Sicilien & Malta - på sporet af Middelhavets gamle riger

Glæd dig til de største højdepunkter på to af Middelhavets mest interessante øer, Sicilien og Malta 

– når vi sætter kursen mod romernes og korsriddernes gamle riger, der emmer af tusindårig historie, spændende fortællinger og fornem UNESCO-arv!

På rejsen følger vi i de historiske spor af både romere, fønikere, grækere, normannere, briter, tyrkere og arabere, der gennem tiderne har bemægtiget sig de to solbeskinnede Middelhavsøer. Her venter nogle af de græske guders mest imponerende oldtidstempler i Templernes Dal, og smukke amfiteatre på Sicilien imponerer med bjergtagende udsigter – bl.a. det berømte Teatro Greco. Ved Ggantija-templerne på Malta bliver legenderne om mægtige kæmper vakt til live. Og på byrundture i både Maltas gamle og nuværende hovedstad, Mdina og Valletta, bliver vi klogere på historierne om alt fra apostle til stormestre og korsriddere. Vi stikker også til søs i farvandene ud for øen Ortigia, hvor kunstnere og videnskabsmænd som Dionysios og Archimedes levede og arbejdede.

Naturoplevelserne fascinerer, når vi stiger til tops på Siciliens ultimative vartegn – vulkanen Etna – der med sin evigt rygende og snedækkede tinde er Europas største aktive vulkan. Ved de snehvide tyrkiske trapper Scala dei Turchi får vi et postkortsmukt minde fra en af Middelhavets utrolige kyster. Og på Malta fortryller alle nuancer af blå på en sejltur til Den Blå Grotte.

Rejselivet nyder vi selvfølgelig også på ægte italiensk og maltesisk, når vi indhylles i den sydenlandske charme i byer, der bare er lidt mere ” bellissima”, og når vi forkæles med maltesisk vinsmagning og sicilianske specialiteter som Arancini.

Tag sydpå med dansk rejseleder på en rundrejse spækket med rige oplevelser og tid til egne opdagelser.

Fra kr. 13.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

10 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller

 • Oplev to spændende Middelhavsøer på én rejse
 • Eksklusiv rundrejse – fås kun hos Risskov Rejser
 • Du oplever den UNESCO-fredede by Siracusa
 • Du kommer på ørundtur på Malta med stop i både Marsaxlokk og Mdina
 • Du ser vulkanen Etna på nærmeste hold
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
iStock-475010646_323-390
iStock-813099540_333-270
Sicilien_og_Malta

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til Trapani på Sicilien

I dag begynder vores eventyr i Middelhavets gamle riger. Vi tager fra Danmark og flyver mod Trapani Lufthavn, hvor vi lander om aftenen og begiver os mod vores hotel i Trapani. På vores vej dertil gør vi stop og spiser pizza på et pizzeria. Derefter fortsætter vi det sidste stykke til vores hotel, beliggende i Trapani på Siciliens vestlige kyst.

 

Her bor du

Hotel Tiziano

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Aftensmad

 

iStock-1419894799__TRAPANIS_GAMLE_KYSTLINJE_450-555
Dag 2Byvandring i middelalderbyen Erice og besøg ved Nubia-saltsletterne

I dag vågner vi og kan byde rejsens første oplevelser velkommen med et forventningsfuldt ”Ciao Sicilia!” Vi tager fra hotellet og begiver os mod den gamle middelalderby Erice, der ligger lidt nord for Trapani. Byen troner smukt på en bjergtop i 750 meters højde – med en formidabel panoramaudsigt over det sicilianske landskab af charmerende landsbyer, gamle oliventræer og dybrøde valmuemarker. Vi kører op til byen med kabelbane, og ved ankomst betages vi øjeblikkeligt af udsigten og af byens mange hundrede år gamle charme. Gaderne snor sig af sted med sine sandfarvede og beige bygninger, der emmer af patina og gamle fortællinger. Ad disse gamle brostensgader går vi på opdagelse på vores byrundtur, hvor vi skal se byens særlige perler.

