Henrik Vedel Jensen

Rejseledere

Henrik har siden 2016 været bosiddende i Syditalien, nærmere bestemt i skønne Sorrento. Han har flere erhvervsuddannelser bag sig, men mødet med de hjertelige italienere, ændrede hans livsbane, og nu beskæftiger han sig udelukkende med at give besøgende en fantastisk rejseoplevelse i Italien. Henriks passion er Italien som helhed, men hans helt store passion er Syditalien.

Indlevelse, tryghed og godt humør, blandes med stor viden om lokale forhold, Italiens spændende historie og ikke mindst kultur, når Henrik udfører sit arbejde. “Jeg elsker det her job – jeg synes jo selv at jeg har verdens flotteste kontor -og verdens bedste gæster!

Herudover har også Asien vundet Henriks hjerte. Her er det – ud over de spændende kulturer og de forskelligeartede historier – Asiens fantastiske natur og ikke mindst de altid sympatiske og venlige mennesker, der har grebet ham.

“Med respekt og glæde åbnes deres hjerter, og vi lukkes ind i en verden, der er få forundt”

Mød et særdeles engageret og omsorgsfuld menneske med stor og alsidig rejseledererfaring og et smittende humør!

 

Rejseleder i følgende lande:

Italien, Sri Lanka, Thailand, Java og Bali

Henrik_vedel_1_

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!