Esben Kalhøj

Rejseleder

Esben er uddannet historiker fra Aarhus Universitet, og har dedikeret sit liv til Baltikums kultur og historie. Han bosatte sig i Letland i 1999 efter at have afsluttet sin uddannelse, og har siden etableret sig som både rejsearrangør, guide og forretningsmand. 

Han besøgte Letland første gang i februar 1992, kort efter landets genetablering af uafhængighed. Han tilbragte flere perioder i landet i løbet af 1990'erne, hvor han studerede på det lettiske Kulturakademi, var i praktik på krigsmuseet og skrev sit speciale. 

I sin fritid nyder Esben at løbe ture i den naturskønne by Sigulda, som ligger ved indgangen til nationalparken Gauja. Efter 25 år bosat i byen, kender Esben derfor området særdeles godt. Udover sit arbejde og løb, bruger Esben tid på at tilegne sig ny viden om området, og specielt nyere historie har hans interesse. I øjeblikket er det historierne om de mange danskere, der i mellemkrigsperioden søgte og fandt lykken i Baltikum. Esbens passion og dybdegående kendskab til regionen gør ham til en spændende rejseleder og en inspirerende fortæller om Baltikums fascinerende historie. 

 

Rejseleder i følgende lande: 

Baltikum

Esben_Kalhoj_960x970

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!