Steen Balle Larsen

Rejseledere

Igennem 8 år har Steen været rejseleder i det meste af Europa. At være rejseleder har styrket hans viden om kunst, historie, arkitektur samt samfund og religiøse forhold. Nogle af hans favorit destinationer er Skotland, Norge, Sverige, Sydengland og Østrig med deres brogede historie og skiftende naturoplevelser. Desuden er han vild med de vidunderlige italienske landskaber og historiske byer – Steen mener nemlig, at kultur og natur skal opleves i samklang.

I sit privatliv har Steens store rejseglæde ført ham til både Rusland, Grønland, Indien, Malaysia, Thailand, Cambodia, Sydvietnam, Brasilien, Peru, Mexico og Det Vestlige USA – nationalparkerne er blandt andet noget af det, det der trækker meget i ham. Han har tilmed en stor interesse for dyr, hvilket har ført til flere safarier i Kenya, Tanzania, Zambia og Botswana. Steen glæder sig til at dele ud af sin store viden, og give sine gæster den bedst mulige rejse!

 

Rejseleder i følgende lande:

Norge, Skotland

Steen_balle_larsen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!