Oplev Washington D.C.

Magtens centrum 

Washington D.C. er for mange synonym med USA's magtelite. Det Hvide Hus, Kongressen og USA's præsident holder til i denne fantastiske by, som dog har meget andet at byde på end blot de ikoniske bygninger.

Washington D.C., også kendt som District of Columbia, er hovedstaden i USA. Byen er fyldt med historie, magt og kultur, og fungerer som hjertet af det amerikanske politiske landskab.

Beliggende på USA's østkyst er Washington D.C. hjemsted for mange ikoniske seværdigheder og monumenter, som berømte seværdigheder som Det Hvide Hus, Capitol Hill og Lincoln Memorial, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år. 

Washington D.C. er også en skatkiste af kulturelle oplevelser. Byen huser nogle af verdens mest berømte museer, herunder Smithsonian Institution. 

Washington
Washington udsigt i solnedgang

Alle rejseforslag
til Washington D.C.

Oplevelser og dagsture
i Washington D.C.

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Washingtons D.C. i aftenslyse
Bygning i Washington
Udsigt over Washington D.C.

Washington D.C.'s historie

Washington D.C.'s historie spænder sig tilbage til det 18. århundrede, og byen blevi 1790  udpeget som USA's hovedstad. Hovedstadens navn "Washington" blev valgt som en hyldest til USA's første præsident, George Washington der sad på posten fra 1789 til 1797.

Gennem årene har Washington D.C. været vidne til mange historiske begivenheder og politiske beslutninger, som centrum  for den amerikanske uafhængighedskamp, underskrivelsen af den amerikanske forfatning i 1787 og vigtige milepæle i den amerikanske historie, herunder Martin Luther Kings tale ved Lincoln Memorial i 1963.

I dag er Washington D.C. et symbol på USA's demokrati og er et vigtigt politisk centrum for landet. Byen er hjemsted for kongressen, præsidenten og mange nationale institutioner og organisationer. 

Capitol Hill og Det Hvide Hus

Capitol Hill og Det Hvide Hus er to af Washington D.C.'s mest ikoniske seværdigheder, der hver især har en stor betydning for det politiske liv.

Capitol Hill er hjertet af den amerikanske lovgivning, og det er her kongressen samles for at vedtage love og repræsentere det amerikanske folk. Capitol Building, med sin majestætiske kuppel og imponerende arkitektur, står derfor som et symbol på USA's demokrati og politiske magt.

Det Hvide Hus, er måske verdens mest berømte adresse. Det fungerer som symbol på USA's lederskab og er blevet beboet af hver amerikansk præsident siden John Adams i 1800. Det Hvide Hus er et vartegn for USA's præsidentembede og et symbol på landets regeringsførelse.

Capitol Hill set fra siden af i solskin I Washington D.C.
Det hvide Hus set forfra med træer i siderne i Washington D.C.
Lincoln Memorial huset i solnedgang i Washington D.C.
Lincoln Memorial statuen set fra siden i Washington D.C.

Lincoln Memorial

Lincoln Memorial er et ikonisk monument, der hædrer USA's 16. præsident, Abraham Lincoln, og hans bidrag til landet. Monumentet blev færdiggjort i 1922 og er en af de mest besøgte seværdigheder i Washington D.C.

Monumentet, der ligger ved den ene ende af National Mall, og Indenfor finder man en kæmpe statue af Abraham Lincoln siddende på en trone. Lincolns statue er et symbol på hans ledelse under den amerikanske borgerkrig og hans urokkelige engagement for at bevare Unionen og afskaffe slaveriet.

Lincoln Memorial har også været centrum for mange historiske begivenheder og taler. Det var her Martin Luther Kings holdte sin berømte "I Have a Dream"-tale for foden af monumentet under borgerrettighedsbevægelsen i 1963, og det er fortsat et symbol på kampen for lighed og retfærdighed.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!