Oplev Denver

The Mile High City

Når du rejser til Denver, hovedstaden i Colorado, vil opleve en af USA’s mest kosmopolitiske byer, der i tilgift også ligger usandsynligt smukt.

Denver har fået tilnavnet ”The Mile High City”, og det skyldes, at byen ligger en ”mile” over havets overflade. Det er også en by med guldgraverhistorie, en “boom town”, der havde saloon’er, spillehaller, bordeller og hoteller, for det var herfra man udrustede sig, inden man drog ud i guldfelterne. I dag er Denver en moderne storby med skinnende skyskrabere, og det er olie- og mineralselskaberne, som er rygraden i erhvervslivet.

Storbyen er en af USA’s hurtigst voksende, og det skyldes bl.a. et tørt og solrigt klima og beliggenheden ved prærien med udsigt til de sneklædte Rocky Mountains.

Udsigt over Denver og de høje bygninger med sneklædte Rocky Mountains
Denver Skline i aftenlys

Alle rejseforslag
i Denver

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Udsigt op over Denver Art Museum
Pige der står og nyder udsigten til bjergene i Denver
Aftenudsigt over Denver

De bedste oplevelser i Denver

Af spændende Denver-oplevelser kan nævnes Denver Art Museum, der byder på en af Nordamerikas største samlinger af indiansk kunst, en stor moderne udstilling samt værker af store western-mestre, som George Catlin, Frederic Remington og Charles M. Russell.

Rocky Mountains National Park

Lige uden for Denver ligger i Rocky Mountains National Park, hvor du kan få spektakulære naturoplevelser. Følg ruten Trail Ridge Road, der bliver kaldt ”hovedvejen til himlen”, hvilket siger lidt om, hvilke naturoplevelser der venter i nationalparken med nogle af USA’s højeste bjerge og smukkeste udsigter. Ruten går op gennem først løvfyldt aspeskov til tæt subalpin nåleskov for at ende i højderne over trægrænsen, hvor det flade og øde tundralandskab hersker. Og der bliver sikkert mulighed for en rask sneboldkamp undervejs, da sneen mange steder bliver liggende.

Nationalparken er kendt for sit rige dyreliv, og der er gode chancer for at se f.eks. wapiti-hjort, muldyr, bighornfår og måske endda sortbjørn eller puma. Inden europæernes ankomst brugte Ute- og Arapaho-indianerne dele af strækningen, hvorpå Trail Ridge Road senere blev anlagt. Arapaho-indianernes navn for strækningen var “Taienbaa”, der betød “Hvor børnene går” – der var nemlig så stejlt, at børnene måtte gå selv frem for at blive båret.

Hovedvej med udsigt til skov og bjerge i Denver
Elg i Devner
Union station bygningen i Denver
Flot udsigt over vand med bjerge i baggrunden

Dyk ned i Denvers historie

Opdag charmen af Denver, Colorado, der er en by med en rig kulturarv og en spændende fortid. Denver blev grundlagt tilbage i 1858 som en lille minelejr under den berømte guldfeber, hvor flere begyndte at strømme til den lille by. Sidenhen har Denver udviklet sig til en pulserende metropol omgivet af det storslåede Rocky Mountain-landskab. 

Når du går på opdagelse i de charmerende gader i Downtown Denver, vil du opdage enestående arkitektoniske perler, der afspejler byens historiske rejse fra en beskeden bosættelse til en moderne by. Denver har bevaret sin pionerånd, og du vil opleve, hvordan den blomstrer i de lokale butikker, restauranter og caféer, hvor tradition og innovation smelter sammen, og gør byen til noget helt særligt. Tag en tur gennem det historiske LoDo (Lower Downtown) -kvarter, hvor brostensbelagte gader og historiske bygninger giver en autentisk fornemmelse af hvordan byen var tilbage i tiden.

Online rejseforedrag om Midtvesten i USA

Hør rejseekspert Susan Langerskov Buchhave fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Midtvesten i USA

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!