Java & Bali - kulturhistorie & tropeparadis

4,1 UD AF 5

Kulturelle højdepunkter og eksotiske naturoplevelser i verdens største ørige

De to øer er en del af verdens største ørige, Indonesien, og et overflødighedshorn af spændende natur med dyrerig regnskov, aktive, rumlende vulkaner og sirligt snoede, græsgrønne risterrasser så langt øjet rækker.

Din rejse begynder i Javas kulturelle hjerte, Yogyakarta, hvor religion og gamle traditioner stadig står stærkt. Her skeler man i alle livets og hverdagens henseender mod fortiden, forfædrene og guderne, og der er stor respekt omkring den siddende sultans retmæssige krav på tronen. Du besøger naturligvis sultanens imponerende palads og bliver lukket ind i de mange spændende og overraskende skikke og værdier, som er kernen i det royale liv. Religion er en stor del af javanesernes hverdag, og det oplever du på besøg i flere guddommeligt smukke templer. Det gælder bl.a. det UNESCO-fredede tempelområde Prambanan, som er det største i hele Indonesien, og når du ser solopgangen over Borobudur-templet.

Bali National Park er et enormt område med regnskov, monsunskov og mangrove. Her er udslukte vulkaner, brede bountystrande, øde savanne, farverig koralrev og et vildt og varieret dyreliv. Her finder man utallige spændende og sjældne dyr som aber, leguaner, leoparder, vildsvin, alverdens tropiske fugle og farverige sommerfugle. I denne frodige nationalpark kommer du på opdagelse med en kyndig park ranger, som guider dig gennem mangrove- og regnskov og fortæller os om de eksotiske dyr, du møder på din vej.

Det er også på Bali, at vi overværer en traditionel “kecak”-danseforestilling, hvis dansestilart er en af Balis mest berømte. Og i byen Sanur på Balis sydøstlige kyst kommer vi helt ned i gear og får tid til at mærke den lette brise fra Det Indiske Ocean, mens vi i ro og mag fordøjer de mange indtryk fra en vidunderlige rejse.

Fra kr. 24.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

14 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på flotte 4- og 5-stjernede hoteller

 • Det bedste af Java og Bali – fantastisk natur, spændende historie og mange lokale oplevelser
 • Besøg nogle af de smukkeste buddhistiske og hinduistiske templer og helligdomme
 • Oplev ægte balinesisk musik og dans til middag i en lille landsby
 • Rejsen indeholder vandreture og mulighed for at komme tæt på dyrene i selskab med dygtig park ranger
 • Dejlig afslutning på rejsen med badeferie på 5-stjernet resort ved Sanur Beach
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
2.java..390x323
6.java..270x333
Java_og_Bali.Sk_rmbillede_2023-09-25_102504

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

På rejsens første dag bliver kursen sat mod Java.

Dag 2Ankomst til Yogyakarata på Java

Vi ankommer til Sultanatet Yogyakarta i det centrale Java om aftenen.

Yogyakarta – ofte forkortet til Yogya af de lokale – kan på mange måder betragtes som Javas kulturelle hjerte. Her lever gamle traditioner og kulturer i bedste velgående, og det vil vi opleve de næste par dage.

Yogyakarta er en spændende og særdeles kontrastfuld by. Det er den eneste indonesiske by, der stadig styres af et monarki med en sultan, og her har regionens sultan stadig til huse i byens store palads. Samtidig rummer byen også det moderne byliv med universiteter, shoppingcentre, restauranter, gadekunst og hektisk trafik.

Og lidt uden for byen finder man to af Indonesiens vigtigste arkæologiske tempelkomplekser, Borobudur og Prambanan. Det gør byen og området til et af de mest spændende steder i Indonesien og et glimrende udgangspunkt for vores rejse. Vi kører til vores hotel, hvor vi efter indtjekning spiser middag i hotellets restaurant og nyder en god nats søvn, inden vi er klar til at tage hul på alt det, der venter os på Java.

