Oplev Western Australia

Delfiner, vin & uudforsket natur

Western Australia, Australiens største stat, er et fortryllende rejsemål med utrolige naturlige vidundere og uendelige vidder

Fra det fantastiske koralrev i Ningaloo og det ikoniske Wave Rock til det billedskønne Margaret River vinområde og de forrevne klippeformationer i Pinnacles Desert, er der noget for enhver natur- og eventyrlystne rejsende. Perth, statens pulserende hovedstad, byder på en blanding af moderne arkitektur, smukke strande og en livlig kultur- og restaurantscene. Du kan også udforske de afsidesliggende områder som Kimberley-regionen med de røde klipper og dramatiske vandfald eller den historiske by Broome med de uberørte strande og unikke kulturarv. Western Australia byder kort sagt på enestående naturoplevelser, spændende kulturelle oplevelser og en ægte følelse af eventyr.

Smuk udsift fra nationalparken Kalbarri
Pinnacles_Desert_iStock-1139214714_333x270

Alle rejseforslag
til Western Australia

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Nationalparken Kalbarri med flot blå himmel
Vinmark ved Margaret River i Western Australia
Drypstenshuler i Western Australia

Delfiner, vinoplevelser & drypstenshuler

Går rejsen i Australien nordpå fra Perth, så vær forberedt på, at outback’en hurtigt tager over. Det tynder ud i trafikken, men eventyr bliver der flere og flere af på rejsen f.eks. i nationalparkerne Karijini og Kalbarri, og strandene ved Det Indiske Ocean fra Perth til Broome er rent ud sagt ubeskrivelige.

Området syd for Perth er delstatens grønne hjørne. I Bunburry ligger Dolphin Discover Center, der kombinerer forskning og formidling på en interessant måde. Drømmer du om at svømme med delfiner på din rejse til Australien, har du chancen her. Det er også i dette område, du kan gå på opdagelse i delstatens kendte vindistrikt, Margaret River, og se Mammoth Caves, der er en af flere hundrede drypstenshuler langs kysten. Længere sydpå kan du på rejsen opleve de kæmpe eukalyptus-træer, der imponerer. De højeste bliver op til 90 m og kan bl.a. ses i Warren National Park.

Storbyen Perth & historiske Fremantle

På en rejse til Western Australia kan du opleve Perth, der er en af Australiens hurtigst voksende byer. Størstedelen af indbyggerne i Western Australia bor i området omkring Perth. Men selv om skyskraberne vokser i antal, har Perth stadig noget provinsielt over sig – ikke overraskende, når man tager den isolerede beliggenhed i betragtning. Storbyens åndehul er Kings Park, der ligger på en bakketop med flot udsigt over byen og Swan River.

I stedet for at bo i Perth, kan du på en rejse til Australien bo i den charmerende forstad Fremantle ved Det Indiske Ocean. Mange af byens historiske bygninger er bygget af straffefanger, og den mest tankevækkende oplevelse i byen er uden tvivl Fremantle Prison, der står som, da det blev lukket i 1991 efter at have fungeret som fængsel siden 1860’erne.

Perth_iStock-1336931810
Fremantle_Prison_iStock-104476263_333x270
Windjana_Gorge_iStock-1436512610_333x270
Gibb River i Western Australia

Barsk og uudforsket natur

Kimberley-området i det nordvestlige hjørne af staten er et af de mest utilgængelige og mindst udforskede områder i Australien. Det gælder specielt området, som Gibb River Road går gennem. Rejser du til dette område i Australien, kan du opleve kvægstationer på størrelse med Fyn og overraskende naturfænomener som f.eks. Windjana Gorge, og de få ”road houses” fortæller den ægte historie.

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!