Pia Bak Sørensen

Rejseleder

Pia bor i Sorrento i syditalien og sætter en stor ære i at vise og fortælle om det hun er fascineret af. Kulturen, historien, intensiteten, maden og ikke mindst den italienske mentalitet. Hun glæder sig til hver eneste tur hvor hun gerne deler ud hendes oplevelse af dagligdagen i det syditalienske.

Pia bruger meget tid på at vandre. Gerne på hele sorrentohalvøen og amalfikysten, hvor de mange ruter og stier gerne bliver undersøgt. "Man får aldrig nok af naturen og de fantastiske udsigter over kystlinierne og middelhavet. Og de mange skønne oliven og citronlunde".

Pias hjerte er også faldet for Bali, hvor hun bliver ved med at vende tilbage til. Bali er fyldt med utrolige naturoplevelser, fra majestætiske bjerge og fantastiske udsigtspunkter til kaskaderende vandfald og smukke risterrasser og ikke mindst de pragtfulde strande. Den rige kultur, og unikne traditioner. Og de altid venlige mennesker. En lille ø der byder på så meget interessant.

Som rejseleder er Pia dedikeret til, at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, og at alt det praktiske fungerer undervejs på rejsen, så gæsterne kan slappe af og nyde de mange indtryk.

 

Rejseleder i følgende lande: 

Bali & Italien

Pia_960x970

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!