 

Her bor du

Sheraton Mustika Yogyakarata Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Aftensmad

 

2.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_2.555x450
26.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_2.390x323
Dag 3Prambanan-templerne, Sultanens palads og tur med cykeltaxa

Vi tager hul på dagen stille og roligt med dejlig morgenmad inden dagens store oplevelser.

Det UNESCO-fredede tempelområde Prambanan er det største hindutempelkompleks i Indonesien og bygget omkring år 840 e.Kr. Komplekset består af tre primære templer, som hver især er dedikeret til én af de største hinduistiske guder: Shiva, Brahma og Visnu.

Tempelområdets arkitektur bærer tydelige præg af traditionel hinduistisk byggestil, der bygger på arkitektoniske teorier fra Indien. Templernes udformning er bygget som en arkitektonisk parafrase over det hellige bjerg Meru, hvor guden Shiva siges at have hjemme, og det samlede kompleks er en afspejling af hele det hinduistiske univers ifølge hinduistisk kosmologi.

Vi har afsat god tid til at besøge tempelområdet og suge til os af stedets mystisk.

Efter en dejlig frokost på en lokal restaurant fortsætter vi videre til endnu et højdepunkt, nemlig sultanens palads, Keraton.

Sultanen bor her stadig, men vi får en fin rundvisning i de dele, der er åbnet op for offentligheden, og her får vi hele historien om den indonesiske sultan. Her leves livet på mange måder, som man har gjort det igennem de sidste århundreder, hvor stolthed, ære og titler nedarves gennem generationer – og det gælder for alle lige fra sultansønner til livvagtsønner.

Fra paladset kører vi tilbage til hotellet med ”becak”, Javas svar på en cykeltaxa, og får dermed en fin tur igennem Yogyakartas gader.

Vi ser bl.a. den livlige Malioboro Street, som er kendt som ”24 Hour Street”, fordi der døgnet rundt er et herligt leben uden lige.

Om eftermiddagen venter en kulturel oplevelse, når vi ser en Wayang Kulit-optræden – et skyggeteater, hvor man ved brug af læderdukker kaster skygger, der fortæller gamle epos og historier. Skyggeteateret er en fejring af den indonesiske kultur og det kunstneriske talent.

Efter forestillingen bevæger vi os mod den berømte Malioboro-gade på en aftenbyvandring. Her summer det travle aftenliv, og de lokale køkkener skruer op for appetitten. Vi besøger en lokal restaurant, hvor vi sætter tænderne i en af de mest karakteristiske retter fra Javas køkken – nemlig Gudeg. Retten består af umodnede jackfrugter, der i timevis simrer i kokosmælk og palmesukker og serveres med ris, oksekødshud, kylling, skalotteløg, galanga, laurbærblade og teakblade.

Med maverne fulde, er der tid til at slentre langs Malioboro-gaden på egen hånd. Her kan du bl.a. ose efter traditionelle batiktekstiler, sølvsmykker og træhåndværk til gode priser.

 

Her bor du

Sheraton Mustika Yogyakarata Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

12.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_3.555x450
13.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_3.270x333
Dag 4Batikværksted, det tidligere hollandske forsvarsværk Fort Vredeburg og smuk køretur til Magelang

Batik er et gammelt håndværk i Yogyakarta, og vi besøger et traditionelt batikværksted, hvor vi lærer om kunsten at lave batik. Vi får også lov til selv at prøve kræfter med dette håndværk, så vi kan skabe vores egne batikkunstværker, som vi kan tage med hjem i kufferten.

Turen går videre til det tidligere hollandske forsvarsværk, Fort Vredeburg, som i dag er omdannet til et museum, hvor vi får et indblik i, hvordan livet var under det hollandske kolonistyre.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant, og herefter kører vi igennem de smukke landskaber fra Yogyakarta til vores næste hotel i Magelang i det centrale Java, en tur på ca. to timers kørsel.

Hotellet ligger i fantastiske naturomgiveler med kort afstand til et af de store besøgsmål for i morgen, Borodubur-templet.

