Oplev Orlando

En skatkiste af oplevelser 

I Orlando er du sikret store oplevelser og et dejligt vejr året rundt – området omkring Orlando er verdenskendt for de utallige temaparker, hvor der findes noget for enhver smag

Orlando er kendt som "Temaparkens hovedstad" med ikoniske destinationer som Walt Disney World Resort og Universal Orlando Resort. Byen tiltrækker millioner af besøgende hvert år, der kommer for at opleve de magiske forlystelsesparker, fascinerende shows, og eventyrlige attraktioner.

Men Orlando er også meget mere end blot temaparker. Byen byder på en imponerende række af underholdning, shopping, gastronomi og kultur,  og har derfor noget for enhver rejsende, uanset alder eller interesse.

Byen er en skatkiste af uforglemmelige oplevelser, der vil begejstre hele familien – om du er til verdensberømte forlystelsesparker eller idylliske naturområder.

 

Orlando by night
Rutschebane i Orlando

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Aftenbillede af Orlando by
Rutschebane i Orlando
Grøn natur i Orlando

Eventyrlige oplevelser i Orlando

I 1971 åbnede Walt Disney World Resort i Orlando, og satte byen på verdenskortet som et af de mest magiske rejsemål i verden. Med Magic Kingdom som hjertet i eventyret, inviteres besøgende til at opleve en verden af fantasifulde historier, ikoniske figurer og spændende forlystelser, og her har du mulighed for at kramme din yndlings disneykarakter, få vind i håret i de vilde rutsjebaner, og opleve de ikoniske disneyshows. Disney-parkerne i Orlando, herunder Epcot, Animal Kingdom og Hollywood Studios, byder på en blanding af spænding og fortryllende oplevelser for hele familien. 

Men Orlando har som "Temaparkens hovedstad" mere end Disney at byde på. I Universal Studios og Islands of Adventure kan du træde direkte ind i din yndlingsfilm – Tryl dig ind i Harry Potter-universet og oplev en magisk verden af trolddom og tryllerier, eller tag på en actionfyldt rejse gennem Jurassic Park. Med utallige tematiserede restauranter og butikker er Universal Studios Orlando et paradis for filmelskere og eventyrlystne sjæle.

Fortryllende naturoplevelser

Selvom Orlando er mest kendt for sine temaparker, byder det også på en række fantastiske naturoplevelser. Lige uden for byen findes frodige naturområder og naturskønne søer, der inviterer til afslapning og udforskning.

En af de mest populære naturoplevelser i Orlando er Wekiwa Springs State Park. Området byder på krystalklare kilder, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur eller padle en kano gennem de maleriske vandløb. Her kan du nyde den fredelige atmosfære og komme tæt på det lokale dyreliv.
Orlando er også kendt for sine smukke golfbaner, der er omgivet af naturskønne omgivelser.

Uanset om du er til vandreture, dyreoplevelser eller afslapning ved en søbred, byder Orlando på en imponerende palette af naturoplevelser.  

Udsigt til grøn natur i Orlando
Kanotur i Orlando
Orlando Skyline
Udsigt til sø og by i Orlando

Mærk byens sjæl i Downtown Orlando

Downtown Orlando er hjertet af byen, hvor det pulserende liv, kultur og underholdning forenes. De maleriske gader er fyldt med trendy restauranter, caféer, butikker og kunstgallerier.

I Downtown Orlando finder du også Lake Eola Park og den smukke sø og omkringliggende stier giver mulighed for afslappende gåture, og tager dig et øjeblik væk fra storbyens travle gader. Thornton Park er et charmerende kvarter med brostensbelagte gader og her finder du lokale butikker og spisesteder.

Med sin dynamiske atmosfære og blanding af kultur og underholdning, er Downtown Orlando et oplagt sted at udforske, shoppe, spise og opleve byens pulserende sjæl.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!