Mette Sørensen

Rejseekspert

Store rejseoplevelser kan man få mange steder, også indenfor Danmarks grænser. Det er dog, når man søger ud i den store verden, at man får de lidt større indtryk ind under huden og samtidig får udvidet sine sanser, sin nysgerrighed og interesse – og måske også bliver opmærksom på, hvad man værdsætter i ens hverdag.

Forskellige jobs i ungdommen gjorde, at jeg har været bosat i udlandet et par gange, mens passionen for Australien hele tiden har været der. Mit rejseeventyr startede tilbage i 1994 med min første rejse til Australien. Siden da har jeg rejst Australien tynd på kryds og tværs mange gange, hvor det bedste for mig er at udforske de små, måske lidt ukendte, men unikke steder, bo lidt væk fra mængden og samtidig opleve den helt specielle natur. Bedst er det også at komme i kontakt med de lokale, hvilket for mig har skabt venskaber for livet.

Foruden Australien har jeg rejst rundt i New Zealand en del gange, og kørt rundt i Canada og USA i øst og vest samt været på Hawaii.

Jeg har oplevet orangutanger på Borneo, været på Tonga og kørt rundt i Costa Rica. Gennem årene har jeg desuden fået en stor kærlighed til mange steder på det afrikanske kontinent, hvor min mand og jeg har kørt rundt i Sydafrika på kryds og tværs en del gange, vi har kørt mange kilometer i det øde, men helt fantastisk smukke Namibia samt nok størst af alt – været helt tæt på bjerggorillaerne i fantastiske Rwanda.

Når min mand og jeg rejser ud i verden, er det altid med et åbent sind, vores vandrestøvler i kufferten samt kameraet i hånden. Vores måde at opleve rejsemål på er helst i bil, hvor vi foretrækker at tage de små veje og stoppe op for at suge indtrykkene til os langt ude på landet. Vi elsker at kombinere vores ferieture med vores interesse for vin, unikke lodges, glamping og gerne have ophold på både campingpladser og mindre resorts, så når ferien er slut, rejser vi hjem med et godt mix af oplevelser.

Der er mange fantastiske steder ude i verden, og det bedste med mange af landene er, at der altid er noget nyt at opleve eller noget godt at vende tilbage til.

  +45  87 12 66 10

  mso@risskovrejser.dk

Mette_S_rensen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!