat mod Buenos Aires.

 

skabelon_333x270
Dag 2Ankomst til Buenos Aires

Vi ankommer til ”Sydamerikas Paris” og Argentinas hovedstad Buenos Aires, som er en kosmopolitisk og pulserende metropol med brede boulevarder og avantgarde avenuer. Rejselederen er virkelig på hjemmebane her, da han har boet her i mange år og kender alle sidegaderne, som vi også får mulighed for at besøge. Vi tager hul på oplevelserne med en hyggelig frokost, og derefter skal vi på tur i den sydlige bydel. Vi starter ved maj-pladsen, der er argentinernes platform for politiske demonstrationer. Vi hører om Argentinas historie og besøger katedralen med den sydamerikanske befrier general José San Martins gravsted og evige flamme. På maj-pladsen ligger også det lyserøde regeringspalads, Casa Rosada samt det gamle rådhus, Cabildo fra den spanske kolonitid. Vi kører ad den tolvsporede 9. Juli Avenue – opkaldt efter uafhængighedsdagen den 9. juli 1816. Her ser vi byens vartegn, Obelisken, samt et af verdens smukkeste og mest berømte teatre, Colón-teatret, som der vil være mulighed for at komme på rundvisning i om eftermiddagen, hvor der er tid på egen hånd.

Turen går videre igennem det charmende gamle tango- og kolonikvarter San Telmo, der har oplevet en renæssance de sidste to årtier, og er et livligt kunstnerområde med cafeer, marked og sjove antikvitetsbutikker. Vi besøger også farverige og ikoniske Caminito i La Boca-kvarteret ved floden, hvor tangoen siges at være opstået blandt de fattigste indvandrere, der bosatte sig her fra år 1880 til mellemkrigstiden. Turen slutter i Puerto Madero, der er den mest moderne del af byen med den roterende bro Puente de la Mujer.

 

Her bor du

Amérian Buenos Aires Park Hotel

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderetFrokost

 

3.brasilien.buenos-aires-iguazu-og-rio.Dag_2.555x450
Puerto-Madero-in-Buenos-Aires-333x270
Dag 3På opdagelse i Buenos Aires og tango-show

I dag skal vi udforske den nordlige bydel med det mondæne Recoleta-kvarter og besøge Recoleta- kirkegården, som nærmest er en hel by dækkende et stort område på 50.000 m2 med 4.700 krypter og mausoleer. Her ligger byens vigtigste og mest indflydelsesrige borgere begravet, heriblandt Argentinas mest berømte førstedame: Eva Perón, kendt som Evita, hvis historie selvfølgelig bliver fortalt undervejs. Videre til Palermo-området med de mange parker og lokale kvarterer med små cafeer og kunstbutikker. Et meget trendy område, som er de lokales shoppingparadis med markeder, modebutikker og hyggelig, afslappet atmosfære. Om eftermiddagen er der tid til at gå på opdagelse i de mange spændende kvarterer på egen hånd, og rejselederen er selvfølgelig parat med gode råd og anbefalinger. Vi bor tæt ved den lange gågade Florida, hvor der er masser af butikker – tag et kig ind i det store shoppingcenter Galerias Pacifico, som er et besøg værd alene for den overdådige udsmykning.

Tango er den argentinske nationaldans, og om aftenen skal vi opleve et storslået tango-show med festmåltid og vin inkluderet.

 

 

Her bor du

Amérian Buenos Aires Park Hotel

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

1.brasilien.buenos-aires-iguazu-og-rio.Dag_3.555x450
Tango-333x270
Dag 4Fridag i Buenos Aires eller tilkøb af udflugt til Colonia i Uruguay

I dag kan du udforske Buenos Aires på egen hånd. Her har du rig mulighed for at gå på opdagelse i den pulserende metropols brede boulevarder og avantgarde avenuer, besøge byens spændende seværdigheder og nyde det livsglade folkefærd i landets største by.

Du har også mulighed for at tage med rejselederen på en tilkøbsudflugt til Colonia del Sacramento i nabolandet Uruguay.

 

 

Her bor du

Amérian Buenos Aires Park Hotel

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

Tilkøb flere oplevelser

Heldagsudflugt til Colonia del Sacramento i Uruguay

1.295 kr. pr. person

 

Den lille by Colonia ligger i Uruguay direkte over for Buenos Aires på den anden side af De la Plata-floden. 

