Oplev Chicago

Musik, mad og imponerende arkitektur

Chicago er en af USA's mest ikoniske byer og byder dig velkommen med en skøn blanding af kultur, historie og fængslende arkitektur.

Beliggende i staten Illinois ved bredden af Lake Michigan, er Chicago kendt for sin imponerende skyline, berømte museer, pulserende musikscene og lækre mad.

Byen er berømt for sin deep-dish pizzaen - saftig og overdådig version af den klassiske pizza. For kultur- og kunstelskere er Chicago en sand perle. Men det er ikke kun maden som gør Chicago til noget særligt. Musik og kunst pulserer gennem Chicagos årer, og byen er et mekka for kultur og underholdning. Oplev den sprudlende musikscene, hvor bluesens rødder er dybt forankret, og hvor levende musik flyder gennem byens gader.

Chicagos kreative sjæl kan også ses i gaderne, hvor gadekunstnere og graffitikunstnere har forvandlet byens mure til imponerende kunstværker. Du kan gå på opdagelse i byens forskellige kvarterer og finde kunstværker, der skaber en farverig og inspirerende atmosfære.

Uanset om du er interesseret i at udforske kunstgallerier, besøge historiske seværdigheder eller nyde en dag på stranden, har Chicago noget for enhver smag.

Billede af Chicago by
Flise i Chicago by

Alle rejseforslag til Chicago

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Willis Tower i Chicago
Bybillede af vej og høje bygninger i Chicago
Statue er løve foran The Art Institute of Chicago

Chicagos ikoniske seværdigheder

En af de mest populære seværdigheder i Chicago er Millennium Park, der er hjemsted for den berømte Cloud Gate-skulptur, også kendt som "The Bean". Her kan du tage billeder, slappe af i parken eller nyde en udendørs koncert.

En anden ikonisk attraktion er Willis Tower, der tilbyder en fantastisk udsigt over byen fra sin glasbalkon, Skydeck Chicago, på 103. etage. Willis Tower, tidligere kendt som Sears Tower, og med sine 108 etager og en højde på 443 meter, var byen engang den højeste i verden. 

Hvis du er interesseret i kunst, bør du besøge The Art Institute of Chicago. Museet huser mere end 300.000 kunstværker fra forskellige perioder og kulturer. Du kan udforske alt fra klassiske mesterværker af Van Gogh, Monet og Picasso til moderne kunst af anerkendte kunstnere som Jackson Pollock og Grant Wood. 

Den berømte deep-dish pizza

Chicago er også kendt for sin madscene, især sin berømte deep-dish pizza og hotdogs. Du kan prøve disse lækre retter på en af ​​byens mange pizzeriaer og hotdogboder.

Den overdådige pizza skiller sig ud fra traditionelle italienske pizzaer ved sin karakteristiske tykke skorpe, som fungerer som en slags "skål" til de lækre ingredienser. Den fyldige bund er fyldt med generøse portioner af ost, sauce, kød og grøntsager, som derfor får en italiensk pizza til at virke nøgen sammenlignet med. Den ikoniske pizza er et must-try når du besøger Chicago.

Deep-dish Pizza i Chicago
Hotdogs i Chicago
Bybillede af Chicago
Tog i Chicago kørende inde i byen

Et mekka for kunst, kultur og musik

Byen er et kulturelt epicenter, der sprudler af kunst, musik og en rig kulturhistorie, og har en utrolig kunstscene, der spænder fra verdensklasse museer til pulserende gallerier og kunstinstallationer.

Chicagos kunstneriske flair kan også opleves på gaderne. Byen er hjemsted for imponerende gadekunst, graffitiværker og kunstinstallationer, der forvandler byens mure til levende kunstværker i kvarterer som Wicker Park, Logan Square og Pilsen.

I Chicago kan du også opleve den pulserende musikscene, ogbyen er især kendt som fødestedet for bluesmusikken, som du kan opleve på byens livlige bluesklubber og barer . Chicago har også en rig jazzhistorie, og du kan lytte til live jazzmusik på berømte venues som Green Mill eller Jazz Showcase. Kulturen i Chicago strækker sig også til teaterverdenen, hvor byen er hjemsted for et pulserende teatermiljø, og du kan se Broadway-shows på en af de mange teatre i downtown Chicago. 

Chicago er en lækker pose bland selv slik, når det kommer til musik, kunst og kultur!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!