Sydengland – Cornwall, Kong Arthur & engelsk romantik

4,3 UD AF 5

Sydengland er et bugnende skatkammer af spændende historie, mystiske legender og middelalderlige katedraler

Alt sammen pakket ind i en smuk kulisse af bølgende bakkelandskaber og dramatiske kystlinjer.

Glæd dig til at opleve de hvide klipper ved Dover, katedralerne i Canterbury og Salisbury, romantiske middelalderlandsbyer og naturligvis sagnomspundne Stonehenge. Det bliver på mange måder en rejse tilbage i tiden, når vi besøger slagmarkerne for Slaget ved Hastings, og legenderne om Kong Arthur og ridderne om det runde bord bliver pludselig levende, når vi står midt i sagnenes kulisse i Cornwall.

Har du nogensinde har læst Sir Arthur Conan Doyles Sherlock Holmes-roman ”Baskervilles Hund”, vil det være en sjov oplevelse at gå rundt i de selv samme omgivelser i Dartmoor, der inspirerede forfatteren til sin historie.

Hyggelige kystbyer som Brighton, Eastbourne og Polperro kombineres med store naturoplevelser, og i Bath kan du fordybe både sjæl og legeme i de varme kilder og spændende fortællinger fra dengang byen lå i udkanten af romerriget.

Undervejs besøger vi steder, som man normalt ikke ser, og der er også afsat tid til egne oplevelser! Du får kort sagt Sydengland helt ind under huden på denne komplette rejse fra øst til vest!

Fra kr. 15.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

10 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller

 • Den ultimative rejse til Sydengland
 • Oplev Stonehenge,  kongernes kamppladser og majestætiske katedraler
 • Alle entréer og halvpension er inkluderet
 • Se de berømte hvide klipper ved Dover i øst og Lands End i vest
 • Vores rejseledere er eksperter i Sydengland
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
20.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_3.390x323
15.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_4.270x333
Sydengland_-_Cornwall_Kong_Arthur_osv.Sk_rmbillede_2023-10-23_131823

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til London og imponerende Canterbury Cathedral

Vi flyver til London, hvor rejsende fra København lander ved middagstid og derfor har mulighed for at finde sig en frokost i lufthavnen, inden rejsende fra Billund ankommer. Vi anbefaler at gæsterne fra Billund spiser frokost i Billund Lufthavn.

Når alle er ankommet kører vi sydpå mod grevskabet Kent og Canterbury. Canterbury er en af Sydenglands mest charmerende markedsbyer og hjemsted for en af Europas fineste katedraler, Canterbury Cathedral. Katedralen er blot en af flere bygninger i byen der er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er desuden et pragteksempel på gotisk arkitektur. Canterbury er desuden ærkebispesæde for den anglikanske kirke og dermed moderkirke for alle anglikanere verden over. Den første katedral blev grundlagt af Sankt Augustin af Canterbury i 602. Augustin var udsendt af paven i Rom for at samle de kristne i England og blev senere udnævnt til Englands første ærkebiskop. Katedralen blev færdiggjort i 1498 og er i dag en af de mest fascinerende katedraler i Europa.

På vores tur rundt i katedralen kommer vi også helt tæt på stedets rige historie: det var her, ærkebiskoppen Thomas Beckett i 1170 blev myrdet af fire af kongens riddere, den Sorte Prins ligger begravet i kirken sammen med tidligere ærkebiskopper, og overalt er der mindesmærker for Englands middelalderlige militære sejre og bedrifter.

Canterbury er dog også meget andet end katedralen, og byen er med sine middelalderlige gader, haver langs floden og den intakte bymur en af Sydenglands absolutte topattraktioner.

Efter besøget i katedralen er der tid til at udforske Canterbury på egen hånd, inden vi tjekker ind på vores hotel, hvor vi spiser aftensmad.

 

 

Her bor du

Holiday Inn Express Canterbury

   LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Aftensmad

 

12.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_1.555x450
10.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_1.270x333
Dag 2Dovers hvide klipper, byvandring i charmerende Rye og besøg i historiske Hastings

Langs den sydengelske kyst ligger den ene idylliske landsby efter den anden. Efter morgenmaden forlader vi grevskabet Kent og vi kører videre mod Dover. Her strækker de hvide klipper sig 110 meter op i luften over en 13 kilometer lang kyststrækning. De hvide klipper ved Dover er blevet selve symbolet på England og er gennem tiden blevet beskrevet i romaner og sunget om i sange. Vi er her blot 30 kilometer fra den franske kyst, og på en klar dag kan Frankrig skimtes i det fjerne.

