Oplev Maui

Ananasplantager, gyldne strande og vulkaner

Maui er den næststørste ø i Hawaii og er kendt for sin utrolige naturlige skønhed. På Maui venter smørbløde sandstrande, majestætiske vulkaner og en rig kultur

Øen Maui byder på alt fra frodige ananasplantager og gyldne strande til forrevne klipper og vulkaner.

Byen Lahaina var tidligere øgruppens hovedstad og en vigtig hvalfangerby. Det bedste tidspunkt at tage på en hvalsafari er i perioden mellem december og maj, når de store pattedyr boltrer sig ved kysterne!

En tur til Haleakala National Park med den “sovende” vulkan er også et must på din rejse til Hawaii, da det er muligt at komme helt til toppen og få et kig ned i krateret.

Maui er også dybt forankret i sin polynesiske kultur, og du vil føle den smittende aloha-ånd, så snart du ankommer til den frodige ø. 

Hval som springer op af vandet ved Maui, Hawai
Strand billede med teksten

Oplevelser og dagsture
på Maui

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Haleakalā-vulkan på Maui
Haleakalā-vulkan på Maui
Haleakalā-vulkan på Maui

Haleakala National Park

Maui er hjemsted for den ikoniske sovende Haleakalā-vulkan, hvis navn bedst oversat betyder "solens hus". Det enorme månelignende krater er over 335 meter højt, og her viser kegler ad ren jerndioxid sig frem over jordoverfladen. 

Fra toppen af den sovende vulkan kan du nyde den betagende solopgang, der maler himlen i de mest vidunderlige nuancer. Hvis du er heldig kan du på en klar dag også se de andre øer fra toppen af Haleakala. 

Haleakala National Pakr strækker sig fra kystnære regnskove til de majestætiske vulkanske kratere, der skaber et landskab, der er lige så varieret som det er betagende. Her kan du tage på spændende vandreture gennem frodige dalbunde, udforske dybe kløfter og beundre de smukke udsigter over vulkanens kratere.

En smagfuld oplevelse

Ananasplantagerne har spillet en afgørende rolle i Mauis økonomi og landskab i mange år. Førhen var Maui kendt som "Pineapple Isle" på grund af sin betydelige produktion af ananas, der blev eksporteret til hele verden.

Selvom den kommercielle produktion af ananas er aftaget de senere år på grund af øget konkurrence, kan du stadig finde ananasplantager rundt omkring på øen, og her kan du lære mere om den søde frugts historie og se, hvordan den dyrkes og høstes.

På turen i plantagerne kan du være heldig at smage på den søde og saftige Maui Gold-ananas, der anses for at være en af de lækreste ananassorter i verden. 

Ananasplantage på Maui
Mauis saftige Gold-ananas
Aftenudsigt over Lahaina by og hav på Maui
Palmer i aftenlys i Lahaina på Maui

Historiske Lahaina

Lahaina er en charmerende by beliggende på vestkysten af Maui, der emmer af historie, kultur og en livlig atmosfære. Byen har en lang og rig historie og var en vigtig havn i det 19. århundrede og var hovedstad i Hawaii indtil 1840'erne hvor Honolulu blev hovedstad i kraft af sin gode naturhavn. 

Den charmerende Lahaina byder på farverige gader, historiske bygninger og en fantastisk udsigt over havet og de omkringliggende bjerge. Front Street er byens hjertet , og her finder du en blanding af kunstgallerier, butikker, restauranter og barer. Om aftenen bliver gaden forvandlet til en livlig scene med gadehandlere, -sangere og lokale kunstnere, der optræder med traditionelle huladanse og ildshows.

Det er også fra Lahaina Habour du kan tage på en spændende hvalsafari og opleve de majestætiske dyr, når de bryder havets overflade. 

Online rejseforedrag om Hawaii

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser på Hawaii

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!