Oplev Seattle

Starbucks, Space Needle og storslået natur

Seattle er især kendt for sin “hovedrolle” i Tom Hanks-filmen Søvnløs i Seattle, og så var det også her, at tre universitetsvenner i 1971 åbnede den første kaffebar, der skulle gå hen og blive til verdens største kæde af kaffebarer, nemlig Starbucks

Så er der selvfølgelig også udsigtstårnet Space Needle, der har været byens vartegn siden Verdensudstillingen i 1962, og hvorfra du i klart vejr kan skimte de markante vulkaner Mount Rainier og Mount St. Helens.

Glæd dig også til byens store marked – Pike Place Market – der er en meget speciel oplevelse, ikke mindst på grund af de verdensberømte fiskehandlere, der underholder kunder og turister – og før man ved af det, skal man være klar til at gribe en fisk! Er du flyinteresseret, så besøg Future of Flight Aviation Center, og er musik din store passion, så læg vejen forbi byens moderne musikmuseum.

Vi har nedenfor samlet vores forskellige rejser, hvor du undervejs har fornøjelsen af at opleve Seattle – og uanset om du er mest til kør-selv-ferie i bil eller ferie i autocamper, så har vi sammensat nogle spændende ruter, der byder på helt særlige oplevelser. Skulle du mod forventning ikke finde den rejsekombination, du altid har drømt om, så tøv endelig ikke med at hive fat i os, da vi selvfølgelig skræddersyer rejsen, så den passer lige til dig.

Seattle skyline
Seattle skyline

Alle rejseforslag
til Seattle

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Pioneer Sqare Seattle
Seattle udsigtstårn The Space Needle
Pike Markede i Seattle

Oplevelser i Seattle

Seattle byder på lidt af hvert, og er blandt andet hjemsted for de smukke bygninger som huser University of Washington, der blev bygget i 1861.

Det historiske distrikt Pioneer Square byder på brostensbelagte gader, historiske bygninger og hyggelige butikker, som derfor er et oplagt sted at besøge på en gåtur gennem byen.

Seattle er særligt kendt for det 185 meter høje vartegn The Space Needle, hvor der i toppen er udsigt over hele byen.

I Dowtown Seattle ligger det ikoniske Pike Place Marked, som har eksisteret siden starten af 1900-tallet. Det store landbrugsmarked byder på alt fra frisk frugt og grøntsager til friskfangede fisk og spændende boder med smukt produceret håndværk. I samspil med de mange dufte, fylder gadermusikanternes toner området op og skaber en helt unik atmosfære. 

Farverige kvarterer og tech-giganter

Seattle er kendt for sin progressive og kreative ånd, der har ført til en rig multikulturel scene. Udforsk det farverige kvarter Capitol Hill, der er fyldt med kunstgallerier, trendy caféer og ikke mindst hyggelige kaffebarer. Byen er nemlig kendt for sin kaffeelskende kultur, så det er oplagt at nyde en god kop kaffe i Starbucks fødeby.

Seattle er også hjemsted for flere førende tech-giganter som Microsoft og Amazon, der ligger i det blomstrende industrikvarter South Lake Union, der ligger ud til den sydlige tip af Lake Union. I Seattle er der rig mulighed for at opleve byens mangfoldighed, kreative sjæle og teknologiske udvikling der gør byen til et skønt stop på turen rundt i USA.

Seattle og fyrværkeri om aftenen med bjerg i baggrunden
Seattle om aftenen med bjerg i baggrunden
Frugtmarkede i Seattle
Bjerg i Seattle

Seattles historie

Seattle blev grundlagt i midten af 1800-tallet af pionerer ved Puget Sound. Byen voksede op som et handelscenter og skibsbygningshub, havde stor vækst særligt i starten af 1900-tallet under guldfeberen, og under 1. og 2. verdenkrig. Denne blomstrende by ved Puget Sound blev oprindeligt beboet af de oprindelige folk, og i dag er Seattle en by med en rig kulturel mangfoldighed og en spændende kulturarv. 

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!