Fra Dover kører vi mod den måske mest hyggelige landsby i Sydengland, Rye. Rye er med sine små, brolagte stræder, gamle Tudor huse og smalle, mystiske gyder indbegrebet af engelsk idyl. Det kan næsten føles som om, at tiden er gået i stå et sted i middelalderen, og de mange historier om smuglere, pirater og forfattere fra fortiden gør kun oplevelsen større. Vi går en lille tur i Rye, og der vil også være tid på egen hånd, inden vi fortsætter mod Hastings.

Den 14. oktober 1066 fandt et af historiens mest afgørende slag sted. Slaget ved Hastings var afgørende for den normanniske erobring  af England, og selve slaget kan ses som den engelske nations fødsel. Baggrunden for den blodige konflikt var en tronarvingsstrid mellem den angelsaksiske konge Harold Godwinson og den normanniske hertug Vilhelm Erobreren – slaget er for øvrigt skildret på det berømte Bayeux-tapet, hvor man kan se, at Harold døde under kampene, da han fik en pil i øjet. Vi besøger slagmarken, det lille kapel som Vilhelm lod opføre på det sted hvor Harold døde og 1066 Battle of Hastings-centret. Efter besøget i Hastings fortsætter vi mod den hyggelige kystby Eastbourne, hvor vi skal bo de næste to nætter. Vi spiser middag på hotellet.

 

Her bor du

Hydro Hotel Eastbourne

   LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

På afgangen den 20. juni bor vi på Avisford Park Hotel og kommer derfor ikke forbi Eastbourne.

27.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_2.555x450
7.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_2.270x333
11.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_2.390x323
Dag 3Seven Sisters-klipperne og byvandring i Brighton

De storslåede hvide kalkklipper Seven Sisters er et verdenskendt billede af den engelske kyst. Klipperne troner 104 meter over havets overflade over en strækning på fem kilometer. Klippeformationerne ligger ud mod den engelske kanal og er i flere spillefilm blevet brugt som stand-in for klipperne ved Dover. Vi gør stop ved et udsigtspunkt, så vi rigtigt kan nyde de prægtige klipper, inden vi fortsætter mod Sydenglands legendariske kystby, Brighton.

Brighton er indbegrebet af engelsk kystby og er en af landets mest populære feriedestinationer. Byen har en speciel atmosfære, der udgøres af englændere på ferie, udvekslingsstudenter, et rigt kulturliv og en slags fordums charme, der leder tankerne hen på midten af 1950´erne. Havnefronten og den berømte mole fra 1899 er noget af det, der giver Brighton sin charme, og derudover bidrager også den berømte Royal Pavillion og de mange små gader ”The Lanes”. Vi går en tur gennem The Lanes til havnefronten og molen, og efter byvandringen er der tid på egen hånd – her kan det anbefales at gå en tur langs vandet og købe en gang fish & chips. Efter besøget i Brighton kører vi tilbage til vores hotel i Eastbourne, hvor vi spiser aftensmad.

 

Her bor du

Hydro Hotel Eastbourne

   LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

På afgangen den 20. juni bor vi på Avisford Park Hotel og kommer derfor ikke forbi Eastbourne.

6.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_3.555x450
1.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_3.270x333
Dag 4Kong Arthurs runde bord i Winchester og oldtidsbyen Old Sarum

Dagen står i myternes tegn, når vi besøger Winchester og den gamle oldtidsby Old Sarum. Den idylliske markedsby Winchester var i middelalderen en af de vigtigste byer i England og har fungeret som både bispesæde og de saksiske kongers hovedstad.

Byens status i middelalderen understreges af, at Vilhelm Erobreren lod sig krone i både London og Winchester. Fortidens ekko mærkes den dag i dag særligt, når man går langs de små, middelalderlige gader og ser de flintbeklædte huse, og de mange statuer, mindesmærker og seværdigheder vidner overalt om to af Englands mest sagnomspundne konger, Alfred Den Store og Kong Arthur. Byen ligger desuden placeret i en floddal, hvilket betyder, at der løber et lille vandløb gennem byen, som er med til at gøre Winchester til et idyllisk åndehul.