Colonia del Sacramento er en charmerende historisk bydel, der oprindeligt blev grundlagt af portugiserne i 1600-tallet, hvilket gør den til en af Uruguays ældste byer. Den gamle bydel kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1995 og kvarteret belønner de besøgende med smukke farverige facader og hyggelige gader. 

Vi starter dagens udflugt fra morgenstunden, hvor vi tager færgen fra Buenos Aires. Efter en times sejlads ankommer vi til Colonia i Uruguay, og her tager vi en gåtur i den gamle bydel. Vi kører også en tur rundt til byens andre spændende kvarterer. 

Frokosten (ekskl. drikkevarer) er inkluderet i udflugten og efter vi har spist, vil der være tid til selv at gå på opdagelse i den historiske by. Sidst på eftermiddagen vender vi retur til Buenos Aires.

Buenos_Aires_535921033_450-555
2.brasilien.buenos-aires-iguazu-og-rio.Dag_4.270x333
Dag 5Med fly til subtropiske Puerto Iguazú

Vi flyver nordpå til det nordøstlige Argentina – nærmere bestemt Puerto Iguazú. Området er udnævnt til at være et af verdens syv nye vidundere med de enorme vandmasser, der med ufattelig kraft falder op til 100 m dag og nat. Vi er i subtropisk område, hvor regnskov med mange eksotiske dyr – særligt insekter og fugle – findes lige uden for hotellets vindue. Vi skal bo på et hyggeligt hotel med et dejligt pool-område og en afslappet atmosfære.

 

 

Her bor du

Orquidea Palace Hotel

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

10.argentina-og-brasilien-til-verdens-ende.Dag_14.555x450
9.argentina-og-brasilien-til-verdens-ende.Dag_10.270x333
Dag 6Heldagstur til nationalparken Iguazú

Heldagstur til nationalparken Iguazú med verdens smukkeste og et af verdens største vandfald. Der er hele 275 vandfald fordelt på 80.000 hektar. Der er jungle, så langt øjet rækker med tukaner, papegøjer, næseaber, sommerfugle og meget mere. Nationalparken her på den argentinske side hænger sammen med nationalparken på den brasilianske side, som vi skal besøge i morgen. Vi skal køre i det lille åbne, smalsporede tog ud til det største af faldene – Djævlens Gab, som ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien.  Vi bruger formiddagen på de mange gangstier, der ligger over, i højde med og ved foden af faldene, så vi får set de enorme vandfald fra alle tænkelige vinkler. Visse steder er det nødvendigt at pakke kamera og telefon godt væk på grund af vanddisen i luften, der er forfriskende her i sommerens op til 40 graders varme med høj luftfugtighed.  

Oplevelserne afsluttes med en køretur gennem junglen. Vi kører i åbne trucks, som er specielt designet til omgivelserne, og undervejs gør de lokale guider os klogere på de naturlige og kulturelle ressourcer, som findes i området. Køreturen munder ud i en sejlads på Iguazú-floden, som fører os til vandfaldet Tres Musqueteros. Her bliver det muligt at se vandfaldene fra både den argentinske og den brasilianske side kronet af udsigten til Djævlens Gab. Højdepunktet på turen er uden tvivl mødet med det gigantiske San Martín-vandfald. Her får vi for alvor naturens brusende kræfter at føle, og oplevelsen efterlader os med uudslettelige indtryk – og våde t-shirts!

  

Her bor du

Orquidea Palace Hotel

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Iguaz_iStock-1159474019_450-555
1.argentina..270x333
Dag 7Iguazú-vandfaldene fra den brasilianske side og videre til Rio de Janeiro

I dag besøger vi den brasilianske side af nationalparken og ser hovedparten af de vandfald, som vi i går så på den argentinske side. Vi får hele panorama-perspektivet på afstand på den 1,5 km lange gåtur. En fantastisk oplevelse, og nogle vil endda mene et endnu mere spektakulært syn, når vi slutter turen af med at komme helt tæt på Djævelens Gab. 

