Benedicte de la Cour

Rejseekspert

Den er sikker hver gang. Min begejstring og næsten barnlige træng til at klappe i hænderne, når jeg ankommer til lufthavnen og bevæger mig mod check-in. Intet kan, som et boardingpas i hænderne, en kop varm lufthavnskaffe, en nyindkøbt bog til turen og udsigten til nye eventyr, fylde mig med mere og bedre energi.

Som barn tilbragte jeg adskillige somre i Connecticut, på den amerikanske østkyst, hvor min mor er født og opvokset. Det er dog først som voksen, at jeg har fået USA lidt mere ind under huden. Blandt andet på storbyferier til New York, Washington og New Orleans, en kør-selv ferie til Californien og et smut omkring Tennessee. Størst var dog et ranchophold i Colorado, hvor dagene blev tilbragt i sadlen og aftenerne omkring et gigantisk spisebord i selskab med de skønneste amerikanere, hvis bram- og Jantelovsfrie tilgang til livet, jeg altid har beundret.

Jeg har også rejst i Syd- og Østafrika, store dele af Asien og ikke mindst det skønne Oceanien. Australien og New Zealand har en særlig plads i mit rejsehjerte. For udover de mange vidunderlige mennesker jeg mødte på min vej her, så er jeg bare en pige, der elsker ferier, hvor jeg kan pakke både vandrestøvler og klipklappere. Og hvis der er noget både Australien og New Zealand kan levere, så er det utallige og ikke mindst uforglemmelige vandreture og strande, man bare ikke vil hjem fra. Jeg har tilbragt lidt over et år tilsammen i de to lande, har set og oplevet en del.

Indrømmet, så er jeg også lidt af et madøre og luksusdyr, når muligheden byder sig ude i verden. For lige så meget som jeg elsker udendørslivet, campingpladser, gadekøkkener og bålmad, lige så meget trækker gourmetrestauranterne, glamping og 5-stjernede resorts også.

Jeg har rejst i både bil og autocamper. Med veninderne, kæresten, familien og min søn og hver tur har sit tempo, sine kompromiser og Top 10 lister over, hvad man vil opleve. Sådan er det – og heldigvis for det. For det er netop det, der også gør mit arbejde så sjovt, at ingen skræddersyede rejser er ens.  Det er altid en fornøjelse og jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig, der læser med, til også at få lige præcist den rejse du drømmer om.

Vi tales ved!

  +45 87 12 66 12

Benedicte_de_la_Cour

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!