Josefine Gudmann

Produktchef / Operations Manager

Josefine har arbejdet i rejsebranchen siden 1998 og har siden 2009 været hos Risskov Rejser. Her er det ikke kun flyrejsen der arrangeres, men hele paletten med transport, hoteller, dagsprogrammer og ikke mindst dygtige rejseledere – i det hele taget den fuldendte rejseoplevelse, som Josefine udtrykker det.

Den bedste feedback vi kan få er, når Risskov Rejsers gæster vender glade og tilfredse hjem fra en rejse og især når de er klar til at komme ud at opleve verden med os igen, siger hun.

Josefine har altid elsket at rejse. Det at komme ud i verden, møde nye mennesker, anderledes kulturer og livsstile, og opleve en anderledes natur har altid betaget hende meget. Josefine har selv været en del steder i verden, hvilket har ført til, at hun i dag primært har fokus på at udvikle og planlægge Risskov Rejsers oversøiske rundrejser.

Særligt Østen har hendes store interesse, da hun finder religionen, historien og kulturen meget interessant.

Josefine har bl.a. besøgt USA, Cuba, Mexico, Sydafrika, Egypten, Marokko, Indien, Nepal, Sri Lanka, Japan, Kina, Malaysia, Thailand, Laos, Cambodja og Vietnam.

 +45  87 12 66 31

 adl@risskovrejser.dk

Josefine_Gudmann

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!