Oplev Miami

Shopping, strandliv & sightseeing

Miami er en by i solskinsstaten Florida og byder på vaskeægte feriestemning med sine skønne strande, langs det turkisblå Atlanterhav, svajende palmetræer og subtropiske klima

Men Miami er meget mere end smukke sandstrande. Den pulserende storby er en skatkiste fyldt med uforglemmelige oplevelser der venter på hvert et gadehjørne! 

Byen byder på en rig kulturel blanding med stærke latinamerikanske rødder. Wynwood-kvarteret er et mekka for kunstelskere med farverige gader prydet af imponerende street art og kunstgallerier. Little Havana byder på autentiske smagsoplevelser fra det cubanske køkken og en levende atmosfære, hvor man kan nyde latinamerikansk musik og dans, og shoppingentusiaster vil elske Miamis utallige butikker og boutiques, der byder på alt fra designerbutikkerne i det trendy Design District til de charmerende butikker langs Lincoln Road.

Den skønne kombination af pulserende byliv, smukke sandstrande, den kulturelle mangfoldighed og det behagelige klima gør Miami til en must-see destination, der har noget for enhver smag!

 

Miami Skyline i aftenlys
Strand med hoteller i Miami

Alle rejseforslag
til Miami

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Farverig udsigt i Miami til blomster og det amerikanske flag
Strand i Miami
Bygninger i Miami

Et farverigt kunstmekka 

Wynwood-kvarteret i Miami er et kunstnerisk mekka, der fortryller besøgende med sin farvrige kunstscene og pulserende atmosfære. Centrum for denne kulturelle oase er Wynwood Walls, et imponerende udendørs kunstgalleri fyldt med spektakulære vægmalerier der blev grundlagt i 2009 af Tony Goldman som en mission for at forvandle forladte bygninger til et levende kunstværk. I dag er Wynwood Walls hjemsted for nogle af de mest spektakulære vægmalerier, der er skabt af talentfulde kunstnere fra hele verden. Hvert hjørne af det farverige kvarter er prydet med livlig street art og kunstneriske gallerier, og det er et sted, hvor kunstens grænser udfordres, og kreativiteten blomstrer. På en tur gennem det kunstneriske kvarter oplever du derfor en helt unik side af Miamis kunstscene. 

Little Havana

Er du på udkig efter en ikke helt almindelig oplevelse, så tag til Little Havana, som er bydelen, hvor en stor del af Miamis eksil-cubanere og andre med latinamerikansk baggrund har bosat sig og lever en hverdag, der minder mest muligt om den, de forlod. Salsarytmer strømmer ud fra butikkerne på Souhtwest Street i det centrale Miami, og vareudbuddet er overraskende anderledes – ja, selv McDonald’s har fået et spansk inspireret udseende. Hjertet i Little Havana er Southwest 8th Street – bedre kendt som Calle Ocho, og her er det eneste, der minder om USA er bilerne.

Little Havana skilt i Miami
Little Havana skilt i Miami
Art deco bygninger i Miami
Ocean Drive skilt i Miami

Art Decó og shopping i Miami

Er du til shopping, så overvej Aventure Mall og Bayside Market Place. Ocean Drive – et stenkast fra Atlanterhavets bølger – er Miamis svar på Santa Monica Beach i LA. Også her gælder det om at blive set! Miami South Beach er kendt for sin store koncentration af bygninger i art déco stil, og en slentretur på Collins Avenue, Washington Avenue og Lincoln Road kan bestemt anbefales. 

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!