Jacob Leis Pedersen

Group Travel Coordinator

Lige så længe jeg kan huske, har det at rejse været noget af det mest fantastiske, jeg kan komme i nærheden af. Når muligheden for at rejse har meldt sig, og om det har været med venner, familie eller på egen hånd, så har jeg altid slået til.

Rejser kan noget helt specielt. Når man står på Liberty Island og har perfekt udsyn til Manhattan skyline, eller når man føler sig helt lille langs den kinesiske mur med udsigt ud over det betagende landskab – når først man har erfaret sig oplevelser som disse, så vil man bare have mere.

Jeg har primært rejst i Europa, men jeg har også fundet vej til rejsemål uden for Europas grænser.

Specielt Kina var en stor oplevelse for mig. Kina har et helt utroligt imødekommende folkefærd, og en meget fascinerende kultur og historie. Kina er en af de lande, som har gjort et særligt indtryk på mig og er bestemt et land, som jeg synes alle skal opleve.

Min færd ud i verden har haft så stor betydning for mig, at jeg valgte at tage uddannelse inden for Hospitality and Tourism Management. Jeg er helt sikker på, at mit kald i livet er rejsebranchen, hvor jeg kan være med til at give vores gæster nogle helt fantastiske oplevelser.

  +45  87 12 66 04

Jacob_Leis_Pedersen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!