Vi starter med en af Siciliens mange velsmagende specialiteter – nemlig Arancini, der er små fyldte risotto- kugler vendt i brødkrummer og stegt i friture. Med smagen af Sicilien frisk i ganen begiver vi os videre gennem byens gader, der tæller seværdigheder som normannerborgen Castello de Veneret, Pepoli-slottet, kirken Chiesa Madre og hovedgaden Corso Vittorio Emanuele, der er flankeret af små butikker med lokalt kunsthåndværk og velduftende bagværk. Vi gør stop og nyder en frokost på en lokal restaurant, og bagefter kan vi glæde os til at fryde vores smagsløg, når vi skal smage byens ikoniske kager.

Om eftermiddagen tager vi videre til Nubia-saltsletterne nær Trapani. Her bliver vi klogere på den lokale saltproduktion, når vi ser saltbassinerne og dyngerne af salt, der ligner nyfalden puddersne. Vi besøger også saltmuseet, der har til huse i den flotte gamle mølle.

Efter vores besøg ved Nubia-saltsletterne kører vi tilbage til Trapani, hvor aftenen er fri til egne oplevelser. Aftensmad på egen hånd.

 

Her bor du

Hotel Tiziano

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost 

 

iStock-952451902_450-555
iStock-1241816731_333-270
Dag 3Templernes Dal og tyrkernes hvide klippetrappe – Scala dei Turchi

Efter morgenmaden kører vi gennem typiske sicilianske landskaber til sydkysten og byen Agrigento, hvor vi skal på opdagelse i Valle dei Templi – Templernes Dal.

Det græske tempelkompleks er smukt beliggende på et højdedrag mellem byen Agrigento og Middelhavet. Under grækernes dominans på Sicilien hed byen Akragas og var en af de største græske byer uden for selve Grækenland. Her har arkæologiske udgravninger åbenbaret syv templer fra ca. 5. årh. f.Kr., og på vores rundtur gennem tempeldalen ser vi bl.a. Concordia-templet, der er et af de bedst bevarede doriske templer, og Jupiter-templet, der har været blandt de tre største i verden. Ud over en spændende tidsrejse tilbage til grækernes storhed og den imponerende hyldest til de græske guider, nyder vi også udsigten fra toppen af højdedraget, hvor vi kan skue ud over Middelhavet et par kilometer væk.

Inden vi kører tilbage til hotellet, gør vi et postkortsmukt stop på Siciliens sydlige kyst ved Scala dei Turchi. Scala dei Turchi betyder ”den tyrkiske trappe” og er en snehvid klint, der tager form som en gigantisk, naturlig trappe, der fører dig hele vejen ned i Middelhavets turkisblå bølgeskvulp. Klintens navn opstod, da tyrkiske og arabiske pirater tidligere brugte dette stykke af den sicilianske kyst som læ for vinden eller til at gå i land på togter. På begge sider af klinten er der skønne badestrande, og Scala dei Turchi har heldigvis i dag en mindre dramatisk rolle, hvor den nu primært får besøg af strandglade italienere og turister, der ønsker at opleve de klatrende, hvide trapper.

Vi ankommer på vores hotel, hvor vi runder en dejlig dag i grækernes og tyrkernes fodspor af med middag på hotellet.

Bemærk venligst!
På afgangen den 24/09 bor vi på: Hotel Dioscuri Bay Palace ved Agrigento. 

 

Her bor du

Scala dei Turchi Resort

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-1459539142_450-555
iStock-1186009916_1__333-270
iStock-1397594561_323-390
Dag 4Til tops på vulkanen Etna og besøg i Taormina med det berømte amfiteater

En dag med storslåede naturoplevelser venter, når vi besøger et af Siciliens ultimative vartegn – vulkanen Etna! Etna knejser over Sicilien med sine majestætiske 3.323 højdemeter og snedryssede tinde. Med sin enorme størrelse udgør Etna Europas største aktive vulkan.

