Lillian Steenholt

Rejseleder

Lillian Steenholt har altid rejst, når muligheden har været der – både med familie, børn, venner eller alene. Det har resulteret i mange års erfaring som både rejsende og rejseleder i en stor del af verdens lande bl.a. Borneo, Indien, Thailand, Cuba, Nepal og Malaysia. En af de primære grunde til Lillians mange rejser er, at det er meget givende og tankevækkende at møde og udforske folkeslag, natur, historie, kulturer og religioner. Hun synes, at rejselederjobbet er et skønt og udfordrende arbejde, hvor hun møder nye og spændende mennesker, og hun er vant til at holde hovedet koldt og hjertet varmt og finde løsninger i alle situationer.

Lillian er uddannet socialpædagog, men har brugt størstedelen af sit arbejdsliv på at arbejde som projektleder for større og mindre virksomheder. Hun elsker desuden at være aktiv, og går derfor mange lange ture og dyrker yoga og spinning.

 

Rejseleder i følgende lande:

Borneo, Indien, Nepal og Malaysia

Lillian_Steenholt

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!