Louise Thomsen

Group Travel Coordinator

”At rejse er at leve” skrev H.C .Andersen og kan kun give denne fantastiske mand fuldstændig ret.  Min karriere i rejsebranchen tog for alvor fat efter en sæson som skiguide i Livigno i Italien tilbage i 1996. Efter jeg kom retur til Danmark, måtte jeg erkende, at mit kald er rejsebranchen, hvor jeg elsker at være med til at få gæsters rejsedrømme til at blive til virkelighed.  

Jeg rejser selv for at blive inspireret, møde nye kulturer, slappe af og ikke mindst blive fyldt op med oplevelser og indtryk. Jeg får energi af at rejse – uanset om det er korte rejser rundt i Europa eller længere oversøiske rejser, er ”værdien” af oplevelsen den samme, blot det at komme ud i verden betyder alt for mig.

I mine nu over 20 år i rejsebranchen har jeg besøgt mange lande i hele verden. Vandret og stået på ski i Alperne, cyklet i Italien, stået på ski i Canada,  mødt utrolig mange får på Færøerne, svømmet med de mest farvestråelende fisk i Thailand, Mauritius og på Seychellerne, shoppet i New York, kørt rundt i Californien og set solen stå op i Grand Canyon.

Min største drøm har jeg stadig til gode og det er at komme Down Under og besøge Australien og New Zealand.

Jeg glæder mig til at være med til at planlægge din næste rejseoplevelse.

  +45 87 12 66 24

Design_uden_navn_7_

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!