Grethe Disén

Rejseleder

Grethe Disén har flere års studieophold i henholdsvis England, Frankrig og Østrig, efterfulgt af en 5-årig periode i de glade 60'ere som stewardesse i SAS. Grethe fløj verden rundt i flere år og blev uddannet til instruktør i Stockholm med udstationering i Portugal, Sydamerika og Kenya.

Senere blev Grethe uddannet til rejseleder på Mallorca, efterfulgt af en uddannelse som autoriseret turistfører på RUC. Derudover er Grethe 3-sproglig korrespondent og merkonom.

Hun har 20 års erfaring fra rejsebranchen som henholdsvis booking-, produkt- og produktionschef og endnu flere år som freelance rejseleder.

Grethe siger: "At rejse er for mig at leve". Og som rejseleder rejser Grethe i både Italien, Frankrig, Israel og Jordan, Malta og Kroatien. I Danmark guider hun også freelance til stor fornøjelse for udenlandske turister samt erhvervskunder. Igennem flere år har Grethe været formand for TFF (Turistførerforeningen) og er aktiv i internationalt samarbejder med turistforbund, blandt andet i FEG og WFTGA. Rejser du med Grethe, er du således altid i yderst prof selskab! 

Grethe er altid dybt engageret i alt, hvad hun har med at gøre, og har stor forkærlighed for Sydeuropa. Hun har også et dybtgående kendskab til forskelligartede samfundsforhold, kultur, historie, kunst og arkitektur. Desuden er hun venlig, serviceminded og ikke mindst omsorgsfuld.

Rejseleder i følgende lande: 

Spanien, Malta & Italien

Grete_Disen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!