 

Her bor du

Plataran Heritage Borobudur Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

7.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_4.555x450
21.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_4.270x333
Dag 5Morgenmad med solopgang over Borobudur-templet og fly til Ubud på Bali

Måske oplever du kun Borobudur-templet én gang i dit liv – derfor har vi sørget for, at det bliver en uforglemmelig oplevelse!

I dag står vi tidligt op, så vi kan indtage vores morgenmad på en terrasse tæt på hotellet, hvorfra vi kan nyde solopgangen og få en helt enestående udsigt over den overvældende frodiggrønne Borobudur-dal.

Når solen bryder gennem morgendisen, som lidt efter lidt letter, ser vi det majestætiske Borobudur-tempel træde frem – et fantastisk syn. (Bemærk, at i tilfælde af dårligt vejr indtager vi morgenmaden på hotellet.)

Efter morgenmaden besøger vi selve Borobudur-templet, inden den tropiske varme fortrænger den kølige natteluft, og inden de største menneskemængder indfinder sig. Morgenlyset er fremragende til fotos, så husk det gode kamera. Templet er et af de mest imponerende buddhistiske templer i verden og er fantastisk beliggende midt i det frodige grønne junglelignende område ved foden af Merapi-vulkanen.

Det blev bygget i år 750-850 e.Kr. som en stor stupa på 123 x 123 meter. Den er ni etager høj, hvilket skal symbolisere universet. Den store stupa i toppen symboliserer nirvana, mens de små stupaer symboliserer den rejse, som enhver buddhist må igennem for at nå nirvana. Det er helt forståeligt, at dette imponerende bygningsværk er på UNESCO’s verdensarvliste.

Når vi er færdige med at udforske templet, besøger vi en lokal restaurant i Magelang til frokost.

Derefter begiver vi os tilbage mod storbyen Yogyakarta, hvorfra vi flyver til Bali – kun en kort flyvetur fra Yogyakarta Lufthavn. Herfra går turen mod den berømte kunstnerby Ubud. Vi tjekker ind på vores hotel, og derefter er der tid til at udforske Ubud på egen hånd.

Ubud er Balis mest kendte lille by, som teknisk set består af 14 mindre landsbyer. Byen betragtes af mange som Balis kulturelle, kunstneriske og religiøse centrum. Ubud har gennem mange år været tilflugtssted for jetsettere, kunstnere og bohemer og har fremragende restauranter og caféer i smukke, grønne omgivelser. Vi mødes til aftensmad på en af byens lokale restauranter.

 

Her bor du

Sthala Marriott, a Tribute Portfolio Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

17.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_5.555x450
14.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_5.270x333
23.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_5.270x333
Dag 6Sightseeing i veteranbiler til Tanah Lot-templet, vandretur imellem risterrasserne og besøg i Ubuds abeskov

Bali er indbegrebet af eksotisk paradis. Og i dag venter der os nogle fantastiske oplevelser og scenerier. Som et irgrønt tæppe breder kaffe- og kakao-plantagerne sig ud over øen, palmerne vajer blidt i vinden, og duften af pandekager med nyplukket ananas og passionsfrugt blander sig med duften af gadekøkkenernes uendelige palette af velkrydrede wok-, grill- og bålretter. Læg det sammen med Balis farverige kultur og stolte religiøse traditioner og glæd dig til et møde med en helt anden verden.

I gamle VW Classic-veteranbiler begiver vi os mod Balis mest kendte og fotograferede tempel, Tanah Lot-templet. Dette tempel fra 1500-tallet er bygget på en klippe ved havet og er et af Balis helligste hinduistiske pilgrimstempler. Ved højvande er templet omgivet af skummende bølger.

Vi fortsætter i veteranbilerne og kører til hjertet af Bali, hvor vi finder de UNESCO-fredede risterrasser, Jatiluwihs. Her vandrer vi en tur gennem risterrasserne og nyder de fantastiske landskaber, mens vi får indsigt i risbøndernes hverdag, risproduktionen og selve rishandlen på Bali. Ris vil med garanti få en helt anden smag og betydning efter denne oplevelse.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi kører tilbage til vores resort.