Ved ankomsten går vi en lille tur i middelalder-bykernen mod den store Winchester Cathedral. Kirken blev påbegyndt i 1079 og er med sit 170 meter lange kirkeskib Europas længste middelalderkatedral. Vi fortsætter mod ”Great Hall”, som er en del af byens gamle fæstningsværk. På væggen hænger det, der ifølge traditionen var Kong Arthurs runde bord, hvor han samledes med sine riddere – og naturligvis kommer vi til at høre om Kong Arthur-legenden på dette særlige sted.

Lidt uden for Salisbury ligger oldtidsbyen Old Sarum. Old Sarum er en af de vigtigste oldtidsbyer i England. Byen stammer fra jernalderen og har været beboet af både romere, saksere og normannere. Det var her, at Salisburys første katedral lå, inden den blev flyttet til Salisbury i 1226. Vi besøger Old Sarum og får et indtryk af, hvordan dette spændende sted udviklede sig op gennem historien. Senere kører vi til vores hotel, der ligger lidt uden for Salisbury i nærheden af Stonehenge.

 

Her bor du

Holiday Inn Salisbury-Stonehenge

   LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

14.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_4.555x450
9.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_4.270x333
Dag 5Mysteriet Stonehenge og katedralen i Salisbury

Kort efter morgenmaden kører vi til Salisbury Plain, hvor vi skal opleve et af Europas mest berømte fortidsminder, Stonehenge. Stonehenge består af 5–8 m høje stenportaler, der danner en cirkel. Man mener, at stenene har stået her i 3.500 – 5.000 år, men det er stadig et mysterium for videnskaben, hvad der ligger bag. Dog ved man, at de har eksisteret under druidernes storhedstid, og at man mødtes her til forskellige religiøse ceremonier, heriblandt fejringen af solhverv.

Efter besøget ved Stonehenge fortsætter vi mod Salisbury, hvor dagens næste oplevelser venter. Her skal vi både nyde en frokost og besøge den store middelalderkatedral, der troner midt i byen. Katedralen blev indviet i 1258 og blev brugt som inspiration til bogen ”Jordens Søjler” af Ken Follett. Her kommer vi til at opleve den enestående, engelske gotik for fuld udblæsning med talrige slanke søjler, fine udsmykninger hugget i granit og landets ældste, fungerende kirkeur. Den storslåede kirke blev bygget i perioden fra 1220 til 1258, og det tog blot 38 år at bygge dette mesterværk. I et sidekapel kan man se det verdensberømte “Magna Carta” fra 1215 – et dokument, som både kongen og adelen måtte sætte sit laksegl på, som en slags håndfæstning, og det betragtes i dag som forløber til mange af nutidens dokumenter om menneskerettigheder og forfatninger. 

Efter dagens oplevelser sætter vi kursen mod vores hotel.

 

Her bor du

Hampton by Hilton Torquay

   LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Salisbury_katedral_iStock-1212437689_450-555
Stonehenge_iStock-177724819_333-270
Dag 6Hedelandskaber i Dartmoor, Baskervilles Hund og idylliske Polperro i Cornwall

Dagen begynder i et fortryllende landskab i Dartmoor National Park. Vi når parken ved bl.a. at køre gennem hyggelige omgivelser med stengærder, levende hegn og stråtækte huse. Nationalparken udgøres af et granitplateau dækket af moser og lynghede med stykker af grundfjeld stikkende op i landskabet.

Derudover er landskabet drysset med stendysser, ruiner af bosteder og granitbrud, hvor også Dartmoor-ponyen blev brugt som arbejdshest. Og hvis du nogensinde har læst Sir Arthur Conan Doyles Sherlock Holmes-roman ”Baskervilles Hund”, vil det være en sjov oplevelse at gå rundt i de samme omgivelser, der inspirerede forfatteren til sin historie. Vi kører gennem nationalparken og gør flere stop undervejs, så vi kan nyde det smukke  landskab.

Polperro ligger beskyttet mod havet i en lille bugt omgivet af klipper. Byen er en charmerende blanding af gamle fiskerhuse og små varehuse.

