Oplev Key West

Hemingway, sandstrande og solnedgange

Key West er det sydligste punkt på fastlands-USA, og er en charmerende havneby på den vestligste af øerne af de palmeklædte Florida Keys.

Key West er en fantastisk destination beliggende i det sydlige Florida. Med sit tropiske klima, smukke sandstrande og krystalklare vand emmer Key West af feriestemning.

Byens historiske distrikt, Old Town, byder på farverige huse fra storhedstiden i 1800-tallet, og byen er et skønt miks af caribisk og amerikansk stemning, ved Smathers Beach kan du nyde solen og høre havets brusende bølger, og i Ernest Hemingway Home & Museum, kan du få et indblik i den verdensberømte forfatters liv og arbejde. 

Den charmerende by i Florida Keys er en oase af afslapning, eventyr og kulturelle oplevelser.

Luftfoto af Key West og havet
Huse på stranden og havet ved Key West

Alle rejseforslag
til Key West

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Hemmingways hus i Key West
Hemmingways huskatte på havemøbler i Key West
Udsigt til skibe ved Key West

Gå i Hemingways fodspor

Key West har en rig historie og kultur, og her kan du gå i den verdensberømte forfatter Ernest Hemingway fodspor. På et besøg i Ernest Hemingway Home and Museum kan du lære om forfatterens liv og se hans tidligere hjem, hvor han boede fra 1931 til 1939 og skrev nogle af sine mest kendte værker.

Huset er en storslået kolonial villa, der er omgivet af frodige haver og en atmosfære af tidløs charme. Museet har bevaret Hemingways personlige ejendele, og det føles næsten som at træde ind i forfatterens liv. I huset kan du se Hemingways skriveværelse, hvor han skrev mange af sine mest berømte værker, samt udstillinger af fotografier og beretninger fra hans tid i Key West. 

Eventyr til vands

En af de største attraktioner i Key West er de hvide sandstrande og det krystalklare vand med udsigt til Det Caribiske Hav. Og der er rig mulighed for at udforske det maritime liv både over og under havets overfalde.

Tag på en snorkeltur og udforsk de farverige koralrev, der gemmer sig under havets overflade. Svøm med delfiner og dyk ned i det krystalklare vand eller tag på en bådtur for at opleve den storslåede natur der omgiver Key West. For de eventyrlystne er der også en bred vifte af vandsportsaktiviteter at prøve, som windsurfing, vandski, eller jetski.  

Undervandsbillede af rev og fisk ved Key West
Udsigt til strand i Key West
Smuk solnedgang over havet ved Key West i USA
Smuk solnedgang over havet ved Key West i USA

Smukke solnedgange ved Mallory Square

Den smukke havnepromenade ved Mallory Square er et perfekt sted at opleve uforglemmelige solnedgange fra, når solen sidste stråler spejler sig i havoverfladen og maler horisonten med en pallette af orange, røde og lyserøde nuancer.

Hver aften samles lokale og besøgende for at opleve det farverige lysshow, når solen langsomt forsvinder i horisonten. Atmosfæren er fyldt med glæde og musik, hvor gadeforfattere, kunstnere og underholdere optræder, og du kan også nyde et udvalg af lækre lokale delikatesser fra de mange madboder. 

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!