Iben Thriege

Salgsleder

I mere end 15 år har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe gæster med planlægning af deres drømmerejser.

Tænk, at få lov til at være med til at sætte liv i drømmene og hjælpe folk ud i verden – det er mit job og jeg elsker det.

Når ikke man selv kan rejse hele året, hvad er så bedre end at tage del i andres ferieplaner og på den måde rejse hver eneste dag.

Australien og New Zealand har en særlig plads i mit hjerte og er for mig noget helt specielt.

Jeg har rejst i begge lande op til flere gange og nydt godt af den gæstfrihed og de fantastiske oplevelser der byder sig, hvis man vover sig væk fra alfarvej og bevæger sig udenfor de store byer, derud hvor de fleste turister giver op.

For mig har det primære aldrig været et spørgsmål om antal stjerner på hotellerne, men altid hvor de unikke oplevelser findes.

Når det er sagt, er jeg også særdeles glad for luksus, 5-stjernede hoteller og uovertruffen service – hver ting til sin tid, jeg nyder begge former for ferie og gerne i kombination.

Maldiverne, Thailand, Vietnam, Bali og Fiji står også på listen over lande jeg har besøgt, og som jeg ynder at komme tilbage til.

Japan er et kapitel for sig, og et land som jeg uden tvivl skal besøge igen. Med mine 2 besøg i Japan har jeg kun set en brøkdel af, hvad landet har at tilbyde, men jeg er sulten efter mere – Japan er anderledes i forhold til hvad jeg ellers har oplevet og uden overdrivelse fuldstændig fantastisk.

Jeg er bidt af en gal skiløber og har (næsten) stået på ski siden jeg kunne gå. Jeg har besøgt rigtig mange skisportssteder i Europa og har derudover haft fornøjelsen af at opleve den fantastiske puddersne i både USA, Canada og Japan. En af mine besøg på ski i Canada blev kombineret med et besøg på Hawaii, hvilket jeg varmt kan anbefale.

Livet skal leves, oplevelserne ligger derude og venter, det gælder blot om at gribe dem.

  +45 87 12 66 08

Iben_Thriege

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!