 

 

Her bor du

Holiday Inn Express Bodmin Victoria

   LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

3.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_6.555x450
24.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_6.270x333
Dag 7Cornwall med kystbyen St Ives, St Michael's Mount og Englands vestligste punkt

Vi kører sydpå gennem Cornwall og besøger kystbyen St Ives med de brostensbelagte gader, kunsthåndværkerbutikker, gallerier og forretninger. Byen ligger utroligt idyllisk på Englands sydligste spids, og har med sit helt specielle lys tiltrukket kunstnere fra nær og fjern, ganske som vor hjemlige Skagen. Overalt i byen er der stemningsfuldt, især i det smukke, gamle havnekvarter.

Vi fortsætter vores dag i det smukke Cornwall med at køre mod St. Michaels Mount. St Michael’s Mount er en tidevandsø som ligger 300 meter fra kysten i Mounts Bay. Vi stopper ved kysten og ser ud mod St Michaels Mount.

Derefter kører vi helt ud, hvor England hører op – til det forjættede Lands End, hvor vi går en tur ved de dramatiske klipper.

 

 

Her bor du

Holiday Inn Express Bodmin Victoria

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

18.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_7.555x450
22.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_7.270x333
Dag 8Tintagel Castle, Glastonbury Abbey og markedsbyen Wells

Den vilde og uspolerede natur ved Tintagel danner en perfekt ramme om den mytiske Tintagel-fæstning. Borgruinen ligger ude i havet øverst på et forvredet klippeskær og er for evigt knyttet til legenden om Kong Arthur. Da munken Geoffrey of Monmouth i 1100-tallet nedskrev legenden om Kong Arthur var Tintagel stedet, hvor Arthur blev født. Normannerne udbyggede fæstningen, og det er resterne af den, vi ser i dag. Vi gør også et stop i den hyggelige lille landsby, inden vi fortsætter mod Glastonbury.

Glastonbury er uløseligt knyttet til legenderne om Den Hellige Gral, Kong Arthur og den tidlige kristendom. Myterne omkring Glastonbury er mange, men særligt tre skiller sig ud: Ifølge legenden besøgte en ung Jesus nemlig Glastonbury! Josef af Arimatea, der var Jomfru Marias fætter, ejede en mine i området, og det er den kobling, der var genstand for Jesus-myten. I en anden legende beskrives det, hvordan Josef blev fængslet efter korsfæstelsen, men blev holdt mirakuløst i live af Den Hellige Gral. Den hellige Gral og lansen der spiddede Jesus på korset, blev senere fragtet fra Jerusalem til Glastonbury af Josef, og han grundlagde den første kirke på engelsk grund ved Glastonbury. Abbediet voksede op omkring denne kirke. Glastonbury har også mange referencer til Kong Arthur-myterne og i særdeleshed Avalon. Avalon var det mytiske sted, som Kong Arthur blev sejlet til efter sin død, og ifølge overleveringen er Glastonbury Avalon altså det sted,  Kong Arthur ligger begravet.

Vi besøger også Glastonbury Abbey, der er englands første kristne bygning. Abbediet stammer fra 700-tallet og måske endda tidligere, og var det rigeste kloster i England. Klosteret blev udbygget frem til 1184, hvor det blev ødelagt af en stor brand. Vi ser resterne af abbediet og lader os fordybe i tiden omkring Jesu fødsel, myterne om Den Hellige Gral og Kong Arthur.

Fra Glastonbury kører vi til den hyggelige by Wells. Midt i byen står den store gotiske katedral, der absolut er et besøg værd, og lige nord for katedralen finder vi Vicars’ Close, en perfekt bevaret vej flankeret af 1400-tals huse, i hvilke der stadig bor kirkeembedsmænd og degne. Syd for katedralen finder man det pompøse biskoppalads omkranset af en park og en imponerende forhave. Her kan man se byens ældre mænd spille kroket, og det er et skønt sted at gå en lille spadseretur, inden vi kører til vores hotel i Bristol. Vi spiser middag på hotellet.