Vi snor os gennem talrige hårnålesving op mod den altid rygende top, og undervejs skifter landskabet på fascinerende vis mellem små landsbyer, frodige områder med skov og landbrugsområder til øde, golde landskaber med klipper, basaltskrænter og tunneler skabt af utallige lavastrømme.

Ved Silvestri-kraterne i 1.980 meters højde er det muligt at kigge dybt ned i sidekraterne, der bliver kaldt ”etnaunger”. Hvis vejret tillader det, kan vi komme helt til tops med svævebane og terrængående køretøjer (de to gange transport er ikke inkl. i rejsens pris).

Efter vores møde med den aktive vulkan, går turen mod kystbyen Taormina, der ligger billedskønt placeret på en frodig skråning i 250 meters højde – med Etna som evig kulisse og Middelhavet som nærmeste nabo. Her er eftermiddagen fri til egne oplevelser i den stemningsfulde by, hvor det italienske liv bare er lidt mere “bellissima” end de fleste andre steder. Besøg f.eks. Piazza IX Aprilie, middelaldertårnet Torre dell’Orologio, den travle hovedgade, Teatro Odeon eller byens ubetingede must see – det græske amfiteater Teatro Greco, der med sine 2.000 års historie både har været scene for oldtidens forestillinger og for den bjergtagende udsigt til såvel Etna som Middelhavet.

Fra Taormina kører vi den korte tur ned til vandet i den lille by Letojanni, hvor vi tjekker ind og spiser en fælles middag.

Bemærk venligst!
På afgangen den 24/09 bor vi på: Hotel Mareneve i Linguaglossa (beliggende nord fra Etna). 

 

Her bor du

Hotel San Pietro Beach

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-1151277967_450-555
iStock-584231342_333-270
iStock-894433170_323-390
Dag 5UNESCO-fredede Siracusa med det græske teater og sejltur rundt om Archimedes’ Ortigia

Siracusas historie er storslået og fascinerende. Det var her, grækerne gik i land for mere end 2.700 år siden og grundlagde byen på den lille ø Ortigia – en by, som udviklede sig til at blive et af det græske storriges mægtigste samfund, hvor kunstnere og videnskabsmænd som Dionysios og Archimedes levede og arbejdede og medvirkede til, at byen blev et magtfuldt knudepunkt for den nye blomstrende civilisation i Middelhavsregionen.

Vi tager på opdagelse i Ortigias historiske centrum, som stadig har spændende levn fra grækernes tid, men også middelalder, renæssance og især barokken har sat uforglemmelige og fascinerende spor i den smukke by. Vi starter med tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den gamle bymidte, inden vi mødes med vores lokalguide, der tager os med på byrundtur.

Vi lader os indhylle i atmosfæren på det lokale marked, som i den grad vækker alle vores sanser, oplever strædernes charme og patina i den jødiske ghetto og ser resterne af Apollotemplet. Sidst men ikke mindst skal vi opleve det, der må være en af Italiens smukkeste domkirke-pladser med den bemærkelsesværdige domkirke, som er bygget på de tidligere Athene- og Minerva-templer, og hvor et kapel er viet til Santa Lucia, der led martyrdøden.

I bydelen Neapolis understreger det romerske amfiteater og det græske teater Siracusas storhed og byens betydning under både grækerne og romerne.

Det græske teater var det fornemste og største teater på Sicilien med plads til 15.000 tilskuere, og fra teateret er der en formidabel udsigt over Siracusa og bugten.

Oplevelserne i det historiske område rundes på fornemste vis af med et besøg ved tyrannen Hierons gigantiske alter. Herfra videre ned i Paradisstenbruddet med den enestående flora og grotten Dionysos’ Øre med den suveræne akustik. Det var her, byggematerialer til Siracusa blev hentet, og Siracusa er naturligvis på UNESCOs verdensarvsliste.

