Bozena Janina Kaminska

Rejseledere

Bozena er uddannet cand.mag. i klassisk filologi – hun er dermed godt inde i tingene, både når det gælder sprog, historie og kultur.

Siden 2005 har hun arbejdet som freelance rejseleder, og på hendes rejse-CV står der intet mindre end 154 lande, som rummer både ekspeditioner, rundrejser, krydstogter, flodkrydstogter – fra stejle vandrestier i Himalaya og Rocky Mountains til tropiske grønne øer i Fransk Polynesien, fra gyldent sand i Gobi ørkenen til blålige gletsjere i Patagonien, og fra solbrændt outback i Australien til boreale skove i Lapland.

Bozena stortrives alle steder i den vidunderlige verden. Hun er evigt taknemlig for de mange magiske oplevelser, som rejser beriger livet med. Som rejseleder er hun empatisk, dynamisk og passioneret, og elsker at give sine gæster de bedste oplevelser i det land, de besøger. Derudover har hun haft sit eget lille rejsebureau i 8 år – her tilrettelagde og gennemførte hun ekspeditioner og rundrejser til mindre kendte afkroge af verden. Bozena er derfor en erfaren, ansvarlig og særdeles rejsevant rejseleder med rygsækken godt fyldt op af oplevelser fra flere af verdens lande.

 

Rejseleder i følgende lande:

Tyrkiet

Bozena_Jannika_Kaminska

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!