 

 

Her bor du

Novotel Bristol Centre

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

29.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_8.555x450
17.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_8.270x333
2.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_8.390x323
Dag 9Oplevelser i Bath med underjordiske badeanstalter

Byens navn afslører, hvad det i sin tid drejede sig om. De romerske bade i Bath blev opdaget af romerne for omkring 2000 år siden og hører til de bedst bevarede i verden. De varme kilder, der har en konstant temperatur på 46,5 grader, har dog været kendt langt tidligere for deres gode virkning på helbredet. Vi oplever de enestående, underjordiske badeanstalter fra forskellige århundreder og får en historisk fortælling fra udkanten af romerriget.

Der bliver også tid til shopping eller oplevelser på egen hånd. Besøg evt. det moderne spa-center Thermae Bath Spa, hvor du som de gamle romere kan opleve den velgørende effekt, Englands eneste varme kilder giver kroppen. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Bristol. Vi spiser middag på hotellet.

 

 

Her bor du

Novotel Bristol Centre

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Roman_Bath_Bath_iStock-137891225_450-555
19.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_9.270x333
Dag 10Kongeslottet i Windsor, universitetsbyen Eton og hjemrejse fra London

Vi forlader Bristol og kører direkte til kongebyen Windsor. Her er den store attraktion slottet, der blev grundlagt af Vilhelm Erobreren omkring år 1070. Slottet er blevet om- og tilbygget gentagne gange og er i dag den største beboede borg i verden.

Dronning Elizabeth 2. tilbragte gerne sine weekender på Windsor Castle fremfor på Buckingham Palace, og det skyldes i særdeleshed Windsor Great Park – et jagt- og naturområde på næsten 200 ha. På den modsatte side af floden ligger universitesbyen Eton, som med sine mange fakulteter byder på ærkeengelsk universitetsatmosfære. Vi stopper ved Windsor Castle, går en tur ved slottet og videre over floden til Eton. Efter en hyggelig gåtur, vender vi tilbage til bussen, som kører os til lufthavnen.

Gæsterne fra København flyver hjem fra Heathrow og bliver afleveret først, hvorefter gæsterne fra Billund bliver kørt til Stansted.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Windsor-Castle-og-have-806x601_450-555

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
20. juni 2024
Varighed10 dage
16.995 kr. pr. person
RejselederBirgitte Marie Kristensen
Afrejse fraBillund
Afrejse fra Billund UDSOLGT
04. juli 2024
Varighed10 dage
16.495 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Billund UDSOLGT
11. juli 2024
Varighed10 dage
16.995 kr. pr. person
RejselederOle Fournais
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Billund UDSOLGT
25. juli 2024
Varighed10 dage
16.495 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Billund UDSOLGT
15. august 2024
Varighed10 dage
16.495 kr. pr. person
RejselederAnna Swane Stigsen
Afrejse fraBillund
Afrejse fra Billund
22. august 2024
Varighed10 dage
16.495 kr. pr. person
RejselederSteen Ramsgaard
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Billund UDSOLGT
29. august 2024
Varighed10 dage
16.495 kr. pr. person
RejselederSteen Balle Larsen
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Billund
05. september 2024
Varighed10 dage
15.995 kr. pr. person
RejselederSteen Ramsgaard
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Billund Få pladser
19. september 2024
Varighed10 dage
15.995 kr. pr. person
RejselederMarianne Schibbye
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Billund
8.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_7.555x450
Full_English_breakfast_iStock-641845826_333-270
21.cornwall-kong-arthur-og-engelsk-romantik.Dag_1.390x323

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Fly inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf- program (værdi kr. 750)
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad og 9 x aftensmad
 • Besøg i Canterbury- og Salisbury-katedralerne
 • Besøg ved de hvide klipper i Dover og Seven Sisters
 • Rundvisning på 1066 Battle of Hastings
 • Byvandring i Brighton, Eastbourne og markedsbyen Wells
 • Besøg i The Great Hall i Winchester
 • Nationalparken Dartmoor
 • Rundvisning ved Stonehenge og oldtidsbyen Old Sarum
 • Besøg i den maleriske havneby Porpello
 • Cornwall med Lands End, St. Ives og Tintagel-fæstningen
 • Rundvisning på Glastonbury-abbediet
 • Byrundtur i Bath med de romerske bade
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.895
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

NÅR REJSEN GÅR TIL ENGLAND

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til England med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i England.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!