Claus Brask Nielsen

Head of Product & Operations – Individual Travel

I en verden, der bliver stadig mere globaliseret, glemmer vi ofte, at det ukendte og eventyrlige stadig findes. I takt med, at verden måske føles mindre og mindre, kan vi nemt komme til at overse, at verden og andre kulturer endnu er fuld af overraskelser. Jeg ynder at udforske lige nøjagtig dette. Så uanset om det gælder en vandretur i Wales, et museum på Manhattan eller en overnatning i den australske outback, så er mit mål altid at gå ind i den kultur, jeg befinder mig i, med hjerte og sjæl.

Som passioneret rejsende har jeg rejst på samtlige kontinenter og på alle tænkelige måder: Fra trekking i Andesbjergene til krydstogt i Caribien. Fra cykelture i Kina til safari i Afrika. Én ting har det lært mig om rejser og om livet: Det er ikke så meget, hvordan man rejser – det er nysgerrigheden og åbenheden over for det land, man rejser i, der gør forskellen.

  +45 87 12 66 17

  cbn@risskovrejser.dk

Claus_Brask_Nielsen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!