Oplev Kauai

Regnskov og frodig natur

På Kauai vil du opleve underskøn natur. Øen er specielt kendt for den store regnskov og frodige vegetation, hvorfor også øen kaldes for " The Garden Isle"

Kauai er den sværest fremkommelige og mindst udbyggede af øgruppens største øer, og desuden den ø, der er rigest på flora og fauna. Den er dækket af smaragdgrønne dale, skarpe bjergtinder og dramatiske klipper, som tilsammen gør øens natur helt unik.

Her kan du blandt andet opleve Waimea Canyon, der er Hawaiis svar på Grand Canyon, og den smukke Na Pali kyst. Kauai er et paradis for eventyrlige sjæle, og på øen kan du udforske de mange stier bl.a. i Kokee State Park, og blive fortryllet af den storslåede natur. 

Øens naturlige skønhed og dramatiske landskaber har tiltrukket filmskabere fra hele verden og har ikke overraskende fungeret som en kulisse til flere berømte filmoptagelser. 

Delfiner i havet ved Kauai, Hawai
Strand på Kauai, Hawaii

Alle rejseforslag
til 
Kauai

Oplevelser og dagsture
på Kauai

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Flot udsigt over Waimea Canyon med vandfald, Kauai, Hawaii
Udsigt over Waimea Canyon, Kauai, Hawaii
Dame som nyder udsigten over Waimea Canyon, Kauai, Hawaii

Hawaiis svar på Grand Canyon

Waimea Canyon på Kauai er en naturvidunder, der betager besøgende med sine imponerende dimensioner og farveprægtige landskab. Området er kendt som "Hawaiis Grand Canyon", og strækker sig over 16 kilometer og er 800 meter i dyb. Det er et sandt visuelt farveorgie af dimensioner med lag af dybe røde og jordfarvede nuancer, der står i klar kontrast til de frodige smagradsgrønne dale.

De mange vandrestier i Waimea Canyon giver dig mulighed for at opleve området helt tæt på, og fra udsigtspunkterne kan du opleve en smuk panoramaudsigt, der tager vejret fra en.

Det er også oplagt at opleve vidunderet fra luften på en helikoptertur over kløften – herfra får du et panoramaudsyn til dele af området, som du ikke kan nå fra landjorden. 

Den tryllebindende Na Pali-kyst

Na Pali-kysten er en af de mest spektakulære naturlige vidundere på Kauai og en af de mest storslåede kyststrækninger i hele verden. Denne uforlignelige kystlinje strækker sig over 27 km langs den nordvestlige del af øen og præsenterer en overvældende kombination af stejle klipper, smaragdgrønne dale og uberørte strande – et tryllebindende syn, lige meget hvor mange gange du ser det.

Klippesiderne, der rager op til 1.200 meter over havets overflade, er ru og skåret af årtusinders erosionskræfter, og viser hvor imponerende naturen kan være.

En af de bedste måder at udforske Na Pali-kysten på er gennem en bådtur eller kajakture, der tager dig tæt på de majestætiske klippeformationer, skjulte grotter og sprudlende vandfald, som kun kan ses fra havet. Du kan også opleve den legendariske kyststrækning fra luften på en helikoptertur – herfra får du et panoramaudsyn over de stejle bjerge og fjerntliggende strande strækker sig ud og viser sig fra sin bedste side

Flot luftfoto ned over Na Pali stranden på Kauai, Hawaii
Na Pali-kysten set oppefra med flot lyse blåt hav og bjerge
Havskildpadder i havet ved Kauai, Hawaii
Farverige fisk i havet ved Kauai, Hawaii

Farverige koraller, livlige fisk og nysgerrige delfiner

Kauai er omgivet af det krystalklare Stillehav, der skaber en frodig maritim oase fyldt med rigt og varieret liv. Øens farvande er hjemsted for en imponerende række af havdyr, der gør det til en oplagt mulighed for at udforske livet under havoverfladen og svømme om kap med farverige fisk.

Når du dykker eller snorkler ved Kauai, møder du farverige koraller, livlige fisk i alle regnbuens farver, havskildpadder og i vintermånederne er der mulighed for at opleve nysgerigge delfiner og pukkelhvaler. Langs øen er der ofte klare vandforhold, der giver en god sigtbarhed, så du kan komme helt tæt på den maritime skønhed og opleve den fortryllende verden under havets overflade.

En oplagt måde at opleve det rige maritime dyreliv på Kauai er også at tage på en sejltur langs kysten - herfra kan du være heldig at spotte legesyge delfiner boltre sig i havets bølger og skabe minder for livet.

Online rejseforedrag om Hawaii

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser på Hawaii

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!