Undervejs i vores udforskning af Ortigia kan vi også glæde os til at stikke til søs, når vi på en bådtur oplever den historiske ø fra søsiden.

Vi fortsætter nu til Modica-området, hvor vi tjekker ind og spiser en fælles middag på hotellet.

 

Her bor du

Hotel Borgo Don Chiciotte

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-1171922617_450-555
iStock-1451071102_1__333-270
Dag 6De 100 kirkers by Modica med San Pietro-kirken, hyggelige Ragusa og havnebyen Pozzallo

Vi spiser morgenmad hotellet og herefter tager vi på dagens først udflugt til barokbyen Modica. Byen kendes også som de 100 kirkers by, og det er naturligvis ikke uden grund. Vi skal ikke se dem alle, men stopper bl.a. op ved San Pietro-kirken, der er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Her beundrer vi statuerne af de 12 apostle, der byder velkommen på trappen op til kirken.

Turen går derefter videre til Ragusa. Byen er delt i to, den øvre del Ragusa Superiore og den nedre del Ragusa Ibla. Her findes en labyrint af snævre gader omgivet af smukke barokbygninger. Vi går en tur i de smalle krogede gader, og kommer bl.a. forbi byens flotte domkirke. 

Hen på eftermiddagen sætter vi kursen stik syd mod havnebyen Pozzallo. Her spiser vi en tidlig aftensmad, inden vi skal ombord på færgen, der har afgang kl. 19:00.

Vi ankommer til Malta kl. 20:45 og kører direkte til vores hotel for overnatning.

 

Her bor du

Qawra Palace Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-957217940_450-555
iStock-887470902_333-270
iStock-1166661889_323-390
Dag 7Til søs til øen Gozo med Dwejra-bugten, Xlendi og Ggantija-templerne

I dag tager vi på en spændende udflugt, der tager dig til søs til øen Gozo, hvor vi følger i sporene på oldtidens fængslende myter og legender.

På udflugten til Gozo sejler vi med færge fra halvøen Cirkewwa på Maltas nordvestkyst. Selv om strædet, der adskiller Gozo fra Malta, kun er på fem kilometer, oplever vi en markant forskel mellem de to øer. Mentaliteten er anderledes her end på hovedøen, og vi vil opleve at Gozo er en grøn og frugtbar ø, som er mere uspoleret end Malta. Faktisk laver gozitanerne morsomme sange om folk fra Malta, mens malteserne laver vittigheder om gozitanerne.

På den cirka 25 minutter lange sejltur passerer vi den blot 1.800 meter lange ø Comino, inden vi lægger til kaj i hovedhavnen Mġarr på Gozo.

Vores første stop på Gozo er ved Dwejra-bugten, hvorfra vi har en god udsigt til Il-Ġebla tal-Ġeneral, også kendt som Fungus-klippen. Klippemassivet er 60 meter højt og gemmer en lille bugt. Via den naturlige port i klippen er der passage ud til det åbne hav.

Vi fortsætter til Xlendi, der er en typisk og pittoresk lille fiskerby – klemt inde mellem kystens klipper og med en gylden sandstrand, der leder direkte ud til en smal bugt.

Videre går turen til Ggantija-templerne, som er en af Maltas store attraktioner. Templerne dateres tilbage til omkring år 4.000 f. Kr. og er dermed ældre end pyramiderne i Egypten og Stonehenge i England. Templerne blev genopdaget i begyndelsen af 1800-tallet og fik navnet Ggantija, som betyder ”kæmpe”, da de lokale troede, at templerne var blevet bygget af kæmper, fordi flere af stenene vejer næsten 20 tons. I dag er templerne UNESCO-fredede, og ved besøget hører vi nogle af teorierne om, hvilken funktion templerne har haft.

