Jens Erik Petersen

Rejseleder

Gennem en lang karriere i gymnasieskolen som underviser i spansk og idræt har Jens Erik Petersen arrangeret og foretaget adskillige rejser til de fleste egne af Spanien. Dette har givet Jens Erik et forrygende indblik i bl.a. Nordspanien, såvel ved Middelhavet som egnene mod nordvest for Baskerlandet ud til Galicien. Jens Erik er særligt optaget af Spaniens historie og kultur, men også i høj grad af hverdagslivet og den spændende gastronomi.

Jens Eriks helt store kærlighed er dog Caminoen, der er en ganske særlig og intens rejseoplevelse, hvor man kommer tæt på mennesker fra hele verden, som har taget denne udfordring af mange forskellige årsager. Her vandrer man i et smukt, bakket landskab gennem eukalyptus- og egetræsskove med stendiger og passerer små idylliske landsbyer. Heldigvis er der også mange små cafeer, hvor man kan få en café con leche og noget at spise i løbet af dagen.

Også spansktalende lande i Latinamerika har fanget Jens Eriks interesse, hvor særligt Mexico, Cuba og Peru er blevet besøgt.

 

Rejseleder i følgende lande:

Spanien

Jens_erik_petersen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!