Oplev Oahu

Waikiki, Honolulu & Pearl Harbour

De fleste forbinder Hawaii med øen Oahu –  en eksotisk perle, der byder på naturskønne vidundere, eventyrlige aktiviteter og ikoniske sandstrande

Oahu er øen hvor du bl.a. finder den berømte Waikiki Beach med vulkanen Diamond Head i baggrunden og hovedstaden Honolulu, der er øgruppens største med ca. 350.000 indbyggere. Her valfarter surfere til Waimea Beach, og dykkere tager til Pupukea Beach.

Det er også på denne ø, du på din rejse til Hawaii kan opleve Pearl Harbour og USS Arizona Memorial.

Oahu er også dybt forankret i hawaiiansk kultur og traditioner og ved Polynesian Cultural Center og kan du besøge autentiske landsbyer, der repræsenterer forskellige polynesiske øer, og nyde traditionelle hawaiianske danseshows og musik.

Flot kystbillede ved Oahu og Honolulu med hoteller, smukt vand og natur
Smuk natur på Oahu

Oplevelser og dagsture
på Oahu

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Bountystrand på Oahu, Hawai
Diamond Head Krater ved Oahu, Hwaii
Waimea-vandfald på Oahu, Hawaii

Oplev den storslåede natur

Oahu byder på en imponerende natur med frodige bjerge, smaragdgrønne dale, sovende vulkaner og spektakulære vandfald. På øen kan du gå på opdagelse i det frodige landskab ved Waimea Valley og opleve det imponerende Waimea-vandfald kaste litervis af vand ned ad de stejle klippesider. Diamond Head Krater er en vulkansk tufkegle, og herfra kan du tage på vandretur og nyde en panoramisk udsigt over hovedstaden Honolulu og Stillehavet. 

En af de mest imponerende naturlige vidundere på øen er Kualoa Ranch, der er en smuk dal omgivet af majestætiske klipper og frodige dale. Det betagende landskab har været baggrund for mange Hollywood-filmoptagelser gennem tiden. 

Historiske Pearl Habour

USS Arizona Memorial ved Pearl Harbor, er et mindested for de mange soldater, der mistede deres liv under angrebet på Pearl Harbor i 1941. Her kan du se de næsten 2.000 navne som er skrevet ind i monumentet på de faldne soldater, der mistede livet. 

Det hjertegribende sted, vidner om en skelsættende begivenhed i historien, og du har også mulighed for at tage på en bådtur til selve monumentet, der svæver over det sunkne krigsskib, USS Arizona, der hviler på havets bud.

Skib ved Pearl Harbor på Oahu
Kystudsigt med flot strand og by på Oahu
Surfer på stor bølge ved Hawai, Oahu
Gule fisk og rev i havet ved Oahu

Strande for enhver smag

Oahu er berømt for sine betagende strande, der byder på krystalklart vand, smørblødt sand og en solrig atmosfære året rundt.

Waikiki Beach er en af ​​de mest berømte strande i verden og tiltrækker besøgende fra hele kloden. Her kan du nyde solen, tage en svømmetur i det krystalblå vand eller prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter som surfing eller paddleboarding. North Shore er et paradis for surfere med sine store bølger. Lanikai Beach er som taget ud af et postkort, og er kendt for sit hvide sand og turkisblå vand, og er derfor ideel til afslapning eller snorkling.

Online rejseforedrag om Hawaii

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser på Hawaii

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!