Herfra går vi den korte tur til abeskoven i Ubud “Sacred Monkey Forest Sanctuary”. Denne frodige skov ligger inde midt i Ubud og er hjemsted for hundredvis af makakaber, som du får lov at komme helt tæt hold. Makakaberne kan du spotte overalt omkring dig i træer, på trapper og på stenskulpturer – og ja, de frække beboere krydser også gerne stierne for at tjekke deres besøgende ud. Aberne anses for at være hellige, og balineserne gør derfor alt for at bevare deres bestand.

Abeskoven huser også hele tre hindutempler fra det 14- århundrede samt et helligt banyan-træ. Her hviler en helt særlig og fredelig atmosfære over skoven, som kun forstærkes af de utallige smukke stenudskæringer, der er spredt for øjet at gå på opdagelse i.

Efter dette sjove besøg er resten af dagen og aftenen på egen hånd.

 

Her bor du

Sthala Marriott, a Tribute Portfolio Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

18.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_6.555x450
11.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_7.390x323
9.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_7.270x333
6.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_7.390x323
Dag 7"Det hellige vands tempel", vulkanen Gunnung Batur og balinesisk kunsthåndværk

Denne dag skal vi på opdagelse på Bali og blive klogere på indbyggernes religion, kultur og hverdag.

Vi starter med at besøge ”Det hellige vands tempel” eller Tirta Empul-templet, som det hedder rigtigt. Det er det 9. helligste tempel i Bali og bygget omkring en hellig kilde.

Det krystalklare vand herfra kommer fra 12 kilder og betragtes som det helligste vand på øen. Dedikerede balinesiske hinduer rejser hertil for at deltage i renselsesceremonier og tager vand med hjem til at bruge i ceremonier i deres egne templer.

Vi fortsætter dagens oplevelser, når vi kører langs smukke tropiske scenerier til Kintamani Highlands, der ligger nord for Ubud. Her er fantastiske udsigter til den nærliggende vulkan Gunung Batur og dens kratersø, hvor vi nyder en frokost med landskabet som kulisse.

Vi kører tilbage mod syd, og på vejen oplever vi den landlige idyl og besøger nogle af de mange kunstnerbyer, som området er så kendt for. De er hver især kendt for deres eget specialiserede kunsthåndværk såsom træskærearbejde og malerier. Vi besøger også Pengelipuran Traditional Village, der nyder godt af den kølige bjergluft i 700 meters højde. Her oplever vi, hvordan balineserne lever på traditionel vis, inden vi atter er tilbage på hotellet.

Aftenen er fri til egne oplevelser – gå på opdagelse i byen og nyd aftensmad på egen hånd på et af Ubuds mange spisesteder.

 

Her bor du

Sthala Marriott, a Tribute Portfolio Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

25.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_8.555x450
15.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_8.270x333
Dag 8Beratansøen med vandtemplet Ulun Danu Bratan og via keffe- og kakaoplantager til Bali National Park

Vi forlader Ubud-området og sætter kursen mod Balis nordvestlige kyst. På vejen bliver vi præsenteret for øens mange eksotiske krydderier og frugter, når vi besøger et lokalt krydderi- og frugtmarked.

Vi gør holdt ved Balis næststørste sø, Beratan-søen, hvor vi nyder den lidt køligere temperatur i området og besøger et af Balis ikoniske templer, ”Vandtemplet”, Pura Ulun Danu Bratan, fra 1663. Det lille tempel er smukt placeret på en lille ø i søen.

Efter frokost fortsætter vi turen gennem Munduk-området, som er kendt for sine kaffe-, kakao- og krydderiplantager. Vi gør stop undervejs, så vi kan se nærmere på nogle af afgrøderne.

Herefter fortsætter vi mod det nordvestligste hjørne af Bali, hvor den imponerende Bali National Park venter os med spændende naturoplevelser.

