Mads Krøyer

Rejseleder

Rejselysten blev for alvor vakt hos Mads Krøyer under et arbejds/udvekslingsophold på et stort landbrug i Montana, USA i 1993. Det ultimative roadtrip gennem 39 stater i USA og 3 provinser i Canada har siden ført over 50 rejser med sig til Nordamerika, Australien, New Zealand, Asien, Afrika og Europa. Siden 2006 har Mads arbejdet som freelance rejseleder og udviklet rejser til Canada og Australien ved siden af sit selvstændige virke, som fysiurgisk massør.
Han ser arbejdet og det at rejse med mennesker i fremmede kulturer som en skøn forening af empati, forståelse, indlevelse og formidling. En af hans forcer på rejser er et stort netværk, bred viden om kultur, historie, fauna og flora samt glæden ved at opfylde gæsternes drømme på rejsen. Desuden har han altid en overraskelse i form af ekstra uventede oplevelser qua lokalkendskab på den enkelte destination.

 

Rejseleder i følgende lande: 

Canada, USA, Australien, New Zealand og Kenya 

Mads_kr_yer

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!