Autocamper fra
Apollo

Group_6515

Find den rette autocamper til din kør-selv-ferie

Apollo er en populær leverandør af autocampere Down Under og har i mere end 30 år sikret gode rejseoplevelser på fire hjul. Apollos modeller varierer i størrelse og komfort. Der er både modeller, der er som rullende hjem med alle bekvemmeligheder og fornødenheder til din rejse, og så er der små kompakte autocampere skabt til det enkle liv på farten. De fleste modeller er indrettet med både køkken, bad, bruser, sovepladser, automatgear og aircondition. Camperne indeholder flere moderne features. Apollo har udlejningsstationer i både Auckland på Nordøen og Christchurch på Sydøen. 

Husk, at vores dygtige rejseeksperter altid sidder klar til at vejlede dig til det helt rigtige valg af autocamper, der passer til dine behov og rejseønsker. 

Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
AdobeStock_394803814_2x
AdobeStock_550962972_2x

Find jeres autocamper

Gå på opdagelse her og find den helt rigtige autocamper til din kør-selv-ferie i New Zealand. Her kan du blive klogere på de forskellige autocamper-modeller, du kan vælge imellem fra Apollo. Læs mere om, hvor mange personer der er plads til i autocamperen, og se hvilke faciliteter og fordele, autocamperen har.

Nyttig information om autocampere fra Apollo

Ring til os for at høre mere - 70 22 66 00

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!