3-dage på Gili-øerne på egen hånd

Oplev paradisets magi på en uforglemmelig 3-dages tur til Gili-øerne! 

Dag 8

Efter morgenmad på hotellet i Candidasa kan du vælge, at dit næste eventyr skal gå til på Gili Trawangan. Øen er den største af Gili-øerne og leverer et sandt paradis med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev – faktisk regnes Gili-øerne som en af de smukkeste destinationer i Indonesien. Der er ingen biler på øen, så efter ankomst kører I med en af de små traditionelle hestetrukne vogne til vores hotel, som ligger på en af de bedste lokationer på øen.

Dag 9-10

De næste dage beslutter du helt selv, hvordan du vil tilbringe tiden på øen. Der er masser af tid til at nyde stranden, solen og det krystalklare hav, mens du reflekterer over de mange oplevelser, du har fået med fra Bali. Du kan også tage på opdagelse til den nordlige del af øen, hvor du finder enestående snorkelmuligheder, gå på opdagelse på det lokale marked, eller blot nyde omgivelserne, caféerne og restauranterne på den lille afslappede ø. Et godt tip er også at nyde solnedgangen over Lombok-strædet eller udsigten til Rinjani-vulkanen på Lombok, når solen står op.

Dag 11

Der er mulighed for at nyde en sidste morgenmad på Gili, inden I med speedbåd sejler tilbage til Bali, hvor oplevelserne fortsætter i Sanur sammen med resten af gruppen.

 

 

Her bor du

Vila Ombak

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
iStock-471274143_323x390
iStock-1483446309_333x270

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!