Efter dagens mange oplevelser tager vi færgen tilbage til Cirkewwa, hvorfra vi kører til vores hotel.

 

Her bor du

QAWRA PALACE Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-1324260674_450-555
Dwejra_iStock-1187898942_333-270
Ggantija_Gozo_iStock-577955706_323-390
Dag 8Den Blå Grotte, farverige Marsaxlokk, vingårdsbesøg, Rabat og fæstningsbyen Mdina

Maltas hovedø byder på et skatkammer af oplevelser for alle sanser, og i dag tager vi hul på endnu flere af dem. Dagens oplevelser tager os til den sydlige del af Malta, og ved kysten skal vi opleve Maltas mest spektakulære og betagende naturfænomen – Den Blå Grotte.

Hvis vejret er med os, sejler vi ud til grotterne og ser, hvordan sollyset, der siver ned gennem grottens sprækker, får koraller og mineraler til at oplyse det mørke vand i alle nuancer af blåt. Det fortælles, at man ved grotterne kunne høre sirenerne synge så smukt, at søfolk sejlede på grund. (sejlturen er ikke inkluderet i rejsens pris)

Vi bliver i det maritime hjørner, når dagens næste oplevelser venter os i fiskerbyen Marsaxlokk, der emmer af maltesisk atmosfære. Byens havnefront er et farveorgie af “luzzuer”, som er de karakteristiske, farvestrålende både, hvor der i stævnen findes et mytisk, beskyttende øje – et motiv, som allerede blev brugt at fønikerne. Faktisk holder halvdelen af landets fiskerflåde til her.

Vi ser det bedste af Marsaxlokk, inden vi begiver os videre på kulinariske eventyr, hvor vi skal smage på Maltas delikate perler. Vi besøger nemlig en af Maltas lokale vingårde, hvor vi på en rundvisning bliver klogere på produktionen fra vinstok til drikkeklare dråber. Efter rundturen nyder vi en sen frokost og vinsmagning, hvor vi bl.a. skal smage os igennem tre forskellige vine og lokale specialiteter fra både det salte og søde køkken.

Dagens sidste stop gør vi uden for bygrænsen til den befæstede middelalderby Mdina, der ligger i hjertet af Malta. Nemlig Rabat! Her skal vi opleve St. Pauls Katakomber – en underjordisk labyrint af kristne begravelsespladser, der sammen med St. Agathes Katakomber dækker et område på 2.000 kvadratmeter.

Det er muligt at komme ned i to af de 24 katakomber, der udgør St. Paul-afsnittet, og vi besøger også det lille tilstødende museum, som giver en god illustration over ritualerne og måden, hvorpå de begravede de døde i katakomberne.

Videre fortsætter vi inden for bymurene i Mdina, der er Maltas tidligere hovedstad, og historien strækker sig 4.000 år tilbage i tiden. Det var her, apostlen Paulus ifølge overleveringen boede, efter at skibet, han var om bord på, forliste i år 60, og efter at have drevet rundt på åbent hav i 14 dage. Og helt op til nutiden har Mdina været byen, der tiltrak adelige familier, og det kan tydeligt ses, når man står ansigt til ansigt med de imponerende paladser, der ligger side om side i de skyggefulde gader.

Inden for den mægtige bymur hersker en stilhed, der har givet byen tilnavnet ”Stilhedens by”. Små brolagte stræder, aristokratiske paladser og elegante pladser gør byen til en fascinerende oplevelse.

Husene i den skønne middelalderby ligger usædvanlig tæt og skaber herlig skygge, og da biler normalt ikke har adgang til byens historiske centrum, kan man gå rundt i ro og mag og beundre noget af den flotteste barokarkitektur på Malta. Udover de sagte gader, den smukke arkitektur og de gamle fortællinger, kan man også nyde udsigten over store dele af Malta, da Mdina troner flot på toppen af en klippe.

