Lene Scott Hansson

Rejseekspert

Helt fra barnsben har jeg rejst meget, især i Europa, men også i bl.a. USA, Egypten og Dubai. Jeg har dog altid haft et stort ønske om at komme til Australien og da jeg endelig kom af sted for første gang i 2008, blev mine ellers store forventninger langt overgået og jeg har siden været fuldstændig forelsket i dette fantastiske, kontrastfyldte og smukke land.  
 
Jeg er oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske og har derfor en naturlig interesse for dyrelivet, hvilket bare ikke findes mere fascinerende andre steder i verden. Denne natur – som også inkluderer paradis-strande, store og små øer med et utal af uforglemmelige oplevelser, tropisk regnskov og den røde outback – kombineret med de bedste storbyer med Sydney på en klar førsteplads, gør i mine øjne Australien til verdens bedste rejsemål – men pas på, det kan blive vanedannende!
 
Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan rejse i Australien, og jeg har prøvet de fleste. Både som ung på en gruppe-bustur med andre unge fra hele verden, i et ”spaceship” kombineret med overnatninger i hytter og hoteller og i en stor autocamper med besøg på en masse campingpladser. Men uanset hvilken rejseform, man vælger, er det næsten umuligt ikke at tabe sit hjerte til Australien.
 
I de seneste år har jeg været så heldig at rejse en del til bl.a. New Zealand og USA – det har vist mig, at der er nogle fantastiske steder og oplevelser på disse destinationer. Naturen i New Zealand er det svært at finde ord for og befolkningen har den samme utrolige gæstfrihed som i Australien. USA byder på så mange forskellige muligheder og jeg er personligt stor tilhænger af både Florida og af det vestlige USA.
 
Jeg brænder for at rådgive vores kunder omkring en af deres livs forhåbentlig største rejseoplevelser.

  +45 87 12 66 29

Design_uden_navn

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!