Oplev Victoria

Kænguruer, koalaer og pingviner

Rejser du til Australien for at opleve det unikke dyreliv, kan du i delstaten Victoria komme i nærkontakt med både kænguruer, koalaer og pingviner

Du behøver faktisk ikke at køre mere end en lille times tid fra Melbourne, før du er midt i bush’en, hvor koalaerne sidder i de høje eukalyptustræer og nyder deres livret. På Phillip Island er det dværgpingvinerne, der står for underholdningen, når de ved solnedgang går i samlet flok fra havets bølger til deres huler.

Melbourne med næsten 4 mio. indbyggere er porten til delstaten Victoria, som er den tættest befolkede delstat i Australien. Men da omkring 70 % af befolkningen bor i Melbourne, er der ingen ende på naturoplevelserne. 

Flot solnedgang ved strand med klipper i Victoria, Australien
Koala bjørn i træ i Victoria, Australien

Alle rejseforslag
til Victoria

Oplevelser og dagsture
i Victoria

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Luftfoto ned på Great Ocean Road i Australien
Aftenudsigt ned over havet og The Twelve Apostles i Australien
Udsigt ned over havet og The Twelve Apostles i Australien

Great Ocean Road & kilometerlange strande

Great Ocean Road, der snor sig 300 km langs Victorias sydkyst, er uden tvivl Australiens flotteste kystvej. Efter hvert sving venter nye betagende udsigter, vidunderlige strande og hyggelige fiskerbyer, men det er klippeformationerne som f.eks. Loch Ard Gorge og The Twelve Apostles, der stjæler billedet – også selv om havet har reduceret gruppen af apostle til 8!

Der er især to nationalparker, som er værd at tage med i overvejelserne, når rejsen planlægges. Wilsons Promontory National Park syner ikke af meget på et landkort, men er en perle med bush og kilometerlange strande på det sydligste punkt på det australske fastland. I Grampians National Park har vind og vejr givet sandstensklipperne de mest fantastiske former. Her kan du komme på sporet af Australiens aboriginale kultur, da bjergene har stor spirituel betydning for aboriginerne, og der er mange interessante hulemalerier.

Melboune – en moderne metropol

Vi kan varmt anbefale at bruge et par dage af rejsen til Australien med oplevelser i Melbourne. Byen emmer af international atmosfære og gør sig stærkt gældende inden for mode og kultur. The National Gallery of Victoria har en af de bedste samlinger af australsk kunst og har til huse i et futuristisk museumskompleks på Federation Square – en stor kontrast til Flinders Street Station, som i hundrede år har ligget på anden side af gaden.

Melbourne skyline i solskin med bro og vand foran
Front på Flinders Street i Melbourne
Solopgang ved den kuperede halvø Mornington ved Port Phillip i Australien
Udsigt over vinstokke i Yarra Valley i Australien

Vinsmagning og gourmetoplevelser

Livsnydere er i gode hænder i denne del af Australien. Yarra Valley en halv times kørsel fra Melbourne er det ældste vindistrikt i delstaten og kendt for sine elegante Chardonnay- og Pinot Noir-vine. Du kan på rejsen opleve mange vingårde i dalen, der inviterer indenfor til både vinsmagning og gourmetoplevelser. Også på den kuperede halvø Mornington ved Port Phillip Bay produceres der kvalitetsvine, men de dejlige strande er bestemt også værd at køre efter.

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!