Birgitte Marie Kristensen

Rejseledere

Birgitte lærte England at kende, da hun læste middelalderhistorie på Durham University i det nordlige England, og hun har siden da haft et lille crush på den specielle og sympatiske befolkning. Hun oplever generelt englænderne som utroligt søde, imødekommende og snakkesalige, og det vil hun gerne dele med Risskov Rejsers gæster.


Birgitte har mange års erfaring med kulturformidling ved bl.a. Nationalmuseet. Hun er uddannet cand.mag. i historie og cand.mag. i fransk., og har beskæftiget sig med forskellige former for formidlingsudvikling i slots- og museumsverdenen. Birgitte har en særlig interesse for europæisk historie og finder England meget ikonisk i den henseende.


England har en spektakulær bygningsarv, en varieret natur, en autentisk og spændende madkultur, en stor kunst- og litteraturhistorie, fantastiske museer og en næsten magisk tilstedeværelse af historiske emner. Det er altid spændende og relevant at trække linjer mellem fortiden og nutiden, og Birgitte vil også gerne opleve og udforske nutidens engelske samfund i dialog og hyggeligt samvær med Risskov Rejsers gæster.

 

Rejseleder i følgende lande:

England

Birgitte_Marie_Kristensen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!