Niels Seeberg

Rejseledere

Siden Niels blev færdiguddannet som journalist, har han skrevet om kultur, natur og arbejde på rejser i Lapland, Norge, Island, Europa, gennem USA, Sydamerika, Afrika, Australien og Asien. Han har i en årrække været bosat i Sydøstasien, hvor han har arbejdet dels som journalist og dels som rejseleder på ture i Madagaskar, Mauritius, Island, Indonesien, Kina, Japan, Myanmar, Laos, Cambodia, Malaysia, Sri Lanka og Thailand. Han har studeret de buddhiske kulturer indgående og har selv boet som lægmunk i et kloster for en tid for at studere meditation. For at komme helt ud i de fjerneste kroge tager han på motorcykelture i naturskønne områder i bjergene i Afrika, Nepal, Vietnam og Thailand.

Mauritius stiftede han nærmere bekendskab med på reportagerejser til landet. Niels er drevet af en umådelig trang til at udforske forskellige måder at leve på, og derfor er han tiltrukket af de mere særprægede dele af verden –  både Mauritius og Madagaskar byder i rigt mål på varieret flora og fauna, kultur med indslag fra Kina, Indien, Europa og Afrika og et spændende landskab. I sin fritid holder han af at dykke blandt havets dyr, gå lange ture i naturen med hunden og at spille musik og dyrke sport.

Niels har skrevet tre romaner om sine rejser.

 

Rejseleder i følgende lande:

Mauritius, Japan, Thailand

Niels_Seeberg_1

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!