Morten Djørby

Rejseleder

Rejseleder Morten Djørby skulle egentlig bare en måned på ferie til Thailand i 1996, men blev forelsket i landet med det samme – så meget, at han besluttede at sige sit daværende arbejde i Danmark op for at flytte til Thailands hovedstad, Bangkok. Det første år i Thailand brugte han på skolebænken for at lære det thailandske sprog, hvilket gør, at han både kan tale, læse og skrive thailandsk.

Morten har arbejdet som rejseleder i over 16 år og glæder sig hver gang, han skal på en ny tur med gæsterne. Han fortæller: ”Jeg elsker at møde nye mennesker og at fortælle og vise Sydøstasiens uopdagede perler frem. Min største glæde er, hvis jeg kan give gæsterne en uforglemmelig ferie, hvor gæsterne føler, at de har fået en indsigt i landet ud over det sædvanlige. Jeg sætter en ære i at rejse på ’den asiatiske måde’ – et stille og roligt tempo, så sjælen også kan følge med.”

 

Rejseleder i følgende lande: 

Thailand, Vietnam, Cambodja og Laos

morten_djorby

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!