Midt på eftermiddagen flyver vi til Rio de Janeiro, som er Brasiliens næststørste by med 7 mio. indbyggere. Sådan føles den på ingen måde. De mange strande, der slanger sig rundt om pynter og klippebjerge med by, natur og hav ud i ét har givet Rio de Janeiro tilnavnet ”Guds By”. Noget er der om snakken, når man på Copacabana-strandpromenaden nyder nationaldrinken Caipirinha – sukkerrørsrom med knust is, sukker og limefrugt.

 

 

Her bor du

Hotel Vilamar Copacabana

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

iStock-157185619_450-555
3.argentina-og-brasilien-til-verdens-ende.Dag_12.270x333
Dag 8Med tandhjulsbanen op til Kristusstatuen på Corcovado-bjerget

Vi starter dagen med at tage tandhjulsbanen op til Corcovado-bjergets top i 710 meters højde. Togturen er betagende gennem Rio de Janeiros urbane nationalpark med aber og papegøjer. På toppen venter et af verdens officielle syv vidundere: Kristusstatuen, der står højt hævet over ”Guds By”. Statuen, der er 38 m høj og vejer 1145 ton, er ikke alene et kristent symbol men også byens og hele Brasiliens vartegn. Herfra er der et uforglemmeligt vue til Ipanema og Copacabana-strandene, Sukkertoppen og til lagunen, hvor bl.a. roning blev afviklet under OL i 2016.

 

Her bor du

Hotel Vilamar Copacabana

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

kristus_statue_p_toppen_af_corcovado_bjerget_450-555
iStock-157185619_333-270
Dag 9Besøg på Sukkertoppen og Rios charmerende seværdigheder

I dag skal vi besøge Rio de Janeiros måske mest berømte ikon: Sukkertoppen. Vi kører op med kabelbanen i to etaper til endestationen i 396 m højde, hvorfra vi bliver mødt med en enestående udsigt over byen og til Guanabara-bugten med indsejlingen fra Atlanterhavet.

I løbet af dagen skal vi også rundt i Rio centrum, hvor vi skal kigge indenfor i den nye og meget specielle katedral, ser det gamle, flotte operahus og gå en tur i det farverige kunstnerkvarter, som er mest kendt for Selarons verdensberømte og farverige trappe, som den chilenske kunstner Jorge Selaron skabte som en hyldest til det brasilianske folk.

Om aftenen spiser vi afskedsmiddag på en spændende lokal restaurant.

 

Her bor du

Hotel Vilamar Copacabana

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

Sukkertoppen_iStock-1269924999_450-555
Dag 10Fridag i Rio med mulighed for udflugter og hjemrejse

På rejsens sidste dag kan du nyde dagen på egen hånd, eller du kan vælge mellem nogle spændende tilkøbsudflugter.

Dag på egen hånd: Nyd f.eks. de omkringliggende strande eller gå på shopping. Rio de Janeiro har flere gode shoppingcentre tæt på hotellet, men parallelgaderne til Copacabana-strandpromenaden har også mange gode butikker. Et forslag kan også være at besøge boheme-kvarteret Santa Teresa, der ligger centralt i byen på en lille bakke og er kendt for sine mange kunstnere og stejle gader.

Spændende tilkøbsudflugt. Pep fridagen op med en spændende tilkøbsudflugt med engelsktalende guide.

–  Sejltur i Guanabara Bay og barbeque-frokost

Læs mere om mulighederne i udflugtsbeskrivelsen.

Først på aftenen er det tid til at sige farvel til Rio, når vi kører mod den internationale lufthavn og starter rejsen tilbage til Danmark.

 

Her bor du

Hotel Vilamar Copacabana

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Tilkøb flere oplevelser

Sejltur i Guanabara Bay og barbeque-frokost

575 kr. pr. voksen

 

Se smukke Rio de Janeiro og mange af dens spektakulære seværdigheder fra søsiden på denne sejltur med en charmerende skonnert i historiske Guanabara Bay, der er den største bugt i verden målt på vandmængde. Vi sejler forbi de mange øer med historiske bygninger og forter, som har beskyttet bugten gennem tiderne, og skal også nyde synet af både Sukkertoppen, Kristusfiguren og den 13 km lange Rio-Niteroi-bro. Efter sejlturen serveres en lækker brasiliansk barbeque-frokost. Turen varer fra ca. kl. 08:30-13:30.

NB! Skal bestilles hjemmefra og gennemføres ved min. 4 personer. 