Undervejs kommer vi også forbi Pemuteran Bay, hvor kystens vand er fri for store strømme og perfekt til en svømmetur, og hvor man i baggrunden kan se de majestætiske bjergtoppe ligge som en smuk kulisse.

Vi overnatter på et skønt hotel ud til vandet og tæt på nationalparken.

 

Her bor du

Naya Gawana Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

5.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_9.555x450
27.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_9.270x333
Dag 9Vandretur i Bali National Park og snorkling ved Menjangan Island

Gør dig klar til en dag fyldt med uforglemmelige oplevelser i hjertet af Balis natur!

Vi står tidligt op og begiver os ind i den beskyttede West Bali Nationalpark. Sammen med en officiel Park Ranger skal vi på en let 2-3 timers vandretur, hvor der venter os en fantastisk oplevelse gennem junglen og skovene, hvor vi måske får øje på noget af Balis utrolige dyreliv. Her kan du være heldig at se sorte langhalede aber, leguaner, hjorte, tropiske farverige fugle, sommerfugle, vildsvin og endda leopardkatte (bemærk dog, at observationer af dyreliv ikke kan garanteres). 

Vi fortsætter fra nationalparkens rige dyreliv til livet under havets overflade. Efter vores morgenvandring og frokost skal vi snorkle ud for ud forMenjangan Island. Kun en 25-minutters bådtur væk og også beliggende i den vestlige del af West Bali Nationalpark, byder denne 175 hektar store ø på storslåede koralrev og er et af de bedste snorklesteder på Bali. Udstyr vil blive stillet til rådighed, så du kan snorkle i det krystalklare, 26 grader varme vand og beundre mere end 110 forskellige typer koraller, planter, farverige fisk og havskildpadder. Snorkling- og dykkerentusiaster besøger dette sted specifikt for den undervandsskønhed, det tilbyder.

Efter en hel dag med udforskning vender vi tilbage til hotellet for lidt fritid inden middagen på hotellet.

 

Her bor du

Naya Gawana Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

20.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_10.555x450
22.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_10.270x333
2.java..270x333
Dag 10Via Belimbing-områdets tropiske landskaber

Vi starter dagen stille og roligt med en afslappende morgenmad og nyder den sidste stund dette enestående sted, inden vi checker ud og sætter kursen mod vores sidste mål på denne rundrejse, Sanur, beliggende i det sydøstlige Bali. Undervejs kører vi gennem Belimbing, hvor vi får et sidste glimt af det ægte og landlige Bali. Vi passerer lokale landsbyer, risplantager og andre tropiske landskaber. Hvis der skulle være en balinesisk begivenhed undervejs, såsom en tempelceremoni eller en kremering, vil vi gøre stop, så vi kan opleve denne unikke del af den balinesiske kultur.

Vi nyder frokosten på en lokal restaurant og ankommer til Sanur om eftermiddagen.
I modsætning til andre populære stranddestinationer i syd Bali har Sanur bevaret sin typiske charme og balinesiske karakter. Middagen indtages på en lokal restaurant.

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

19.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_12.555x450
Dag 11Afslapning ved Sanur Beach

Dagen er til fri disposition og afslapning. Rejselederen kommer også gerne med gode idéer til, hvad dagene kan bringe af spændende oplevelser og kulinariske indtryk.

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

4.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_11.555x450
Dag 12Skildpaddecenter, havtemplet Uluwatu og Kecak-danseshow

Morgenen og formiddagen er fri til at få det sidste ud af Sanur. Først på eftermiddagen er det tid til rejsens sidste store oplevelser, når vi besøger det lokale redningscenter for skildpadder. Skildpadderne er stærk truet af bl.a. jagt, illegal handel, forurening og mangel på ynglesteder. Centret redder mange skildpadder der eksempelvis har siddet fast i fiskenet, og de opdrætter flere truede arter. De indsamler og plejer æggene, indtil de klækkes og kan sættes ud i havet. Med lidt held – hvis vi er heldige at ramme den rigtige dag, får vi lov til at overvære, når de små skildpadder sættes ud i havet igen.