 

Her bor du

QAWRA PALACE Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost inkl. vinsmagning   Aftensmad

 

 

iStock-1495422366_450-555
iStock-667025256_333-270
iStock-471655462_323-390
Dag 9Byrundtur i UNESCO-fredede Valletta og tid på egen hånd

Formiddagen byder på en byrundtur i Valletta. Oprindelig hed byen Birgu, og i dag er hele byen at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Det skyldes ikke mindst, at byen har den højeste koncentration af seværdigheder i verden og er et overflødighedshorn af barok-arkitektur, der omfatter både kirker og paladser.

Vi oplever Vallettas stemningsfulde gader, smukke bygninger og store havnebassiner. Et godt indtryk af byen får vi i Upper Barrakka Gardens, der er en offentlig have med yndige grønne omgivelser og en skøn panoramaudsigt ud over Grand Harbour.

På vores tur passerer vi Stormesterens Palads, der har været Maltas administrative centrum, siden det blev bygget. Paladset fungerer i dag som parlamentsbygning og præsidentbolig.

Vi ser også Johannitterordenens overdådige katedral John’s co-Cathedral udefra. Katedralen er beliggende midt i byen. Den er opført i perioden 1573 til 78 og er en af de prægtigste barok-katedraler i verden.

Katedralen er viet til Johannes Døberen, der indtog en central position i baroktidens malerkunst. Det var her i katedralen, at korsridderne samledes til bøn, inden de drog i krig, og det var her, man opbevarede nøgler fra de erobrede byer.

Efter byrundturen er der frokost på hotellet, og resten af dagen er til fri disposition. (Såfremt man ikke ønsker at deltage i frokosten på hotellet, er man naturligvis velkommen til at blive i Valletta på egen hånd denne eftermiddag) 

Uanset hvordan din sidste ferieeftermiddag skal tilbringes, hjælper rejselederen gerne med tips og gode idéer til oplevelser.

 

Her bor du

QAWRA PALACE Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

iStock-1198562642_450-555
Dag 10Hjemrejse fra Malta og ankomst til Danmark

Tidligt om morgen kører vi mod lufthavnen og flyver hjem til Danmark. Med os i bagagen har vi rejseminder fra Middelhavets mægtige oldtidsriger, der har budt på både storslået natur, charmerende kultur, lokale smagsoplevelser og tusindårig historie.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Valletta_iStock-1287592058_450-555

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
17. september 2024
Varighed10 dage
14.995 kr. pr. person
RejselederGrethe Disén
Afrejse fraBillund
Afrejse fra Billund
24. september 2024
Varighed10 dage
14.995 kr. pr. person
RejselederKristina L. Poulsen
Afrejse fraBillund
Afrejse fra Billund
08. oktober 2024
Varighed10 dage
13.995 kr. pr. person
RejselederKristina L. Poulsen
Afrejse fraBillund
Afrejse fra Billund
15. oktober 2024
Varighed10 dage
15.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraBillund
Afrejse fra Billund
22. oktober 2024
Varighed10 dage
13.995 kr. pr. person
RejselederMargit Kiil Jørgensen
Afrejse fraBillund
Afrejse fra Billund
2.malta..555x450
17.italien.langtidsferie-paa-sicilien.Dag_11.270x333
26.italien.langtidsferie-paa-sicilien.Dag_5.390x323

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Direkte flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Transfer fra lufthavnen til hotel tur/retur
 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad, 1 x frokost, 1 x let frokost og 8 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entreer jf. program
 • Byvandring i middelalderbyen Erice
 • Besøg ved Nubia saltsletterne
 • Udflugter til Tempel-dalen i Agrigento
 • Udflugt til vulkanen Etna
 • Udflugt til UNESCO-fredede Siracusa
 • Byrundtur i Maltas hovedstad Valletta
 • Heldagsudflugt til Gozo
 • Rundtur på Malta
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.795
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL ITALIEN & MALTA

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Italien & Malta med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Italien & Malta.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!