4.brasilien.buenos-aires-iguazu-og-rio.Dag_10-14.555x450
iStock-534332178_333-270
Dag 11Ankomst til Danmark eller forlæng rejsen med en dejlig badeferie i Buzios (dag 10-14)

Atter i Danmark efter mange oplevelser i Buenos Aires, Iguazú & Rio.

Det er muligt at forlænge rejsen med tre nætters afslappende badeferie i Buzios, der ligger ca. 2,5 times kørsel fra Rio de Janeiro. Den livlige ferieby var tidligere en lille fiskerlandsby, der oprindeligt blev grundlagt af europæiske pirater og slavehandlere. I dag er området en sand ferieperle med flotte strande og bugter – fashionabelt, men med en afslappet atmosfære.

Tilvælger du badeferien, flyver du fra Brasilien dag 13 og ankommer i Danmark på dag 14.

Bemærk, at hvis du tilkøber badeferie i Buzios, er det desværre ikke muligt at nå tilkøbsudflugten på dag 10 pga. afrejsetidspunktet.

 

Tilkøb flere oplevelser

Tilkøb: 3 nætters badeferie i Buzios 

2.990 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

4.990 kr. pr. person i enkeltværelse

 

Forlæng rejsen med 3 ekstra overnatninger på dette dejlige 3-stjernede hotel Coronade Beach, hvor alle vores gæster er garanteret værelser med havudsigt. Alle værelser er desuden udstyret med aircondition, tv og gratis WIFI.

Hotellet er det perfekte sted at bearbejde alle de mange gode indtryk, man får på rundrejsen i Sydamerika. Du kan bl.a. solbade på hotellets terrasse med udsigt over oceanet eller nyde en tur i hotellets pool. Byen Búzios, som ligger tæt på hotellet, er en hyggelig lille havneby med mange gode restauranter og butikker.

Prisen inkluderer også morgenmad alle dage samt transfer fra/til Rio de Janeiro.

 

4.brasilien.buenos-aires-iguazu-og-rio.Dag_10-14.555x450

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
16. oktober 2024
Varighed11 dage
27.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Billund+ 2.990 kr. pr personFå pladser
Afrejse fra København+ 2.990 kr. pr personFå pladser
13. november 2024
Varighed11 dage
27.995 kr. pr. person
RejselederRune V. Harritshøj
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg Få pladser
Afrejse fra Billund+ 2.990 kr. pr personFå pladser
Afrejse fra København+ 2.990 kr. pr personFå pladser
08. januar 2025
Varighed11 dage
27.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg Få pladser
Afrejse fra Billund+ 2.990 kr. pr personFå pladser
Afrejse fra København+ 2.990 kr. pr personFå pladser
05. februar 2025
Varighed11 dage
27.995 kr. pr. person
RejselederSøren Møberg Jensen
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg Få pladser
Afrejse fra Billund+ 2.990 kr. pr personFå pladser
Afrejse fra København+ 2.990 kr. pr personFå pladser
12. marts 2025
Varighed11 dage
27.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg Få pladser
Afrejse fra Billund+ 2.990 kr. pr personFå pladser
Afrejse fra København+ 2.990 kr. pr personFå pladser
iStock-667542046_450-555
1.brasilien.buenos-aires-iguazu-og-rio.Dag_3.270x333
2.brasilien.buenos-aires-iguazu-og-rio.Dag_4.390x323

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse til Buenos Aires og retur fra Rio de Janeiro inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 3- og 4-stjernede hoteller
 • 8 x morgenmad, 2 x frokost og 3 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • To halvdags-sightseeing i Buenos Aires - inkl. Eva Perons gravsted
 • Tango-show og middag i Buenos Aires
 • Besøg til de verdensberømte Iguazú-vandfald fra både den argentinske og brasilianske side
 • To halvdags-sightseeing i Rio med bl.a. Sukkertoppen, Kristusfiguren og det centrale Rio de Janeiro
 • Afskedsmiddag på hyggelig restaurant i Rio de Janeiro
 • Lokale naturguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Udflugt: Sejltur i Guanabara Bay og barbeque-frokost kr. 575
 • Enkeltværelsestillæg: kr. 2.695
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Udflugt: Heldagsudflugt til Colonia del Sacramento i Uruguay kr. 1.295

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL ARGENTINA OG BRASILIEN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Argentina og Brasilien med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Argentina og Brasilien.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!