Steen Ramsgaard

Rejseleder

Steen Ramsgaard kan bryste sig af flere titler – han er nemlig både freelance journalist, rejseleder, foredragsholder og forfatter.

Steen har arbejdet som journalist i over 35 år, bl.a. som redaktionssekretær på Politikens udlandsredaktion og som reporter på TV-Avisens udlandsredaktion. Her dækkede han bl.a. Golf-krisen og -krigen i 1990-91 med reportagerejser til Jordan, Irak og Israel samt Jugoslaviens opløsning og krigene på Balkan i 1990’erne med hyppige reportagerejser. Steen bliver stadig interviewet til diverse programmer om Balkan-krigen og skriver også om tiden til flere hjemmesider.

I 2016 udkom hans bog – ”Krigen i Europas baggård” – om tiden omkring Jugoslaviens opløsning, hvad der gik forud og hvordan efterfølger-staterne har udviklet sig op til i dag. Bogen gjorde, at han fik chancen for at få sin første tur som rejseleder.

Siden har han udvidet sin horisont som rejseleder, og destinationer som Central- og Sydøsteuropa, Mellemøsten, Afrika og Asien er kommet til – ofte i lande, han har besøgt og arbejdet i som udenrigsreporter.

 

Rejseleder i følgende lande: 

England, Baltikum, Nord- og Sydbalkan, Armenien, Georgien, Japan, Vietnam og Sydafrika

Steen_Ramsgaard

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!