Efter dette besøg bevæger vi os mod et af Balis mest berømte templer, nemlig havtemplet Uluwatu, som troner yderst på den knejsende klippekyst med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean.

Her vil vi, mens solen går ned i havet, og mørket lige så stille omslutter os, blive underholdt af en lokal Kecak-danseforestilling, hvis særprægede dansestilart er en af Balis mest traditionelle.

Efter forestillingen nyder vi en lækker middag, inden vi vender tilbage på hotellet i Sanur.

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

1.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_11.555x450
Dag 13Afslappende spa-behandling og mod lufthavnen

Vi har formiddagen fri til at nyde det sidste af skønne Bali, inden vi vender hjemad. 

Efter frokost bliver vi hentet og kørt til Bali Orchid Spa, som ligger tæt på hotellet. 

Her venter 2 timers afslappende spa-behandling, med mulighed for en traditionel balinesisk massage. Efter behandlingen er der tid til at tage et bad og skifte tøj i spaen, inden vi tager hen til en lokal restaurant, hvor der er afskedsmiddag. 

Efter middagen kører vi til lufthavnen, hvor turen går mod Danmark. 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

16.bali.java-og-bali-kulturhistorie-og-tropeparadis.Dag_13.555x450
Dag 14Ankomst til Danmark

Atter i Danmark efter mange oplevelser på Java og Bali.

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
02. marts 2025
Varighed14 dage
24.995 kr. pr. person
RejselederHenrik Vedel Jensen
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
Mount_Batur_iStock-155396072_323-390
Solopgang_ved_Borobudur-tempel_iStock-639668020_333-270
Ulun_Danu_Beratan_Temple_Snake_1150982021_323-390
Strand_aerial_iStock-1133759785_323-390
Pura_Ulun_Danu_tempel_17262926_333-270

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Fly fra København til Jogjakarta og retur fra Denpasar til København inkl. skatter og afgifter
 • Flyrejse fra Java til Bali inkl. skatter og afgifter
 • Ophold i delt dobbeltværelse på flotte 4- og 5-stjernede hoteller
 • 3 overnatninger på Java og 8 overnatninger på Bali
 • 11 x morgenmad, 9 x frokost og 9 x aftenmad
 • Al transport og udflugter jf. program (inkl. entréer)
 • Besøg ved det spektakulære tempelområde Prambanan
 • Byrundtur i Yogyakarta med besøg ved sultanens palads
 • Køretur med ”becak” – en slags cykeltaxa
 • Besøg ved det tidligere hollandske Fort Vredeburg og dets tilhørende museum
 • Solopgang over Borobudur-templet og de smukke landskaber
 • På opdagelse i Ubuds "Sacred Monkey Forest Sanctuary"
 • Køretur i klassiske VW-jeeps, bl.a. til Bali’s mest berømte tempel, Tamah Lot, og de UNESCO-beskyttede risterrasser ved Jatiluwih
 • Besøg ved det hinduistiske, balinesiske vandtempel Tirta Empul
 • Frokost i det naturskønne vulkanområde Gunung Batur
 • Frokost ved Beratan-søen og det flydende tempel Ulun Danau
 • Vandretur med en park ranger i Balis nationalpark, hvor man bl.a. kan opleve aber, leoparder, leguaner, hjorte, vildsvin og smukke farverige fugle
 • Besøg på lokale markeder, der byder på duften af krydderier, eksotiske frugter og enestående håndværk
 • "Soft" hiking i naturskønne omgivelser
 • Landsbybesøg med indsigt i lokalt kunsthåndværk og traditioner
 • Dejlig afslappende badeferie ved Sanur beach
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.095
 • Indenrigstilslutning fra Aalborg og Aarhus kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Visum til Indonesien købes ved ankomst i lufthavnen. Det koster ca. USD 32

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL INDONESIEN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Indonesien med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Indonesien.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!