Jens Ulrich Pedersen

Rejseleder

Journalist, rejseleder, guide, foredragsholder, oversætter og studietursarrangør. Jens Ulrich Pedersen har mange titler at sætte på sig selv. Men de har alle sammen med Den Iberiske Halvø at gøre.

Jens tog fast ophold i Madrid i 1991, da Morgenavisen Jyllands-Posten sendte ham til Spaniens hovedstad som korrespondent for Den Iberiske Halvø. Siden da har han boet og arbejdet med base i Madrid. Han har skrevet artikler for både Politiken, Dagbladet Børsen og Kristeligt Dagblad. Han har lavet radio for DR og været fixer for TV 2. Og indimellem har han lavet freelanceopgaver for andre medier i Danmark og Norge.

Som journalist har Jens rejst Spanien og Portugal tynde, og han kender næsten enhver afkrog af Den Iberiske Halvø. Ja, tag bare De Baleariske og De Kanariske Øer med. Han har været guide og rejseleder i en halv snes år og haft gruppeture i alt fra Madrid over Andalusien og Barcelona til Lissabon i nabolandet. Jens taler naturligvis flydende spansk og næsten ligeså godt engelsk. Og så taler han af erfaring. Så glæd dig til at høre ham fortælle anekdoter om livet og virkeligheden på Den Iberiske Halvø.

 

Rejseleder i følgende lande:

Portugal, Spanien

Jens_Ulrich_Pedersen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!