Jane Oksbjerg

Rejseleder

Jane er uddannet i forhistorisk arkæolog og som japanolog fra Aarhus Universitet med speciale i japansk arkæologi. Jane har boet i Paris, Norwich og Tokyo, og i mere end 30 år har hun rejst, lavet feltarbejde samt været med på et par udgravninger i Japan. På hendes rejser besøger hun gerne spændende gamle byer, og hun nyder også komme ud i den friske luft og opleve den store natur.

Når Jane er på vandring, vil områdets geologiske oprindelse have hendes store interesse, men hun mener også, at naturen skal nydes, og at vandreture skal være hyggelige. Når hun er på vandretur i de italienske bjerge, og det går op og ned ad vulkaner, ser hun ikke en vandretur som en sportspræstation men som en aktivitet, der giver mental og fysisk velvære.

Og som rejseleder på kulturture gør hun sig umage med at fremstille byernes og områdernes historie så levende som muligt.

Jane har været rejseleder siden 2016, og hun har både et menneskeligt og et professionelt formål med sit arbejde; hun vil gerne møde mange forskellige mennesker, og hun vil også gerne blive bedre til at forstå menneskehedens historie i Europa og Asien. Det sidste aspekt fylder meget i hendes arbejde, når hun forbereder sig før turene, og mødet med mennesker fylder meget, når hun er af sted.

 

Rejseleder i følgende lande:

Italien

Jane_Oksbjerg_1

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!