Allan If Jensen

Rejseledere

Allans store interesse for Latinamerika begyndte allerede i ungdomsårene, hvilket bragte ham til Nicaragua i 1982 og til Mexico i 1991. I Mexico forelskede han sig i det smukke land, blev gift og fik 3 børn. Han arbejde også som rejseleder i Mellemamerika, bl.a. i Mexico og på Cuba, og i pauserne mellem rejserne drev han et sprogfirma. I 2011 blev det tid til, at børnene skulle kende til Danmark og Allan vendte snuden hjemad, hvor han uddannede han sig til folkeskolelærer. 

Allan bruger glædeligt sine sommerferier tilbage i det farverige Latinamerika og Caribien, da det for ham er lige som at være hjemme igen. Han har venner og bekendtskaber på hele kontinentet, og han følger tæt med i hverdagen og forholdene generelt. Allan har en masse historier at fortælle, alt lige fra hummer-middage på Cuba til Maya-rigets udvikling, eller om Latinamerikas største solcellepark, som netop ligger i Mexico.

 

Rejseleder i følgende lande:

Cuba, England, Spanien, Argentina, Brasilien, Costa Rica & Mexico

Allan_if_jensen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!