Anette de Florie Maman

Rejseleder

Anettes rejsedestinationer spænder vidt og breder sig over totalt forskelligartede destinationer og oplevelser. Ikke desto mindre glæder hun sig til hver eneste rejse – til at opleve og til at stå i lufthavnen med en gruppe nysgerrige og forventningsfulde mennesker, som ikke på forhånd kender hinanden, men samtidig vide, at om en uge, så ikke bare kender alle hinanden, men gruppen har også haft en forrygende oplevelse sammen. Anette elsker at udfordre sig selv og at udforske sine destinationer helt ned i detaljen, både når det kommer til sprog, kultur, mad og musik. For Anette er det en livsstil at være rejseleder, og hun værdsætter særligt sine mange samtaler med gæsterne, som hun kalder “et stort privilegium”.

Rejseleder i følgende lande: 

Albanien, Armenien, Sydafrika, Norge, De Vestindiske Øer, England, Georgien, Grækenland, Israel, Japan, Jordan, Kroatien, Marokko, Mauritius, Tyrkiet & Vietnam

Anettge_de_Florie_Maman

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!